Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, salvador_ είπε

Σωπα ρε εγώ που έχω στην πενα το αυτοκίνητο  μου και αλλάζω  ακόμη και νωρίτερα  λάδια κλπ  

Έχω λάστιχα αναρτήσεις φρένα  μοτερ σαν καινούριο  βάζω 100αρα στα ταξίδια  μου,  αλλά πάω από επαρχιακούς  είμαι  ένας τσιπης;;;  να πάω  με τα ΚΤΕΛ;;; 

Νεοέλληνας  είναι  όταν κάνει κάποιος  διαφορετικό  από αυτόν  , μπαίνουν  ταμπέλες.  είναι σαν τον άλλο Έλληναρα  που χρωστάει  καινούριο  αμάξι κραζοντας  όλα τα παλιά..  κομπλεξικους  τους λέμε στο χωριό μου 

Εμένα ρωτάς; Για ταξίδι το δίχως άλλο θα πηγαίνεις μόνιμα από Αχλαδοκαμπο άμα θες να πας Καλαμάτα τρώγοντας κάνα 5ωρο στο δρόμο... Ή από Μαλιακό άμα πας για Βόλο... Βάλτα ολα κάτω και βγάλε συμπέρασμα για τον εαυτό σου... 🤑🪰🪰🪰

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, salss είπε

Εμένα ρωτάς; Για ταξίδι το δίχως άλλο θα πηγαίνεις μόνιμα από Αχλαδοκαμπο άμα θες να πας Καλαμάτα τρώγοντας κάνα 5ωρο στο δρόμο... Ή από Μαλιακό άμα πας για Βόλο... Βάλτα ολα κάτω και βγάλε συμπέρασμα για τον εαυτό σου... 🤑🪰🪰🪰

Κάποιοι απόλαμβάνουμε  περισσότερο  της στροφές και δρόμους  που είσαι σε εγρήγορση  , παρά να έχεις 5η 6η και απλά να πατάς γκάζι.. είμαστε λιγο μαζοχες  το παραδέχομαι..  αλλά το ζούμε το ταξίδι  σταματάμε  και σε κάνα ωραίο χωριό τρώμε γνωρίζουμε  κόσμο  και το ταξίδι  είναι εμπειρία  όχι απλά   χρόνος  στο χρονομετρο ,  Εγώ ξανά λέω είμαι εργένης και γουστάρω  την ταλαιπωρία ..  τα 35 40 ευρώ θα τα δώσω σε ταβέρνα η  θα τα βάλω βενζίνη  να πάω και στην Χαλκιδική  τουρ.. μακάρι να μπορούσα  να το κάνω πιο συχνά αυτό.. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, salvador_ είπε

Κάποιοι απόλαμβάνουμε  περισσότερο  της στροφές και δρόμους  που είσαι σε εγρήγορση  , παρά να έχεις 5η 6η και απλά να πατάς γκάζι.. είμαστε λιγο μαζοχες  το παραδέχομαι..  αλλά το ζούμε το ταξίδι  σταματάμε  και σε κάνα ωραίο χωριό τρώμε γνωρίζουμε  κόσμο  και το ταξίδι  είναι εμπειρία  όχι απλά   χρόνος  στο χρονομετρο ,  Εγώ ξανά λέω είμαι εργένης και γουστάρω  την ταλαιπωρία ..  τα 35 40 ευρώ θα τα δώσω σε ταβέρνα η  θα τα βάλω βενζίνη  να πάω και στην Χαλκιδική  τουρ.. μακάρι να μπορούσα  να το κάνω πιο συχνά αυτό.. 

ναι ναι γέμισε το φόρουμ στρίφτες... ασε τις δικαιολογίες και πες καλύτερα οτι σε εκφράζει το αρχικό post του TS

Δημοσ.
On 02/05/2024 at 15:29, papoys1 said:

Ναι πανάκριβα τα διόδια και είναι η πιο σοβαρή αιτία που επισκέπτομαι πιο σπάνια την ιδιαίτερη πατρίδα μου (Γιάννενα) διότι  πήγαινε έλα τα διόδια φτάνουν 80 ευρώ.

Μόλις τελειώσει ο Ε65, θα είναι πιο οικονομικός ο δρόμος..! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Μόλις τελειώσει ο Ε65, θα είναι πιο οικονομικός ο δρόμος..! 

Όχι μεγάλα πράγματα αλλά πιθανώς θα είναι λίγο πιο οικονομικός. Από Ρίο ανεβάζει πολύ το κόστος η γέφυρα ενδεχομένως τότε να ρίξουν λίγο την τιμή αλλα μην ελπίζεις  πως θα τελειώσει σύντομα το κομμάτι Καλαμπάκα - Εγνατία που είναι  και το πιο δύσκολο λόγω του εδάφους. Μέχρι Καλαμπάκα μόνο ο Δομοκός είχε κάποιες δυσκολίες , από Καλαμπάκα όμως μέχρι Εγνατία δεν υπάρχει ομαλό έδαφος και μη νομίζεις πως θα πολυνοιάζονται γιατί σιγά την κίνηση που θα έχει.

Κοίτα και τι λ'ενε τα Τρίκαλα News 😜

Από εκεί και πέρα όμως μένουν 46 χλμ που σήμερα βρίσκεται στο 50% περίπου των εργασιών και εκτιμάται ότι μέχρι τέλος του 2024 θα φτάσει στο 70%. Η ακριβής ημερομηνία παράδοσης δεν έχει γίνει λοιπόν ακόμη γνωστή και οι εκτιμήσεις για το 100% του αυτοκινητόδρομου που θα γίνει ο οδικός κορμός της σύνδεσης Νότου και Βορρά της χώρας είναι κάτι επίφοβο.

Κοιτα και ενα πρόσφατο βίντεο από την πρόοδο και υπολόγισε. Πριν 8 μέρες ανέβηκε.Δεν τους νοιάζει ρε το κομμάτι αυτό. Πεταμένα λεφτά θα είναι γιαυτούς. Μέχρι εκεί που είχε την κονόμα πήγαν.🤣

https://www.youtube.com/watch?v=SMV_yqn3Lag&t=227s

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, salvador_ είπε

Ανάλογα για ποιο λόγο ταξιδευεις.Αν είναι για αναψυχή καλά το κάνεις.Εκδρομούλα.Ειδικά απο την στιγμή που είσαι μονος.Γιατί αν είχες άλλο άτομο δίπλα που σου έλεγε ότι ζαλίζεται ........

Αν πας για δουλειά/υποχρεώσεις  όμως αλλάζει το πράγμα .

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ανάλογα για ποιο λόγο ταξιδευεις.Αν είναι για αναψυχή καλά το κάνεις.Εκδρομούλα.Ειδικά απο την στιγμή που είσαι μονος.Γιατί αν είχες άλλο άτομο δίπλα που σου έλεγε ότι ζαλίζεται ........

Αν πας για δουλειά/υποχρεώσεις  όμως αλλάζει το πράγμα .

Έτσι ακριβώς  όπως  τα λες είναι!!!

• Like 2
Δημοσ.

Καποτε υπήρχε ενα site/forum που λεγοταν bloka.com, το οποιο ήταν αυτοκινητιστικου ενδιαφέροντος και ασχολιόταν με όλες τις παρακάμψεις.

Μεχρι το 2014 υπήρχανκαταγεγραμμενες παρακαμψεις για τα παντα και σύμφερε να τις παρεις. Μετα σταματησα για 3-4 χρονια τα πηγαινελα αθηνα-θεσσαλονικη και οταν ξαναξεκινησα ειχαν φροντισει να τα κλεισουν αυτα που αξιζε.

τοτε οι παρακαμψεις ηταν της ταξης του 2-3 λεπτων παραπανω δρομος, τωρα δεν αξιζει να το κανεις παρα μονο εαν πας απο την παλια εθνικη για να χαζεψεις την επαρχια.

Επι covid πηγα απο θεσσαλονικη αθηνα, ολο απο επαρχια (γιαννιτσα, κατερινη,λαρισα,λαμια, αμφισσα,λιβαδεια, θηβα και κατεληξα πειραια) λογο απαγορευσης και μπορω να παω οτι ειδα μια αλλη Ελλάδα πανέμορφη, αλλα δεν υπήρχε κινηση λογο covid και το ευχαριστήθηκα. Σημερα δεν θα το έκανα με τιποτα.

• Like 3
Δημοσ.
On 02/05/2024 at 15:29, papoys1 said:

Σήμερα όμως που έχουν κλείσει όλα τα ανοίγματα προσωπικά δεν θα το έκανα. Ναι πανάκριβα τα διόδια και είναι η πιο σοβαρή αιτία που επισκέπτομαι πιο σπάνια την ιδιαίτερη πατρίδα μου (Γιάννενα) διότι  πήγαινε έλα τα διόδια φτάνουν 80 ευρώ.

Ε και για Γιάννενα, αποφεύγεις διόδια Ρίου, πηγαίνεις με καράβι και αποφεύγεις και διόδια Τερόβου, οπότε γλιτώνεις ~25€ πήγαινε-έλα.

Ειδικα τα διόδια Τερόβου δεν τα πληρώνει κανένας ντόπιος. Κλεψιά μεγάλη να θες να πας από Γιάννενα στην παραλία και να σου λέει «πλήρωνε 7€ διόδια πήγαινε-έλα για να κανεις τον ίδιο ακριβώς χρόνο». Καλύτερα από Κανέτα, παρέα με τις νταλίκες που επίσης δε θέλουν να πληρώσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Τραγική κατάσταση αυτή με τα διόδια σε αυτή τη χώρα.

Τα πιο ακριβά διόδια σε όλη την Ευρώπη, θα μου πείτε να ήταν και μόνο αυτό...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Παντως η κατασταση των δρομων αφου πληρωνεις διοδια ειναι τραγικη, σχεδον σε ολο το μηκος. Δεν με πειραζει να πληρωσω για κατι που μου προσφερει ευκολια και χρονο. Αλλα αν ειναι να δω μπαλωματα και να κανει το αμαξι καμπ κουμπ καθε φορα ή εγω ζιγκ ζαγκ ενω θελω να παω νορμαλ. Δεν αξιζει.

Ειδικα οταν συναντας τις λακουβες και καθε περιεργο μαζεμενο για μια χρονια. 

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Επειδή το κάνω αρκετά συχνά, πληρώνω πλέον περίπου στα 20€ πήγαινε - έλα.

Αλλά φεύγω από Ελευσίνα οπότε πηγαίνω απο Κάζα και βγαίνω μετά την Θήβα.

Από εκεί γλυτώνω της Τραγάνας μέσω Προσκυνά.

Μετά της Μαυρομαντηλας το πληρώνω γιατί δεν αξίζει να κάνεις το γύρο και έπειτα μέσω Δομοκού κατεβαίνω Λάρισα.Απο εκεί ξαναβγαινω από τα ΙΚΕΑ στην Εθνική.

Της Λεπτοκαρυάς που είναι σχεδόν 3,5€ πρέπει να πας παραλιακά για να τα γλυτώσεις.

Του Κλειδιού με τίποτα....Τα πληρώνεις κανονικά...

Και των Μαλγάρων είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή προς Θεσσαλονίκη λόγω έργων...

Σαν χιλιόμετρα είναι τα ίδια, καύσιμο καίω το ίδιο απλά κάνεις μισή με μία ώρα παραπάνω.

Μια μικρή δυσκολία Λαμία - Λάρισα μέσω Δομοκού λόγω των στροφών αλλά στις ανηφόρες ο δρόμος είναι διπλής οπότε δεν κολλάς πουθενά...

Επεξ/σία από naksteve
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, naksteve είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Επειδή το κάνω αρκετά συχνά, πληρώνω πλέον περίπου στα 20€ πήγαινε - έλα.

Αλλά φεύγω από Ελευσίνα οπότε πηγαίνω απο Κάζα και βγαίνω μετά την Θήβα.

Από εκεί γλυτώνω της Τραγάνας μέσω Προσκυνά.

Μετά της Μαυρομαντηλας το πληρώνω γιατί δεν αξίζει να κάνεις το γύρο και έπειτα μέσω Δομοκού κατεβαίνω Λάρισα.Απο εκεί ξαναβγαινω από τα ΙΚΕΑ στην Εθνική.

Της Λεπτοκαρυάς που είναι σχεδόν 4,50€ πρέπει να πας παραλιακά για να τα γλυτώσεις.

Του Κλειδιού με τίποτα....Τα πληρώνεις κανονικά...

Και των Μαλγάρων είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή προς Θεσσαλονίκη λόγω έργων...

Σαν χιλιόμετρα είναι τα ίδια, καύσιμο καίω το ίδιο απλά κάνεις μισή με μία ώρα παραπάνω.

Μια μικρή δυσκολία Λαμία - Λάρισα μέσω Δομοκού λόγω των στροφών αλλά στις ανηφόρες ο δρόμος είναι διπλής οπότε δεν κολλάς πουθενά...

Μετα την Θηβα απο το μοναστηρι βγαινεις ή απο Αλιαρτο?

Κατι που δεν καταλαβαινω λες οτι πας απο Δομοκο και πληρωνεις Μαυρομαντηλας?!? Πληρωνοντας Μαυρομαντηλας πας για Πελασγια!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε

Μετα την Θηβα απο το μοναστηρι βγαινεις ή απο Αλιαρτο?

Κατι που δεν καταλαβαινω λες οτι πας απο Δομοκο και πληρωνεις Μαυρομαντηλας?!? Πληρωνοντας Μαυρομαντηλας πας για Πελασγια!

Αγίας Τριάδας εννοεί μάλλον.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...