shamrock1404 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 2€ κι εγώ ✌️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Μια απο τα ιδια και εγω με το παραστατικο, για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Λέτε τελικά να πούλαγαν παραστατικά και εμείς καταλάβαμε για κινητό???? Στο τέλος θα αλλάξει ο τίτλος....Πώληση παραστατικού. Αποστολή με κινητό. Επεξ/σία 3 Μαϊου από miltostammy 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christou Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Άλλος ένας εδώ με 2 ευρώ απόδειξη για αντικαταβολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
404notfound Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Και εμένα μου έστειλαν ενα παραστατικό με την αντικαταβολή και τα μεταφορικά και η παραγγελία βρίσκεται ακόμα σε επεξεργασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Φαντάζεστε να έρθει κουτί με κάλτσες και τουβλάκι και εμείς να πρέπει να αποδείξουμε με το φοβερό αυρο παραστατικό την αγορά κινητού??? Τουλάχιστον θα το κρατήσω για την εγγύηση της καλτσας...άμα έχει καμία τρύπα. Επεξ/σία 3 Μαϊου από miltostammy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manan Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Μόλις το ίδιο κι εγώ! Τι είναι αυτό πάλι? Μας δουλεύουν κι από πάνω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Το ωραίο είναι, μερες που είναι και οι μεταφορικές κάνουν στην καλύτερη 3ημερες παραδόσεις στην επαρχία, αυτοί έλεγαν και για αυθημερόν παραδόσεις η την επόμενη. Οπότε όντως παραδόσεις παραστατικών εννοουσαν 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 1 ώρα πριν, Romanzo Criminale είπε Εγώ 09.20 και την ακύρωσαν. απάντησα στην ακύρωση και ζήτησα την επανατοποθέτηση παραγγελίας, ειδάλλως θα κάνω καταγγελία εδώ https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Απο τις 11 που το πατησα , δεν εχει αλλαξει κατι , ακομα επεξεργασια Ολοι εσεις με τα ακυρα , πατησατε το μπλε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 25 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Απο τις 11 που το πατησα , δεν εχει αλλαξει κατι , ακομα επεξεργασια Ολοι εσεις με τα ακυρα , πατησατε το μπλε ? Όχι απλά... ΤΗΝ πατησαν Άστα φίλε θεωρώ μάλλον κοροϊδία το όλο θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros267 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Και εγω παραστατικο 2 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Βρε παιδια απλο ειναι το θεμα, οσοι πηρατε παραστατικο, το εκδοσανε δηλ, σημαινει πολλοι απλα οτι εσεις θα παραλαβετε, για τους αλλους, αγνωστο Επεξ/σία 3 Μαϊου από makhs5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holden1974 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Μια από τα ίδια (παραστατικό 2 Ευρώ). Και εγώ το πλήρωσα ήδη με πιστωτική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Και εμένα μου έστειλαν παραστατικό αν και πλήρωσα με κάρτα! Επίσης είχα μια κλήση νωρίτερα μέσα στην μέρα αλλά δεν την πρόλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις