Holden1974 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Αρχική παραγγελία Μεγάλη πέμτη πρωί, σε επεξεργασία εώς πριν λίγο. Έστειλα μήνυμα για ενημέρωση από την διαχείριση στην σελίδα της παραγγελίας σήμερα το πρωί. Έλαβα ευγενική απάντηση από το Customer Support να μην ανησυχώ και ότι θα το κοιτάξουν. Μόλις έλαβα email ότι είναι προς αποστολή με εκτιμώμενη παράδοση 14/05/2024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μολις ενημερωθηκα και εγω οτι το πακέτο ειναι έτοιμο προς αποστολη. Εκτιμώμενη παραδοση 17/5 Αντικαταβολη χρωμα awesome navy Επεξ/σία 10 Μαϊου από astrea966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kritikos28 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Μου ήρθε και εμένα mail ότι η αποστολή μου ετοιμάστηκε ,με εκτιμώμενη παράδοση 15/05/2024.Καλά την βγάλαμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 11 ώρες πριν, Petros267 είπε τελικα δεν εχει παραλαβει ουτε σημερα κανενας? Σήμερα εγώ άλλα δεν το άνοιξα ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου 13 hours ago, elias99 said: και το bestprice έτσι λειτουργεί αλλά έχουν βρει παραθυράκι και φοροδιαφεύγουν και όλοι είναι ευχαριστημένοι Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Το BestPrice απλώς σε κάνει referral προς το κατάστημα, δεν έχει δικό του καλάθι. Είναι 100% ευθύνη του καταστήματος να εκδόσει απόδειξη, που όσες φορές αγόρασα είχε όντως εκδοθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelucky Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου Επιβεβαίωση και εγώ email για αποστολή του κινητού και παράδοση από κουριερ! Καλύτερο deal ever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djdog Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαϊου Μαγκες χαιρομαι που τελικα η προσφορα δεν ηταν μουφα και οι περισοοτεροι σιγα σιγα παραλαμβανετε. Στην υγεια του Βαγγελα 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου ΚΑι εδω ολα καλα, το εστειλαν, ειχα ζητησει αλλαγη διευθηνσης αποσοτολης βεβαια και μαλλον το στελνουν στην αρχικη αλλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου Εμένα ακόμα τίποτα παιδες. Μάλλον παω για ακύρωση. Η παραγγελία οριακα 10:30 με 11 πρωι. Σε άλλους ακύρωσαν σε άλλους οχι σε αυτες τις ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου Παρέλαβα και εγω κανονικά σήμερα σε navy. Όλα καλα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου Παρελαβα και εγω, κομπλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manan Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου Το μεσημέρι πήγα από την κούριερ και εγώ παρέλαβα τον navi blue. Ευρωπαϊκό IMEI όλα κομπλέ φαίνονται μέχρι τώρα. Η απόδειξη γράφει πάνω από 300 ευρώ ενώ πλήρωσα 263.5 με μεταφορικά και αντικαταβολή το είχα βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παρελαβα και εγω Πολυ ωραιο στο χερι .... καμια σχεση με το αλλο samsung που εχει φιλος και μου ειχε φανει κουφιο . Εβαλα θηκη spigen ultra hybrid ..... μιας και δε πηρα το ασπρο για να το κανω μαυρο με μια θηκη Eπισης τζαμακι προστασιας της spigen , το πρωτο πραμα που εκανα πριν ακουμπησω το κινητο , ηταν βγαζοντας το απο το περιτυλιγμα , να του κουμπωσω γυαλι . ΚΑΙ ΟΜΩΣ ειχε βρομιτσα απο κατω ....... ντουγρου κεντρο κιολλας , αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το δευτερο μετα απο καθαρισμα στην οθονη ! Ερωτημα ...... υπαρχει τροπος να κανω το τζαμακι που εβαλα και εβγαλα , ξανα καθαρο/λειτουργικο ? 14ε το ζευγαρι κοστισαν .... edit 327 στην αποδειξη Επεξ/σία 13 Μαϊου από WaxOnWaxOff 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stark Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου 1 hour ago, WaxOnWaxOff said: το πρωτο πραμα που εκανα πριν ακουμπησω το κινητο , ηταν βγαζοντας το απο το περιτυλιγμα , να του κουμπωσω γυαλι . ΚΑΙ ΟΜΩΣ ειχε βρομιτσα απο κατω ....... ντουγρου κεντρο κιολλας , αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το δευτερο μετα απο καθαρισμα στην οθονη ! Ερωτημα ...... υπαρχει τροπος να κανω το τζαμακι που εβαλα και εβγαλα , ξανα καθαρο/λειτουργικο ? 14ε το ζευγαρι κοστισαν .... Όταν βάζουμε τζαμάκι και βλέπουμε ότι έχει μπει σκόνη, σηκώνουμε προσεχτικά το τζαμάκι από την πλευρά που είναι κοντά στη σκόνη, βάζουμε ανάμεσα στο τζάμι και την οθόνη αυτοκόλλητο (από αυτά που συνήθως περιλαμβάνονται στη συσκευασία μαζί με τα τζαμάκια) για να τραβήξει τη σκόνη, βγάζουμε το αυτοκόλλητο και μετά ξαναπιέζουμε ελαφρά το τζαμάκι για να καθίσει προσέχοντας να μην εγκλωβιστεί αέρας και άλλη σκόνη. Το τζαμάκι που έβαλες και έβγαλες δύσκολο να το σώσεις. Καταρχάς, το πρώτο ερώτημα έχει να κάνει με το πού το έχεις τώρα; Το ξανακόλλησες στο χαρτί με το οποίο ερχόταν; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε Παρελαβα και εγω Πολυ ωραιο στο χερι .... καμια σχεση με το αλλο samsung που εχει φιλος και μου ειχε φανει κουφιο . Εβαλα θηκη spigen ultra hybrid ..... μιας και δε πηρα το ασπρο για να το κανω μαυρο με μια θηκη Eπισης τζαμακι προστασιας της spigen , το πρωτο πραμα που εκανα πριν ακουμπησω το κινητο , ηταν βγαζοντας το απο το περιτυλιγμα , να του κουμπωσω γυαλι . ΚΑΙ ΟΜΩΣ ειχε βρομιτσα απο κατω ....... ντουγρου κεντρο κιολλας , αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το δευτερο μετα απο καθαρισμα στην οθονη ! Ερωτημα ...... υπαρχει τροπος να κανω το τζαμακι που εβαλα και εβγαλα , ξανα καθαρο/λειτουργικο ? 14ε το ζευγαρι κοστισαν .... edit 327 στην αποδειξη Αν είναι μία μεμονωμένη σκόνη, κάνεις ότι σου είπε ο φίλος παραπάνω...Αν βγάζοντας το έχει γίνει χάλια, πρέπει να το πλύνεις με λίγο σαπούνι κ νερό, αλλά πριν το τοποθετήσεις πρέπει να είναι εντελώς στεγνό...Έχω σώσει πολλά έτσι! Εντωμεταξύ, μόλις παρέλαβα κι εγώ το γαλάζιο ✌️ Επεξ/σία 13 Μαϊου από shamrock1404 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις