Προς το περιεχόμενο

Samsung A55 στα 259 ευρω @ shopflix (ΤΕΛΟΣ)

djdog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

Σήμερα που το είδα από κοντά στον Κωτσόβολο μου φάνηκε λίγο χοντροκομμένο..δεν μου άρεσε στο χέρι. Υποκειμενική η άποψη μου φυσικά.το περίμενα καλύτερο. Τονίζω μόνο στο χέρι.Το σχόλιο δεν αφορά τις επιδόσεις που μπορεί να είναι εξαιρετικες.

Μια χαρά είναι! Πολύ premium κατασκευή...Ειδικά σε σύγκριση με το s21fe που είχα πριν λίγο καιρό! Απλά το iceblue  είναι λευκό στα μάτια μου κ λίγο με χάλασε...Επίσης νόμιζα μόνο στις ναυαρχίδες είχαν κόψει τους φορτιστές, αλλά ούτε αυτό έχει...Για 260, πάντως,είναι μια χαρά! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

44 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε

Μια χαρά είναι! Πολύ premium κατασκευή...Ειδικά σε σύγκριση με το s21fe που είχα πριν λίγο καιρό! Απλά το iceblue  είναι λευκό στα μάτια μου κ λίγο με χάλασε...Επίσης νόμιζα μόνο στις ναυαρχίδες είχαν κόψει τους φορτιστές, αλλά ούτε αυτό έχει...Για 260, πάντως,είναι μια χαρά! 

Και πως το φορτίζεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/5/2024 στις 10:35 ΠΜ, WaxOnWaxOff είπε

Παρελαβα και εγω 

Πολυ ωραιο στο χερι .... καμια σχεση με το αλλο samsung που εχει φιλος και μου ειχε φανει κουφιο . 

Εβαλα θηκη spigen ultra hybrid ..... μιας και δε πηρα το ασπρο για να το κανω μαυρο με μια θηκη 

Eπισης τζαμακι προστασιας της spigen ,

το πρωτο πραμα που εκανα πριν ακουμπησω το κινητο , ηταν βγαζοντας το απο το περιτυλιγμα , να του κουμπωσω γυαλι . 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ειχε βρομιτσα απο κατω ....... ντουγρου κεντρο κιολλας , αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το δευτερο μετα απο καθαρισμα στην οθονη ! 

Ερωτημα ...... υπαρχει τροπος να κανω το τζαμακι που εβαλα  και εβγαλα , ξανα καθαρο/λειτουργικο ? 14ε το ζευγαρι κοστισαν ....  

edit 

327 στην αποδειξη 

IMG_20240513_102056.jpg

IMG_20240513_102109.jpg

Οι Spigen είναι οι καλύτερες θήκες πιστεύω, όμως οι διαφανείς κιτρινίζουν, όπως όλες οι άλλες.

Εγώ στο A54, έχω αυτή:

https://www.skroutz.gr/s/40976890/Spigen-Optik-Armor-Back-Cover-Silikonis-Anthektiki-Mayro-Galaxy-A54.html

Δεν έχω το άγχος να χτυπηθούν η να γρατζουνιστούν οι κάμερες.

Αλλά δυστυχώς, ενώ το tempered glass το έβαλαν σωστά, μετά απο 1 εβδομάδα, για κάποιο λόγο πάνω αριστερά στην γωνία, μου έχει κάνει rainbow effect.Αν και σε εκείνο το σημείο δεν ενοχλεί.

Σχετικά με την τιμή του A55, είναι καλή πάντως στα 259€, είναι -21-22% σε σχέση με Σκρούτζ όπου ξεκινάει απο τα 330€.

Επεξ/σία από AntiCambeR

5 ώρες πριν, shamrock1404 είπε

Η Samsung έχει κόψει τους φορτιστές από όλες τις σειρές από την σειρά x3. Δηλ από το A53 και μετά δεν έβαζε. Τελευταίο που είχε ήταν το A52s.

Μόλις τώρα, koprana είπε

Μετά την ανακοίνωση της samsung ότι θα πέσουν οι τιμές στην ευρώπη σύντομα το βλέπω κάτω από 300€.

Λινκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, AntiCambeR said:

Οι Spigen είναι οι καλύτερες θήκες πιστεύω, όμως οι διαφανείς κιτρινίζουν, όπως όλες οι άλλες.

Εγώ στο A54, έχω αυτή:

https://www.skroutz.gr/s/40976890/Spigen-Optik-Armor-Back-Cover-Silikonis-Anthektiki-Mayro-Galaxy-A54.html

Δεν έχω το άγχος να χτυπηθούν η να γρατζουνιστούν οι κάμερες.

Αλλά δυστυχώς, ενώ το tempered glass το έβαλαν σωστά, μετά απο 1 εβδομάδα, για κάποιο λόγο πάνω αριστερά στην γωνία, μου έχει κάνει rainbow effect.Αν και σε εκείνο το σημείο δεν ενοχλεί.

Σχετικά με την τιμή του A55, είναι καλή πάντως στα 259€, είναι -21-22% σε σχέση με Σκρούτζ όπου ξεκινάει απο τα 330€.

