Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο λινκ να τσεκαρω αν έχω εγγύηση για το α54 που γράφω αυτή την στιγμή και είναι αγορασμενο από σκρουτζομαγαζο;

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ioannischr είπε

πιστευω θα παραλαβετε ολοι

το μονο που πρεπει να σας ανησυχει ειναι αν εχει nfc η εκδοση

του συγκεκριμενου καταστηματος

Δεν έχουν όλα τα A55 NFC?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, th_nikos είπε

Δεν έχουν όλα τα A55 NFC?

NFC νομιζω εχουν ολα.

Ομως esim δεν εχουν αυτα που πωλουνται Κινα και Χονγκ Κονγκ.

Σε καθε περιπτωση ομως,εγω πριν κανω την αγορα τσεκαρα στα specs του συγκεκριμενου μοντελου που ειχε στο site του Shopflix και εγραφε πως ΕΧΕΙ esim και NFC.

Οσον αφορα την εγγυηση,ελεγε 2 χρονια.

Απο τη στιγμη που ενα κινητο ειναι αγορασμενο απο shopflix,δεν παιζει να μην καλυπτεται.

Το αν την επισκευη θα την αναλαβει η samsung hellas εαν παθει κατι,δεν το γνωριζω.Καποιος ομως θα το φτιαξει με την ευθυνη η του shopflix η του καταστηματος.

Τελος,πιστευω πως δεν ειναι δυνατον να ανεβαζει ολοκληρο shopflix διαφημιση στη τηλεοραση με Πασχαλινη προσφορα και να πουλαει ΜΟΥΦΑ Samsung A55,που δεν ειναι Ευρωπαικο..Θα ειναι μεγαλη δυσφημιση αν αποδειχτει κατι τετοιο..

Αν τη διαφημιση την ειχε ανεβασει το Σκρουτζομαγαζο,τοτε ολα θα ηταν πιθανα.Ακομα και να σου στειλουν κουτι με καλτσες…Το shopflix ομως που εχει ριξει τοσα εκατομυρια στη διαφημιση,προσπαθωντας να συναγωνιστει το skroutz,δεν θα το διακινδυνευε να γινει ρομπα για μερικες χιλιαδες ευρω κερδος.

EDIT: ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Justech ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ («ΑΝ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ» βεβαια) ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ SHOPFLIX !!! Το link του καταστηματος βγαζει ERROR 404 !!!

(Ευτυχως το εχω παρει με αντικαταβολη.Στη χειροτερη απλα δε θα παραλαβω κινητο).

Επεξ/σία από djdog
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, djdog είπε

Απο τη στιγμη που ενα κινητο ειναι αγορασμενο απο shopflix,δεν παιζει να μην καλυπτεται.

καλά κρασιά !!!

37 λεπτά πριν, djdog είπε

Τελος,πιστευω πως δεν ειναι δυνατον να ανεβαζει ολοκληρο shopflix διαφημιση στη τηλεοραση με Πασχαλινη προσφορα και να πουλαει ΜΟΥΦΑ Samsung A55,που δεν ειναι Ευρωπαικο..Θα ειναι μεγαλη δυσφημιση αν αποδειχτει κατι τετοιο..

Αν τη διαφημιση την ειχε ανεβασει το Σκρουτζομαγαζο,τοτε ολα θα ηταν πιθανα.

Έχεις δηλαδή το πρώτο ποιο έγκυρο από το δεύτερο; :)

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimakos00 είπε

καλά κρασιά !!!

Έχεις δηλαδή το πρώτο ποιο έγκυρο από το δεύτερο; :)

Δε ξερω για την αξιοπιστια,αλλα μιλαμε για αλλα μεγεθη.

Αλλο να κλεισει ενα ακομα σκρουτζομαγαζο μετα απο τις καταγγελιες και αλλο το shopflix.

Δημοσ.

Προσωπικά την ακύρωσα την παραγγελία.

Για την ακρίβεια, μίλησα με το support του shopflix, ρώτησα μέχρι πότε είναι να παραδοθεί (καθώς μετά την επόμενη εβδομάδα θα απουσιάζω) και μου απάντησαν ότι ακυρώνουν την παραγγελία καθώς δεν πρόκειται να έχει παραδοθεί μέχρι τότε. Δεν μου ανέφερε κάποια εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, οπότε εκτιμώ ότι σίγουρα θα πάρει άλλη 1+++ εβδομάδα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, magnam είπε

Προσωπικά την ακύρωσα την παραγγελία.

Για την ακρίβεια, μίλησα με το support του shopflix, ρώτησα μέχρι πότε είναι να παραδοθεί (καθώς μετά την επόμενη εβδομάδα θα απουσιάζω) και μου απάντησαν ότι ακυρώνουν την παραγγελία καθώς δεν πρόκειται να έχει παραδοθεί μέχρι τότε. Δεν μου ανέφερε κάποια εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, οπότε εκτιμώ ότι σίγουρα θα πάρει άλλη 1+++ εβδομάδα.

Το θεμα ειναι να παραδοθει σε ευλογο χρονικο διαστημα.

Πεφτουν πολλες αργιες μαζεμενες..Ειναι Πασχα..Παιρνουν οι εργαζομενοι αδεια..

Απο τη στιγμη που ελεγε «Αμεσα διαθεσιμο»… Και υπολογιζοντας ολα τα παραπανω,συν το φορτο εργασιας των κουριερ απο τα δεματα που θα μαζευτουν,νομιζω πως ειναι απολυτα λογικο να γινουν οι παραδοσεις μεχρι την αλλη Δευτερα-Τριτη.

Το παραπανω δεν δικαιολογειται..

Δημοσ.

Όταν όλοι έχουν ένα προϊόν π.χ. 200€ και αυτό το καταστημα π.χ. 100€ είναι εμφανές ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μιλάω για το Shopflix.

Επίσης φήμες λένε δεν δίνουν αποδείξεις με ΙΜΕΙ πάνω, παρά απόδειξη ταμειακής και μάλιστα φωτοτυπία η μόνο με mail.. 1 απόδειξη για όλα όσα δώσουν... 

Δημοσ.
2 hours ago, astrea966 said:

Το κινητό παίρνει φυσικες sim η είναι με e-sim;

Το δευτερο δεν βολεύει 

ολα τα κινητα οσο ξερω παιρνουν σιγουρα 1 φυσικη sim και πολλα και δευτερη Που πολλες φορες ειναι shared με την micro sd και επισης και e-sim.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, poulinos είπε

ολα τα κινητα οσο ξερω παιρνουν σιγουρα 1 φυσικη sim και πολλα και δευτερη Που πολλες φορες ειναι shared με την micro sd και επισης και e-sim.

Τι προβλημα μου ειναι οτι εγω θελω να εχει θεση για 2 φυσικες σιμ.δεν θελω να εχει e-sim. Αυτό σε περίπτωση που οντως παραλάβουμε 

Επεξ/σία από astrea966
Δημοσ.
7 ώρες πριν, astrea966 είπε

Τι προβλημα μου ειναι οτι εγω θελω να εχει θεση για 2 φυσικες σιμ.δεν θελω να εχει e-sim. Αυτό σε περίπτωση που οντως παραλάβουμε 

Εχει θεση για 2 φυσικες sim,αλλα μετα δε θα παιρνει επεκταση μνημης.

Γιατι η δευτερη sim μπαινει στη θεση της microsd.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, djdog είπε

Εχει θεση για 2 φυσικες sim,αλλα μετα δε θα παιρνει επεκταση μνημης.

Γιατι η δευτερη sim μπαινει στη θεση της microsd.

Αυτο δεν με πειράζει.

Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...