Προς το περιεχόμενο

Samsung A55 στα 259 ευρω @ shopflix (ΤΕΛΟΣ)

djdog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχική παραγγελία Μεγάλη πέμτη πρωί, σε επεξεργασία εώς πριν λίγο. Έστειλα μήνυμα για ενημέρωση από την διαχείριση στην σελίδα της παραγγελίας σήμερα το πρωί. Έλαβα ευγενική απάντηση από το Customer Support να μην ανησυχώ και ότι θα το κοιτάξουν. Μόλις έλαβα email ότι είναι προς αποστολή με εκτιμώμενη παράδοση 14/05/2024.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις ενημερωθηκα και εγω οτι το πακέτο ειναι έτοιμο προς αποστολη.

Εκτιμώμενη παραδοση 17/5

Αντικαταβολη  χρωμα awesome navy 

Επεξ/σία από astrea966

11 ώρες πριν, Petros267 είπε

τελικα δεν εχει παραλαβει ουτε σημερα κανενας?

Σήμερα εγώ άλλα δεν το άνοιξα ακόμα 

• Like 1

13 hours ago, elias99 said:

και το bestprice έτσι λειτουργεί αλλά έχουν βρει παραθυράκι και φοροδιαφεύγουν και όλοι είναι ευχαριστημένοι

Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Το BestPrice απλώς σε κάνει referral προς το κατάστημα, δεν έχει δικό του καλάθι. Είναι 100% ευθύνη του καταστήματος να εκδόσει απόδειξη, που όσες φορές αγόρασα είχε όντως εκδοθεί.

Μαγκες χαιρομαι που τελικα η προσφορα δεν ηταν μουφα και οι περισοοτεροι σιγα σιγα παραλαμβανετε.

Στην υγεια του Βαγγελα 😂

• Haha 1

ΚΑι εδω ολα καλα, το εστειλαν, ειχα ζητησει αλλαγη διευθηνσης αποσοτολης βεβαια και μαλλον το στελνουν στην αρχικη αλλα οκ

Εμένα ακόμα τίποτα παιδες. Μάλλον παω για ακύρωση. Η παραγγελία οριακα 10:30 με 11 πρωι. Σε άλλους ακύρωσαν σε άλλους οχι σε αυτες τις ωρες.

Το μεσημέρι πήγα από την κούριερ και εγώ παρέλαβα τον navi blue.

Ευρωπαϊκό IMEI όλα κομπλέ φαίνονται μέχρι τώρα.

Η απόδειξη γράφει πάνω από 300 ευρώ ενώ πλήρωσα 263.5 με μεταφορικά και αντικαταβολή το είχα βάλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα και εγω 

Πολυ ωραιο στο χερι .... καμια σχεση με το αλλο samsung που εχει φιλος και μου ειχε φανει κουφιο . 

Εβαλα θηκη spigen ultra hybrid ..... μιας και δε πηρα το ασπρο για να το κανω μαυρο με μια θηκη 

Eπισης τζαμακι προστασιας της spigen ,

το πρωτο πραμα που εκανα πριν ακουμπησω το κινητο , ηταν βγαζοντας το απο το περιτυλιγμα , να του κουμπωσω γυαλι . 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ειχε βρομιτσα απο κατω ....... ντουγρου κεντρο κιολλας , αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το δευτερο μετα απο καθαρισμα στην οθονη ! 

Ερωτημα ...... υπαρχει τροπος να κανω το τζαμακι που εβαλα  και εβγαλα , ξανα καθαρο/λειτουργικο ? 14ε το ζευγαρι κοστισαν ....  

edit 

327 στην αποδειξη 

IMG_20240513_102056.jpg

IMG_20240513_102109.jpg

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
  • Like 3

1 hour ago, WaxOnWaxOff said:

το πρωτο πραμα που εκανα πριν ακουμπησω το κινητο , ηταν βγαζοντας το απο το περιτυλιγμα , να του κουμπωσω γυαλι . 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ειχε βρομιτσα απο κατω ....... ντουγρου κεντρο κιολλας , αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το δευτερο μετα απο καθαρισμα στην οθονη ! 

Ερωτημα ...... υπαρχει τροπος να κανω το τζαμακι που εβαλα  και εβγαλα , ξανα καθαρο/λειτουργικο ? 14ε το ζευγαρι κοστισαν ....  

Όταν βάζουμε τζαμάκι και βλέπουμε ότι έχει μπει σκόνη, σηκώνουμε προσεχτικά το τζαμάκι από την πλευρά που είναι κοντά στη σκόνη, βάζουμε ανάμεσα στο τζάμι και την οθόνη αυτοκόλλητο (από αυτά που συνήθως περιλαμβάνονται στη συσκευασία μαζί με τα τζαμάκια) για να τραβήξει τη σκόνη, βγάζουμε το αυτοκόλλητο και μετά ξαναπιέζουμε ελαφρά το τζαμάκι για να καθίσει προσέχοντας να μην εγκλωβιστεί αέρας και άλλη σκόνη.

Το τζαμάκι που έβαλες και έβγαλες δύσκολο να το σώσεις. Καταρχάς, το πρώτο ερώτημα έχει να κάνει με το πού το έχεις τώρα; Το ξανακόλλησες στο χαρτί με το οποίο ερχόταν;

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε

Παρελαβα και εγω 

Πολυ ωραιο στο χερι .... καμια σχεση με το αλλο samsung που εχει φιλος και μου ειχε φανει κουφιο . 

Εβαλα θηκη spigen ultra hybrid ..... μιας και δε πηρα το ασπρο για να το κανω μαυρο με μια θηκη 

Eπισης τζαμακι προστασιας της spigen ,

edit 

327 στην αποδειξη 

IMG_20240513_102056.jpg

IMG_20240513_102109.jpg

Αν είναι μία μεμονωμένη σκόνη, κάνεις ότι σου είπε ο φίλος παραπάνω...Αν βγάζοντας το έχει γίνει χάλια, πρέπει να το πλύνεις με λίγο σαπούνι κ νερό, αλλά πριν το τοποθετήσεις πρέπει να είναι εντελώς στεγνό...Έχω σώσει πολλά έτσι! Εντωμεταξύ, μόλις παρέλαβα κι εγώ το γαλάζιο ✌️

Επεξ/σία από shamrock1404

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...