Προς το περιεχόμενο

Samsung A55 στα 259 ευρω @ shopflix (ΤΕΛΟΣ)

djdog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν είναι από τις γνωστές μουφο προσφορές αξίζει να κάνετε καταγγελία έτσι για το γαμωτο.Διαφημιζεις κάτι στην τηλεόραση και μετά ακυρώνεις την παραγγελία.Πρεπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το τροπάριο από τα καταστήματα.

• Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Αν είναι από τις γνωστές μουφο προσφορές αξίζει να κάνετε καταγγελία έτσι για το γαμωτο.Διαφημιζεις κάτι στην τηλεόραση και μετά ακυρώνεις την παραγγελία.Πρεπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το τροπάριο από τα καταστήματα.

H διαφήμιση στην τιβι μήπως παίχτηκε μόνο από ένα κανάλι που τυγχάνει ιδίας ιδιοκτησίας με του σοπφλιξ? Άρα είναι σίγουρο ότι φταίει το κατάστημα ή παίχτηκε κάτι άλλο? μήπως ήταν ιδέα κάποιου ώστε να στείλει με κάποιο τρόπο τράφικ στο σοπφλιξ?

• Like 1

Εγώ δεν είδα διαφήμιση.Απο εδώ έμαθα την προσφορά,πήγα να κάνω παραγγελία αλλά έβγαζε ερρορ στην αποφορολογηση και μετά τελείωσε η προσφορά.Συνηθως το μεγκα παίζει διαφημίσεις που ανήκει στον ίδιο όμιλο με το shopflix.Παιδια θα φανεί πόσο υπαρκτή προσφορά ήταν.Τωρα αν είναι να δώσουν σε 3-4 το κινητό για να πουν ότι δώσανε,παραμένει κοροϊδία.

Για αυτους που το παραγγειλαν οταν εγραφε διαθεσιμοτητα 4-6 ημερες,μπορει ευκολα να βρει μια δικαιολογια.

Για οσα ομως κομματια παραγγελθηκαν οσο εγραφε «αμεσα διαθεσιμο»..και ρουφηξαν και το 2ευρω για την αντικαταβολη…Τοτε θα φανε χοντρο κραξιμο.

Το συστημα ειναι αυτοματοποιημενο.Οριζει το καταστημα πχ 100 κομματια οτι ειναι σε αυτη τη τιμη και τα δινει στο shopflix για πωληση μεσω του marketplace…

Οταν τελειωσει το διαθεσιμο αποθεμα ΤΟΤΕ αυτοματα αλλαζει η τιμη.Ακομα και εαν δεν προλαβουν να την αλλαξουν,οταν πας να κανεις τη παραγγελια,σου δειχνει πως δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και δεν μπαινει το προιον στο καλαθι.Αυτο συνεβη σε αρκετους.

• Like 1

2 hours ago, frap73 said:

ok, το φάγαμε το άκυρο εδώ. Ελπίζω εσείς να έχετε καλύτερη τύχη. Παραγγελία γύρω στις 10:30, το μπλε χρώμα.

Εγω με παραγεελια 10:35 δλδ να μην εχω ελπιδες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα αυτά λέει από εχθές. 

Το έχω βάλει για παραλαβή από κατάστημα courier πού συνεργάζονται αλλά δυστυχώς δεν απαντάει και είναι 50 χιλιόμετρα πήγαινε έλα από εδώ που είμαι τώρα και δεν είναι εύκολο να πάω και να μην το έχει και να πάω τσάμπα.

Επεξ/σία από manan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, djdog said:

Με τιμολογιο ηταν η αγορα?..Ποτε ακριβως εγινε η παραγγελια?..Ηταν αμεσα διαθεσιμο εκεινη τη στιγμη η ελεγε 4-6 ημερες?

Πέμπτη, γύρω στις 10:30, διαθέσιμο το έγραφε. Ναι με τιμολόγιο και αποφορολόγηση.

24 minutes ago, imr said:

Εγω με παραγεελια 10:35 δλδ να μην εχω ελπιδες...

"Γύρω" στις 10:30. Δε ξέρω τι ώρα ακριβώς το έβαλε. Μόνο ότι το έγραφε διαθέσιμο, γιατί τον τηλεφώνησα όταν γράψατε εδώ πως "τέρμα το μπλε, το πήγαν 350" να του πω για άλλο χρώμα και μου είπε το είχε ήδη αγοράσει.

Τέλος πάντων, μακάρι να είναι μόνο σε εμένα. Και πολύ ασχοληθήκαμε.

Επεξ/σία από frap73

Εγώ 09.20 και την ακύρωσαν. απάντησα στην ακύρωση και ζήτησα την επανατοποθέτηση παραγγελίας, ειδάλλως θα κάνω καταγγελία εδώ https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/

• Like 2

Έκανα παραγγελία στις 05:01 (πρώτη φορά που το να είμαι τέτοια ώρα ξύπνιος απέδωσε...🤣🤣) και μόλις μου έστειλαν στο mail ένα παραστατικό για τα 2€ αντικαταβολής.

• Like 1

Παραγγελία 09:20 πρωί.

Μόλις μου ήρθε και εμένα ένα παραστατικό 2,00 ευρώ αντικαταβολή.

Πρώτη φορά μου στέλνουν σε παραγγελία τέτοιο παραστατικό.

Τώρα τι σημαίνει αυτό θα σας γελάσω.

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε εμενα το ιδιο παραστατικό μου έστειλαν. 2€ τα μεταφορικά. Αν και εγω το εχω πληρώσει δεν το έβαλα αντικαταβολή

Επεξ/σία από papajohn87

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...