Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, manan είπε

Έριξα κι εγώ μια με αντικαταβολή κι ότι βγει. 

Παίρνει κάρτα μνήμης αυτό το κινητό??

μεχρι 1ΤΒ καρτα microSD για να αυξησεις τη χωρητικοτητα

Δημοσ.

Πως κανω αποφορολογηση στο shopflix? Παω να κανω παραγγελια και δε μου εχει επιλογη για τιμολογιο!

Δημοσ.
9 minutes ago, djdog said:

μεχρι 1ΤΒ καρτα microSD για να αυξησεις τη χωρητικοτητα

Ναι το είδα. 

Εύχομαι μόνο να είναι ευρωπαϊκά ώστε να ισχύει η εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sheldon είπε

Πως κανω αποφορολογηση στο shopflix? Παω να κανω παραγγελια και δε μου εχει επιλογη για τιμολογιο!

Έχει κουμπί κάτω από την διεύθυνση.

Δημοσ.

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από shopflix.Αρα συνεργάζεται με άλλα καταστήματα το κινητό της προσφοράς δεν είναι απευθείας από το shopflix.Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ποιος έχει την ευθύνη το shopflix η το συνεργαζομενο κατάστημα που έχει το κινητό σε προσφορα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, insoholic είπε

Τελος η προσφορα. Το βγαζει 350ε

σε αλλα χρωματα υπαρχει η ιδια τιμη

δεν ξερω το σκεφτομαι

αν πληρωσεις με αντικαταβολη και εχουν μεσα στο δεμα τουβλο τι κανεις;

Επεξ/σία από Titos301
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Samsung A55 στα 259 ευρω @ shopflix (ΤΕΛΟΣ)
Δημοσ.

Βγάζεις τηλεοπτική διαφήμιση για μερικά κομμάτια και μετά το πας σε τιμή αρχική!!! Ποιο το νόημα δεν καταλαβαίνω!!

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Samsung A55 στα 259 ευρω @ shopflix (ΤΕΛΟΣ το Navy χρωμα)
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, li@m είπε

Βγάζεις τηλεοπτική διαφήμιση για μερικά κομμάτια και μετά το πας σε τιμή αρχική!!! Ποιο το νόημα δεν καταλαβαίνω!!

Ε..Φερνει μια παλετα εισαγωγη με πχ 1000 κομματια και οποιος προλαβει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οσους το εχουν 

τα 210γρ βαρος δεν ειναι καπως πολυ ? 

Γενικα πιστευεται πως 4-5 χρονακια με εντελως μετρια χρηση (youtube-mails) θα κρατησει ? 

Ειχα πιασει ενα samsung A14 ενως φιλου και ομολογω πως ποιοτηκα ηταν πατος , σαν κουφιο μεγαλο πλακακι 

edit

το χτυπησα σε λευκο γιατι καθε φορα περιμενω και κοιταω ριβιου με αποτελεσμα να φευγουν οι προσφορες 

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, djdog said:

Ε..Φερνει μια παλετα εισαγωγη με πχ 1000 κομματια και οποιος προλαβει

E χμ δεν τελειωσε το απόθεμα, πηγέ πάλι αρχική τιμή!!

Εdit: Τελείωσε από το συγκεκριμένο κατάστημα, υπάρχει σε άλλα με διαφορετική τιμή. Όπως και να χει είσαι shopflix κάνεις τηλεοπτική διαφημιση οφείλεις να έχεις σεβαστό απόθεμα

Επεξ/σία από li@m
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...