Η πλατη αυτης ειναι σκληρο πλαστικο και οχι σιλικονη , πιθανον να μην κιτρινισει με τον ιδιο ρυθμο , στα πλαγια οπου ειναι το σιλικονατο , λογικα δε θα πολυφαινεται λογο του αλουμινιου απο πισω . 

Παντως να σου πω ..... στο προηγουμενο κινητο μου , ειχα τζαμι και θηκη spigen tough armor 

Καποια μερα εσπασε το τζαμακι επειδη μου επεσε με την μουρη προς τα κατω , πανω σε ενα εργαλειο στην δουλεια .... 

Μετα χαλασε και η θηκη απο την χρηση , την ειχα λιωσει 

Απο τοτε αγαπητε ..... το ειχα γυμνο -2 χρονια σχεδον! Σε τσαντακια με κατσαβιδια και τσεπες μαζι με κλειδια  . Δεν εχει γρατσουνιστει ουτε η οθονη ουτε οι φακοι των καμερων . (gorilla glass 5 )

Και ενα update σχετικα με το κινητο , σημερα το φορτιζω για 2ρη φορα απο προχθες 

2 μερες κρατησε η μπαταρια με σχεδον 6μιση-7 ωρες χρησης και χωρις να εχω βαλει τιποτα για εξοικονομιση

Rainbow effect τι εννοεις ? Το χτυπαει φως απο περιεργη γωνια και κανει διαθλαση μεσα στο τζαμακι ?

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff

41 minutes ago, WaxOnWaxOff said:

Η πλατη αυτης ειναι σκληρο πλαστικο και οχι σιλικονη , πιθανον να μην κιτρινισει με τον ιδιο ρυθμο , στα πλαγια οπου ειναι το σιλικονατο , λογικα δε θα πολυφαινεται λογο του αλουμινιου απο πισω . 

Παντως να σου πω ..... στο προηγουμενο κινητο μου , ειχα τζαμι και θηκη spigen tough armor 

Καποια μερα εσπασε το τζαμακι επειδη μου επεσε με την μουρη προς τα κατω , πανω σε ενα εργαλειο στην δουλεια .... 

Μετα χαλασε και η θηκη απο την χρηση , την ειχα λιωσει 

Απο τοτε αγαπητε ..... το ειχα γυμνο -2 χρονια σχεδον! Σε τσαντακια με κατσαβιδια και τσεπες μαζι με κλειδια  . Δεν εχει γρατσουνιστει ουτε η οθονη ουτε οι φακοι των καμερων . (gorilla glass 5 )

Και ενα update σχετικα με το κινητο , σημερα το φορτιζω για 2ρη φορα απο προχθες 

2 μερες κρατησε η μπαταρια με σχεδον 6μιση-7 ωρες χρησης και χωρις να εχω βαλει τιποτα για εξοικονομιση

Rainbow effect τι εννοεις ? Το χτυπαει φως απο περιεργη γωνια και κανει διαθλαση μεσα στο τζαμακι ?

Ποιο ηταν το κινητο που δε γρατσουνιστηκε η οθονη με κατσαβιδια; 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, Georgebek2 said:

Ποιο ηταν το κινητο που δε γρατσουνιστηκε η οθονη με κατσαβιδια; 😛

mi a2 . (το οποιο πλεον θα εκτελει αποκλειστικα χρεος gps στο μηχανακι ) . Απο προχθες που του εβγαλα τις καρτες , του εκανα ενα reset και το φορτησα 100% , σημερα εχει 84% μπαταρια ..... σαν να μην εχουν περασει τα χρονια απο πανω του . 

Και μονο που το εβαζα στην "μπανανα" και πηγαινα ποδηλατο , θα επρεπε να ηταν γεματο γρατζουνιες. 

Πιστευω πως οι οθονες ειναι πολυ πιο ανθεκτικες αποτι νομιζουμε 

Αν δεν ειχε μεινει πισω σε ενημερωσεις android , θα μπορουσα να το κρατησω και αλλο .

1000000057.jpg.31c3d3f0c6bab28ceba90b305096a29d.jpg1000000059.jpg.12830571b54dfbbd33390088f68bd476.jpg

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff

2 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε

mi a2 . (το οποιο πλεον θα εκτελει αποκλειστικα χρεος gps στο μηχανακι ) . Απο προχθες που του εβγαλα τις καρτες , του εκανα ενα reset και το φορτησα 100% , σημερα εχει 84% μπαταρια ..... σαν να μην εχουν περασει τα χρονια απο πανω του . 

Και μονο που το εβαζα στην "μπανανα" και πηγαινα ποδηλατο , θα επρεπε να ηταν γεματο γρατζουνιες. 

Πιστευω πως οι οθονες ειναι πολυ πιο ανθεκτικες αποτι νομιζουμε 

Αν δεν ειχε μεινει πισω σε ενημερωσεις android , θα μπορουσα να το κρατησω και αλλο .

Η τεχνολογία οθόνης έχει αλλάξει, πλέον υπάρχει μεγάλη βάση στο να μη σπάει αντί στο να μη γρατζουνιεται

Στις 15/5/2024 στις 10:36 ΠΜ, WaxOnWaxOff είπε

Μικρό κενό με θολούρα, αλλά και  με 1-2 χρώματα.

Δες εικόνες στο Google και θα καταλάβεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...