miltostammy Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 1 ώρα πριν, djdog είπε Παρτε κι ενα τηλεφωνο στο shopflix. Εγω πηρα,ειπα τον αριθμο παραγγελιας,το κοιταξε η κοπελα και μου λεει «Εχετε δικιο,εχει αργησει.Δεν εχει φυγει ακομα απο το καταστημα.Θα επικοινωνησω μαζι τους αμεσα να τους το υπενθυμισω για να παραδοθει στο κουριερ». Και την επομενη μερα πρωι πρωι ηρθε η επιβεβαιωση της παραγγελιας. Μπορει να ακουγεται αστειο ολο αυτο,αλλα ισως να βοηθαει. Ακριβώς τα ίδια είπε μια κοπέλα σε εμένα σήμερα κατά τις 12 που τους πήρα τηλέφωνο. Τώρα τι θα κάνουν αύριο δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το απογευμα μου ηρθε και εμενα το μειλ Χρωμα = λευκο Πληρωμενο με καρτα , γυρο στις 11-11μιση της πεμπτης Ειμαι αρκετα πεπεισμενος πως τα ακυρα εγιναν λογο του οτι ολοι ηθελαν το μαυρο Η αποστολή σου ετοιμάστηκε! Το πακέτο με τα προϊόντα σου είναι έτοιμο προς αποστολή. Θα σε ενημερώσουμε όταν το παραλάβει η εταιρεία courier. Επεξ/σία 9 Μαϊου από WaxOnWaxOff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Εγώ λεμονί το παρήγγειλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foler79 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Ο Μάριος έφαγε άκυρο ή όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CisPan Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 2 hours ago, WaxOnWaxOff said: Το απογευμα μου ηρθε και εμενα το μειλ Χρωμα = λευκο Πληρωμενο με καρτα , γυρο στις 11-11μιση της πεμπτης Ειμαι αρκετα πεπεισμενος πως τα ακυρα εγιναν λογο του οτι ολοι ηθελαν το μαυρο Η αποστολή σου ετοιμάστηκε! Το πακέτο με τα προϊόντα σου είναι έτοιμο προς αποστολή. Θα σε ενημερώσουμε όταν το παραλάβει η εταιρεία courier. Ιδια παραγγελία πριν τις 11 . Τι μπορεί να έχουν κάνει εκεί πέρα στη justech.Εν τω μεταξύ όλα τα χρώματα ετοιμοπαραδοτα πριν που κοίταξα το απόγευμα. Με το καλό σε όσους θα παραλάβουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Υπάρχει κάποιος που να το παρήγγειλε με τιμολόγιο και να μην έφαγε άκυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros267 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου τελικα δεν εχει παραλαβει ουτε σημερα κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου ρε παιδια εχει κανενας το τηλ να τους παρω; το ειχε γραψει καποιος εδω αλλα δεν το βρισκω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stark Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Just now, Titos301 said: ρε παιδια εχει κανενας το τηλ να τους παρω; το ειχε γραψει καποιος εδω αλλα δεν το βρισκω τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου πηρα τωρα μου ειπαν οτι εχει καθυστερησει και οτι θα μιλουσουν με το καταστημα και θα με ενημερωσουν με email για το τι τους ειπαν.. παραγγελια Μ.Πεμπτη 10:50 για το ice blue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johniem Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Επειδή μίλησα με το κατάστημα για την δική μου παραγγελία, με ενημέρωσαν ότι για το συγκεκριμένο κινητό δεν είχαν διαθεσιμότητα και παραλαμβάνουν καθημερινά καινούργια. Οι αποστολές θα πραγματοποιηθούν ολες με την σειρά. Εγώ είχα παραγγείλει την Πέμπτη το πρωί στις 08.30 και μου ήρθε σήμερα email με τον κωδικό αποστολής του courier. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου τυχεροί όσοι πήρατε τέτοιο κινητό σε αυτή την τιμή. Αν και προβλέπω τα μισά να φεύγουν σε αγγελίες, μπας και βγει κάνα 50αρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Μίλησα με την justech και μου είπαν οτι έφαγαν άκυρα τα τιμολόγια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8777 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 22 minutes ago, johniem said: Επειδή μίλησα με το κατάστημα για την δική μου παραγγελία, με ενημέρωσαν ότι για το συγκεκριμένο κινητό δεν είχαν διαθεσιμότητα και παραλαμβάνουν καθημερινά καινούργια. Οι αποστολές θα πραγματοποιηθούν ολες με την σειρά. Εγώ είχα παραγγείλει την Πέμπτη το πρωί στις 08.30 και μου ήρθε σήμερα email με τον κωδικό αποστολής του courier. Παραγγελία πέμπτη 8 παρά 5, καμιά ενημέρωση μέχρι στιγμής, μίλησα με την υποστήριξη του shopflix και....." θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν" (Αν και μετά τα χτεσινοβραδυνα μπορεί μας στείλουν κανένα 15 Pro Max, το αφεντικό τρελάθηκε κτλ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 19 minutes ago, JLEE said: Μίλησα με την justech και μου είπαν οτι έφαγαν άκυρα τα τιμολόγια! Τι δικαιολογια ειπαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις