ioannischr Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 14 λεπτά πριν, GBorb είπε Δεν ακυρωνουν τις δοσεις αν δεν παραλαβεις το προιον. Σου λενε μιλα με την τραπεζα. Και η τραπεζα λεει μιλα με το shopflix δεν καταλαβαινω χαθηκαν οι παραγγελιες σου η αρνηθηκες να παραλαβεις οτι παντως και να συμβαινει δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις τα χρηματα σου κατι δεν αναφερεις σωστα παντως
HatTrick Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, ioannischr είπε δεν καταλαβαινω χαθηκαν οι παραγγελιες σου η αρνηθηκες να παραλαβεις οτι παντως και να συμβαινει δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις τα χρηματα σου κατι δεν αναφερεις σωστα παντως σε περιπτωση δωσεων,αυτο που συνηθως γινεται ειναι να σου επιστρεφει η επιχειρηση κατευθειαν τα χρηματα εφ απαξ και οχι να ακυρωνονται οι δοσεις.Χωρις να ειμαι τραπεζικος,καταλαβαινω ότι το πλανο δοσεων που επιλεγεις το συμφωνεις με την τράπεζα και όχι με το κατάστημα,οπότε για την ακύρωση του η μόνη υπεύθυνη ειναι η τράπεζα και όχι το κατάστημα.Επειδή έχω πάρει καταναλωτικό ΄δανειο για προιόν ,υπεγραψα σύμβαση με τράπεζα η οποία ήταν και η μοναδική υπεύθυνη για οτιδήποτε προέκυπτε σχετικά με την αποπληρωμή του ποσού.
Georgebek2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 24 minutes ago, vagmouk said: Μόλις παρέλαβα.Παραγγελία με αντικαταβολή Μ.Πέμπτη και πληρωμή στο Pos του διανομέα.Από τον έλεγχο που έκανα με το Imei φαίνεται legit.Είναι Ευρωπαικό και στην απόδειξη αναγράφουν κανονικά το Imei.Με το καλό να παραλάβουν και οι υπόλοιποι. Αρα με εγγυηση ελλαδα ειμαστε κομπλε; Καλο αυτο και γω ηταν ναρθει κουριερ σημερα αλλα τους ειπα αυριο.
runner69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 20 λεπτά πριν, vagmouk είπε IMEI: 351234162936058 Serial Number: RZCX30XZ9VK Model: Samsung Galaxy A55 5G Model Number: SM-A556B Product Code: SM-A556BZKAEUE Carrier: Europe Open Production Date: Mar 11, 2024 Warranty Status: Active Warranty Until: Jun 18, 2025 Device Age: 60 Days Και από εδώ βλέπω με το IMEI σου ότι είναι ευρωπαϊκό. Άρα όλα καλά. https://imeicheck.com/samsung-imei-check Estimated Warranty End Date: 11-03-2026 Production location: Brazil SEDA Production Date: 11-03-2024 Country: Europe Carrier: Factory Unlocked Τσεκαρετε και οι υπόλοιποι που παραλαμβάνετε. 1
murcielago580 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά. Μπήκα εδω εχτές και είδα έναν χαμό εδώ μέσα, μόλις παρέλαβα όλα καλά. Μάλιστα είχα κάνει αρχικά μαύρο παραγγελία αλλά μετά είδα ότι είχε κ άλλα χρώματα οπότε ακύρωσα το μαύρο και πηρα αυτό. Υπήρχαν κομμάτια γτ άργησα να κάνω την 2η παραγγελία. Επίσης στην απόδειξη πόσο γράφει όσοι παραλάβατε? Εμένα 327. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2024 από murcielago580
GBorb Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 16 λεπτά πριν, ioannischr είπε δεν καταλαβαινω χαθηκαν οι παραγγελιες σου η αρνηθηκες να παραλαβεις οτι παντως και να συμβαινει δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις τα χρηματα σου κατι δεν αναφερεις σωστα παντως Δεν χαθηκαν. Και καλα το μαγαζι ειτε δεν ειχε αποθεμα στην μια περιπτωση ειτε ειχε λαθος τιμη στο σαιτ στην αλλη. Κινητο ηθελα να παρω Μου ακυρωσαν την παραγγελια και ακομα εχω δοσεις στην καρτα. Με χρεωνουν το ποσο της δοσεις την πρωτη μερα και μου την πιστωνουν την δευτερη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μου εχουν δεσμευσει το ποσο δοσεων που δικαιουμαι
Georgebek2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Εγγυηση τελικα απο ελλαδα καλυπτομαστα κανονικα;
runner69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 32 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Εγγυηση τελικα απο ελλαδα καλυπτομαστα κανονικα; Από την στιγμή που είναι ευρωπαϊκα, ναι. 1
papajohn87 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Και σε εμένα σήμερα μου έστειλαν email ότι θα παραλάβω Δευτέρα 13/5. Η παραγγελία έγινε Μ.Πεμπτη με πιστωτική κάρτα σε δόσεις. Οπότε περιμένω να παραλάβω και εγώ κανονικά.
samsunglife Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, GBorb είπε Δεν χαθηκαν. Και καλα το μαγαζι ειτε δεν ειχε αποθεμα στην μια περιπτωση ειτε ειχε λαθος τιμη στο σαιτ στην αλλη. Κινητο ηθελα να παρω Μου ακυρωσαν την παραγγελια και ακομα εχω δοσεις στην καρτα. Με χρεωνουν το ποσο της δοσεις την πρωτη μερα και μου την πιστωνουν την δευτερη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μου εχουν δεσμευσει το ποσο δοσεων που δικαιουμαι Αυτό δυστυχώς συμβαίνει με όλα τα καταστήματα σε αυτές τις περιπτώσεις. Μου έχει συμβεί το ίδιο με Κωτσόβολο όπου αγόρασα με δόσεις και η συναλλαγή τελικά ακυρώθηκε. Δεν έχει να κάνει με το shopflix, αλλά με την τράπεζα...
404notfound Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Και σε εμένα ήρθε μειλ τελικά ότι η παραγγελία ετοιμάστηκε και είναι έτοιμη να παραδοθεί στην κούριερ με τη εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης Δευτέρα 13/05. Είχα παραγγείλει το ice blue
val007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Η αποστολή σου ετοιμάστηκε..η παραγγελια Μ.Πεμπτη 09.47 navy
ioannischr Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, GBorb είπε Δεν χαθηκαν. Και καλα το μαγαζι ειτε δεν ειχε αποθεμα στην μια περιπτωση ειτε ειχε λαθος τιμη στο σαιτ στην αλλη. Κινητο ηθελα να παρω Μου ακυρωσαν την παραγγελια και ακομα εχω δοσεις στην καρτα. Με χρεωνουν το ποσο της δοσεις την πρωτη μερα και μου την πιστωνουν την δευτερη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μου εχουν δεσμευσει το ποσο δοσεων που δικαιουμαι ετσι συμβαινει στο 99% των περιπτωσεων πολυ σπανια να σου επιστρεψουν ολο το ποσο μονομιας ενω εχεις τοποθετησει δοσεις
vagmouk Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, murcielago580 είπε Επίσης στην απόδειξη πόσο γράφει όσοι παραλάβατε? Εμένα 327. Και σε εμένα 327 είναι.Μαλλον τα 68 ευρώ διαφορά θα τα πληρώσει ο Βαγγελας.... 3
val007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 13 λεπτά πριν, vagmouk είπε Και σε εμένα 327 είναι.Μαλλον τα 68 ευρώ διαφορά θα τα πληρώσει ο Βαγγελας.... €261,00 😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις