Xvipes Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Αν και κλισέ σου κόστισε μόνο 50 ευρώ για να καταλάβεις τι άνθρωπος ήταν, μπορεί να σου είχε κοστίσει πολύ παραπάνω. 4 1
georgiouu Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Δεν μπορώ να καταλάβω, αυτοί που δανείζονται τα λεφτά, δεν ντρέπονται λιγάκι; Πως νιώθουν που δεν θα επιστρέψουν τα χρήματα πίσω; Εγώ προσωπικά, ακόμη και 1 καφέ να με κεράσουν που κάνει 1.5 ευρώ, ντρέπομαι πάρα πολύ, φροντίζω πάντα να επιστρέψω το κέρασμα το συντομότερο δυνατό. μιλας για τον κλασσικο τυπο του τρακαδορου.Νομιζω ειναι τροπος ζωης.Εχω εναν συναδελφο τετοιο προσπαθουσε με καθε τροπο να μου κανει τρακα διαφορα μικροποσα.Εκοψα σχεσεις μαζι του γιατι ηξερα οτι αν σηκωνα το τηλεφωνο για τρακα θα ηταν..Στη συνεχεια παρακολουθωντας την συμπεριφορα του ειδα οτι κατα καιρους εβρισκε αλλα θυματα στα οποια τους εκανε τρακα ξεδιαντροπα τσιγαρα,καφε,τυροπιτα ...με την ιδια απορια ειχα μεινει και εγω...μα καλα δεν ντρεπεται καθολου;
magictoboggan Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 12 hours ago, George204 said: Να του το σπάσω όμως το κεφάλι μόλις τον δω ή όχι; (Για να νιώσει και αυτός την απογοήτευση μου) Όταν δανείζεις χρήματα να έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου οτι είναι χαμένα. Τώρα για το αν θα του σπάσεις το κεφάλι, αν σου δώσει ευχαρίστηση και αίσθηση δικαιοσύνης κάνε το. Αρκεί να μην έχεις μετά τύψεις.
achilles_g_ Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Κι εγώ είχα δανείσει σε φοιτητή 50 ευρώ που δεν είχε να φάει....κ τα έφαγε σε γυαλιά ηλίου...Εννοείται δεν τα πήρα ποτέ. Δίνεις δανεικά και όταν έρχεται η ώρα να στα επιστρέψουν θεωρούν ότι είναι δικά τους...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και ειναι φιλος σου[οχι απλα γνωστος] δινεις δανεικα με αγαπη για να τον βοηθησεις..Τωρα αν δεν στα δωσει πισω αυτος ξεφτυλιζετε.Τωρα αν για 50 ευρω θελει καποιος να ξεφτυλιστει και να κοψει καθε επαφη,ας το κανει,μπουνιες κλοτσιες κτλ δεν αξιζει Τι περισσοτερες φορες που καποιος ζηταει δανεικα θα ειναι δανεικα και αγυριστα παιδια..Αν δεν εχει καποιος δεν εχει τελος,ας ειχε κανει τα κουμπαντα του πριν να ειχε..Πως θα βρεθουν τα λεφτα σε μια εβδομαδα?Οικογενεια δεν εχει να του δωσει 50 ευρω?Απλα εχει παρει και απο εκει και απο οποιον ζηταει ελληνικα 3
Arkin Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Δεν εχω δανειστει ποτε στα 34 μου χρονια αλλα εχω δανεισει πολλες φορες. Καποιοι τα επιστρεφουν μπορει σε 10 μερες μπορει και σε 3-4 χρονια εχει τυχει και αυτο αλλοι κανουν το κοροιδο και μας κοροιδευουν στα μουτρα ενω μια χαρα μπορει να εχουν λεφτα. Γενικα οσο θυσιαζεσαι τοσο περισσοτερο δεν σε εκτιμανε. Επειδη το κατεχω με υπολογιστες και τεχνολογια ανεκαθεν οσοι με ηξεραν με φωναζαν να φτιαξω εκεινο να κανω format να συνδεσω router κτλ κτλ. Μεχρι που καταλαβα οτι εκτιμηση δεν θα δεις απο πουθενα οποτε εκοψα τα παντα απο οσα εκανα. Μονο οικογενεια γονεις αδερφια και εκει παλι με μετρο στα δανεικα κυριως. Οσο καταλαβαινουν οι αλλοι οτι μπορουν να σε εκμεταλλευτουν τοσο πιο πολυ θα το κανουν και τοσο δεν θα εκτιμανε τιποτα. Ειναι στη φυση του ανθρωπου ολο αυτο καλο κανεις καλο δεν θα δεις. 4
tuning123 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Ακόμα και το πόστ, είναι χαμένος χρόνος. Όπως και η αναμονή.... 2 1
phanispal Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 3 ώρες πριν, Narayan είπε Πρέπει να καταλάβεις πως αυτοί που το πράττουν, δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο που σκεφτόμαστε εσύ κι εγώ. Στο μυαλό τους οι γραμμές του τι είναι σωστό και λάθος είναι πιο αχνές έως και ανύπαρκτες. Είναι οι ίδιοι που θα παρκάρουν μπροστά στην είσοδο του γκαράζ, αδιαφορώντας που δεν θα μπορεί να βγει ή να μπει ο κάτοχός του. Είναι οι ίδιοι που θα προσπαθήσουν να μπουν μουλοχτά στην αρχή της σειράς, προσπερνώντας όσους περίμεναν υπομονετικά σε αυτήν. Είναι οι ίδιοι που παρανομούν κατά κόρον, και όταν τους πιάνουν η πρώτη κουβέντα είναι "τόσοι άλλοι κάνουν το ίδιο, εμένα βρήκατε να σταματήσετε;". Δεν μπορείς να νιώσεις ντροπή, όταν έχεις μάθει να ζεις ξεδιάντροπα. Πραγματικά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το ότι αρκετοί περιμένουν από τους υπόλοιπους να σκέφτονται και να πράττουν όπως εκείνοι. Είναι εκτός θέματος, αλλά θα μπορούσε να γίνει εποικοδομητική συζήτηση επ' αυτού. Και δεν έχει απαραίτητα να κάνει με νόμιμες και μη νόμιμες πράξεις. Ο φίλος αναρωτιέται πώς γίνεται να μην ντρέπονται. Εκείνοι που δεν ντρέπονται αναρωτιούνται για τους άλλους πώς γίνεται να ντρέπονται.
makis269 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου για κανένα over 2.5 ή για καμιά φρουτοσαλάτα το βλέπω να πήγε το πενηντάρικο . 4
KyrGR Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ο πατέρας μου πολλές φορές μελετάει ότι του ζήτησε δανεικά ο πατέρας της πρώην συζύγου του αδερφού μου κι ενώ είχε να δώσει του είπε ότι δεν έχει. Τώρα που δεν ζει πια ο άνθρωπος αυτός ο πατέρας μου σκέφτεται ότι πρέπει υπήρχε μεγάλη ανάγκη και το έχει βάρος στη συνείδησή του μετά από δεκαετίες. Οπότε δεν είμαι πια σίγουρος αν είναι προτιμότερο να έχεις τύψεις από το να σου φάνε χρήματα. Επεξ/σία 2 Μαϊου από KyrGR
jimakos00 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 30 λεπτά πριν, KyrGR είπε Ο πατέρας μου πολλές φορές μελετάει ότι του ζήτησε δανεικά ο πατέρας της πρώην συζύγου του αδερφού μου κι ενώ είχε να δώσει του είπε ότι δεν έχει. Τώρα που δεν ζει πια ο άνθρωπος αυτός ο πατέρας μου σκέφτεται ότι πρέπει υπήρχε μεγάλη ανάγκη και το έχει βάρος στη συνείδησή του μετά από δεκαετίες. Οπότε δεν είμαι πια σίγουρος αν είναι προτιμότερο να έχεις τύψεις από το να σου φάνε χρήματα. τίποτα από τα 2 1
KyrGR Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, jimakos00 είπε τίποτα από τα 2 Αν υπάρχουν πχ 4 πιθανά ενδεχόμενα και ρωτήσει κάποιος αν το Νο 3 ή το Νο 1 είναι προτιμότερο ή θα πούμε ότι είναι ισοδύναμα ή ότι κάποιο υπερτερεί. Δεν είπα ότι υποχρεωτικά πρέπει κάποιο από τα δύο να συμβεί, οπότε συμφωνώ μαζί σου χωρίς να λυθεί η απορία μου. Επεξ/σία 2 Μαϊου από KyrGR
αποστόλης Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Ποτέ δανεικά σε φίλους / γνωστούς / συγγενείς. Από την άλλη είναι ένας τρόπος αν θες να τους ξεφορτωθείς από τη ζωή σου. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 11 minutes ago, αποστόλης said: Ποτέ δανεικά σε φίλους / γνωστούς / συγγενείς. Από την άλλη είναι ένας τρόπος αν θες να τους ξεφορτωθείς από τη ζωή σου. Μονο δανεικα σε συγγενεις πρωτου βαθμου θα ελεγα ,αλλα οπως ειπες και σε πολυ κοντινα σου ατομα αν εχεις δωσε αλλα μεχρι 50-100 ευρω..Αν δεν τα φερουν ευκαιρια οπως ειπες να τους βγαλεις απο την ζωη σου
Makis38 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Τα δανεικά ΠΑΝΤΟΤΕ είναι αγύριστα και ο δανειζόμενος συμπεριφέρεται όπως όλοι αυτοί που περιγράψατε δηλαδή δεν ντρέπεται, είναι στ' αρχίδια του κλπ κλπ. Οπότε ή τα δίνεις γνωρίζοντας ότι έχεις ελάχιστες πιθανότητες να τα πάρεις πίσω ή δεν δανείζεις. Αλλά πράγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις