IKARIWTHS Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Καλημερα σε ολους.Προσπαθω να φτιαξω εναν tv server με το tvheadend.Καρτα τηλεορασης εχω βαλει το https://www.skroutz.gr/s/8636211/Hauppauge-WinTV-dualHD-TV-Tuner-gia-Laptop-PC-me-Epigeio-Dekti-DVB-T2-DVB-T-kai-syndesi-USB-A.html επειδη ειναι συμβατη με plex server.Σε windows το εχω κανει να δουλεψει κανονικα ,ενω με tvheadend σε linux και unraid δεν ειχα καμια επιτυχια.Αυτο με κανει να πιστευω οτι κανω κατι λαθος. Το σημα στην Ελλαδα απο οσο γνωριζω ειναι σε dvb-t . Αν μπορει καποιος να βοηθησει στελνοντας καποιο βιντεο η δινοντας μου οδηγιες θα ημουν υποχρεος
comfuzio Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Κάνεις privilege το plex container και κάνεις passthrough το usb tv tuner; Είχα και εγώ 2 unraid servers αλλά έχει άθλιο support, πουλάνε πράγματα χωρίς να σου λένε πως να τα κάνεις και άλλα χαζά και τα έκανα όλα format και εγκατάσταση proxmox, σε proxmox μπορώ να σε βοηθήσω πιο εύκολα για κάτι τέτοιο, με το unraid έχω κρατήσει τα usb keys αλλά δεν μου πάει η καρδιά να κάνω βήματα προς τα πίσω
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου Καλημερα φιλε,ο απωτερος σκοπος ειναι να κανω το plex να γινει tv server.Τελικα καταφερα να κανω το tvheadend να παιξει αλλα δεν μου αρεσε καθολου συν το οτι παλι το plex δεν το εβλεπε .Απο οτι καταλαβα για να το δει πρεπει να βαλω ακομα μια εφαρμογη στο unraid που λεγεται anttenas .Σκεφτομαι ομως οτι το καλυτερο ειναι να κανω το docker του plex να δει τo usb tv tuner που εχω στο unraid.Στα settings ειδα οτι ειναι το Bus 005 Device 003 Port 5-1 ID 2040:8265 Hauppauge dualHD. Εκανα ερωτηση στο forum τους αλλα δεν βρισκω απαντηση ,αν και μοιαζει ευκολο για καποιον προχωρημενο . Εδω ειναι η ερωτηση . https://forums.unraid.net/topic/164136-is-there-a-way-to-add-the-usb-tv-tuner-to-plex/
comfuzio Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Δεν μπορώ να το δω, έχουν απαίσιο τοξικό forum και από την στιγμή που βάλανε paid support μην περιμένεις πολλά εκεί. Ζήτησα να με κάνουν ban γιατί δεν άντεχα άλλο την μ@λ@κ1@ που τους δέρνει. Unraid ποτέ ξανά για μένα. Απλά κλαίω τα λεφτά μου για 2 άδειες και η μια είναι Pro
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) Με το proxmox πως θα έκανες το Plex tv server με usb tv tuner ? Επίσης αφού έβγαλες το unraid ποιο nas τρέχεις με το proxmox? Επεξ/σία 4 Μαϊου από IKARIWTHS
comfuzio Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου πήρα dedicated synology nas για αυτόν τον σκοπό αλλά το proxmox έχει πολλά έτοιμα scripts https://tteck.github.io/Proxmox/ που απλά κάνεις copy/paste τον κώδικα (πηγή στο github) και έχεις ότι θες έτοιμο σε λίγα "enter" keys. Το usb passthrough είναι πολύ εύκολο αλλά και GPU αν θες να περάσεις για να κάνεις gaming vm είναι 5-6 βήματα και παίζει. Εμένα με κέρδισε ότι έκανα vms με cloud images και cloud-init config κάτι που στο unraid δεν έπαιζε (ή δεν βρήκα όσο και να έψαξα)
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 7 Μαϊου Έχω δοκιμάσει το proxmox στο παρελθόν αλλά δεν είχα την παραμικρή ιδέα για αυτές τις ευκολίες .Απλα είχα σηκώσει δυο vm .Σιγουρα θα το ξανά δοκιμάσω .Στο forum του unraid προς το παρόν φαίνεται ότι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα