Προς το περιεχόμενο

Samsung A55 στα 259 ευρω @ shopflix (ΤΕΛΟΣ)

djdog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, kritikos28 είπε

Σε εσάς που ακύρωσαν την παραγγελία,σας είχε σταλεί παραστατικό στο mail?

Σε εμένα ναι είχε σταλεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 minutes ago, kritikos28 said:

Σε εσάς που ακύρωσαν την παραγγελία,σας είχε σταλεί παραστατικό στο mail?

Όχι,μόνο την παραγγελία ως έχει απο το shopflix

Καλημέρα 

Εγώ έκανα την παραγγελία στις 2/5 στις 00:17, έλαβα παραστατικό για τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή. Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κλήση ή email ακύρωσης αλλά στα δυο μηνύματα που έστειλα (πότε θα  αποσταλεί η παραγγελία ), δεν έλαβα καμία απάντηση.

8 λεπτά πριν, djdog είπε

Τηλεφωνο shopflix 2104449500.

Για πιο αμεση επικοινωνια.

Καλύτερα ότι κάνετε γραπτώς. Τα γραπτά μένουν , καθώς και η απουσία απάντησης τους "μένει" ως αποδεικτικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που μόλις μίλησα με το shopflix τους έδωσα τον κωδικό παραγγελίας και δε μου ακύρωσαν τίποτα. Μου είπαν ότι λόγο αργιών Πάσχα κλπ από σήμερα το κατάστημα έχει αρχίσει να εξυπηρετεί κανονικά και να περιμένω mail για τον κωδικό της αποστολής μου.

Επεξ/σία από papajohn87
  • Like 2

11 λεπτά πριν, papajohn87 είπε

Εγώ που μόλις μίλησα με το shopflix τους έδωσα τον κωδικό παραγγελίας και δε μου ακύρωσαν τίποτα. Μου είπαν ότι λόγο αργιών Πάσχα κλπ από σήμερα το κατάστημα έχει αρχίσει να εξυπηρετεί κανονικά και να περιμένω mail για τον κωδικό της αποστολής μου.

Και μένα μόλις μου ήρθε email ότι είναι έτοιμη για αποστολή …αύριο θα την έχω 

Μόλις έσκασε και σε μένα ότι παραλαμβάνω αύριο. Παραγγελία Μ. Πέμπτη 13:00 με αντικαταβολή. Την επόμενη μέρα είχε έρθει το παραστατικό για τα 2€. Είχα παραγγείλει όμως το lemon. Μήπως τελείωσε το απόθεμα της προσφοράς για συγκεκριμένο χρώμα; Δε θέλω να δικαιολογήσω τις ακυρώσεις που είναι απαράδεκτες αλλά μου φαίνεται περίεργο που μου ήρθε mail ενώ ήμουν μάλλον από τους τελευταίους που παρήγγειλαν. Αν θυμάμαι καλά από 13:30 και μετά δεν μπορούσε να γίνει παραγγελία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετοιμάστηκε κ εμένα προς αποστολή παραγγελία  Μ.Πεμπτη μεσημέρι με αντικαταβολη χρώμα navy blue

Επεξ/σία από Petros267

8 λεπτά πριν, Petros267 είπε

Ετοιμάστηκε κ εμένα προς αποστολή παραγγελία  Μ.Πεμπτη μεσημέρι με αντικαταβολη χρώμα navy blue

Εγώ Μ. Πέμπτη νωρίς το πρωί την έκανα και ακόμα Σε Επεξεργασία είναι…

Φαινεται πως και εμενα παραδοθηκε στο κουριερ .παραγγελια πεμπτη πρωι περιπου 10 και μιση, αντικαταβολη .

ειχα λαβει και το αποδεικτικο ας πουμε της αντικαταβολης τα 2 ευρω. 

εκτιμωμενη παραλαβη 13/5 αναφερει στις πληροφοριες

παροτι κραταγα μικρο καλαθι οταν εβαλα την παραγγελια φαινεται πως δεν θα βγω χαμενος...

τωρα θα πρεπει να το πω στον υιο για τον οποιο προοριζεται  , ελπιζω να του αρεσει...

30 minutes ago, vdeseris said:

Εγώ Μ. Πέμπτη νωρίς το πρωί την έκανα και ακόμα Σε Επεξεργασία είναι…

Τα ίδια και εδώ,  8 το πρωί Μεγάλης Πέμπτης η παραγγελία (πληρωμή με αντικαταβολή, έστειλαν και το τιμολόγιο της αντικαταβολής σε mail) ούτε φωνή ούτε ακρόαση από εκεί και πέρα.

Τελικα με εγγυηση κτλ τι παιζει; Μειονεκτει σε κατι με καποιο πχ αγορασμενο απο επισημη ααντιπροσωπεια που οπως βλεπω το εχουν 500ε;;

Παρτε κι ενα τηλεφωνο στο shopflix.

Εγω πηρα,ειπα τον αριθμο παραγγελιας,το κοιταξε η κοπελα και μου λεει «Εχετε δικιο,εχει αργησει.Δεν εχει φυγει ακομα απο το καταστημα.Θα επικοινωνησω μαζι τους αμεσα να τους το υπενθυμισω για να παραδοθει στο κουριερ».

Και την επομενη μερα πρωι πρωι ηρθε η επιβεβαιωση της παραγγελιας.

Μπορει να ακουγεται αστειο ολο αυτο,αλλα ισως να βοηθαει.

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...