Προς το περιεχόμενο

Samsung A55 στα 259 ευρω @ shopflix (ΤΕΛΟΣ)

djdog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

55 λεπτά πριν, JLEE είπε

Και εμένα μου έστειλαν παραστατικό αν και πλήρωσα με κάρτα! 

Επίσης είχα μια κλήση νωρίτερα μέσα στην μέρα αλλά δεν την πρόλαβα. 

Εσύ επειδή πλήρωσες από πριν σε πήραν και τηλέφωνο. Εμείς που παραγγειλαμε αντικαταβολή μας έστειλαν μόνο ένα παλιο pdf αρχείο με τα 2 ευρώ.

Εάν παραλάβω κινητό πέραν της πλάκας και το θέλει κάποιος ας μου πει από τώρα να το πάρει στην ίδια τιμή φυσικά.

Απλά βρίσκομαι Πάτρα και θα χρεωθεί τα μεταφορικά. Ήταν για δώρο αλλά δεν το θέλουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ετυχε να κανω αλλη παραγγελια με το shopflix, το παραστατικο που στελνει ειναι τα εξοδα αποστολης, αντικαταβολης κλπ. Θα σας ερθει αλλο για το προιον. 

Τουλάχιστον σε ενα προιον που παραγγειλα ετσι ειχε γινει.

Μπορει το shopflix να εχει μεταφορικα 1€ και να το παραγγειλεις, ανεξαρτητα τι μεταφορικα εχει το καταστημα, αν μπεις στην σελιδα του καταστηματος και κανεις παραγγελία θα σε χρεωσει αλλα μεταφορικα.  Οπου θα τα εχει σε ενα παραστατικο. 

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 1

3 hours ago, miltostammy said:

Εσύ επειδή πλήρωσες από πριν σε πήραν και τηλέφωνο. Εμείς που παραγγειλαμε αντικαταβολή μας έστειλαν μόνο ένα παλιο pdf αρχείο με τα 2 ευρώ.

Εάν παραλάβω κινητό πέραν της πλάκας και το θέλει κάποιος ας μου πει από τώρα να το πάρει στην ίδια τιμή φυσικά.

Απλά βρίσκομαι Πάτρα και θα χρεωθεί τα μεταφορικά. Ήταν για δώρο αλλά δεν το θέλουν. 

Αν έρθει ίσως το θέλω. Από εξωτική Πάτρα.

1 hour ago, Georgebek2 said:

Εμενα ελεγε παραδοση 3/5, μουρθε αυτο το 2ευρω αλλα εννοειται τιποτα αλλο. Πως ακυρωνω;

Γιατι θελεις να ακυρωσεις?

Αν δεν το θελεις θα βρεθει καποιος να το παρει

• Like 1

Μόλις μίλησα με το justech μου είπε πως οι παραγγελίες ισχύουν κανονικά. Έγινε λάθος με τις ημ/νιες και θα παραλάβουμε λογικά όλοι μέχρι την μεθεπόμενη Δευτέρα.           

• Like 1
  • Thanks 1

πιστευω θα παραλαβετε ολοι

το μονο που πρεπει να σας ανησυχει ειναι αν εχει nfc η εκδοση

του συγκεκριμενου καταστηματος

4 hours ago, kostaslar said:

Μόλις μίλησα με το justech μου είπε πως οι παραγγελίες ισχύουν κανονικά. Έγινε λάθος με τις ημ/νιες και θα παραλάβουμε λογικά όλοι μέχρι την μεθεπόμενη Δευτέρα.           

Μήπως ρώτησες κι αν είναι κανονικά ευρωπαϊκό μοντέλο αυτό που θα στείλουν?

1 λεπτό πριν, imr είπε

Από το ιμει μόλις ερθει

Αν δεν απατώμαι, αν σας στείλουν ηλεκτρονική απόδειξη αγοράς, μπορεί (ή μάλλον πρέπει) να έχουν το imei κι εκεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...