Προς το περιεχόμενο

Samsung A55 στα 259 ευρω @ shopflix (ΤΕΛΟΣ)

djdog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις με ακύρωσαν με δωράκι 10 ευρώ για επόμενη αγορά. Αγορά με τιμολόγιο και πληρωμή με κάρτα.Παραγγελία πριν της 11 το πρωί της Πέμπτης. Ωραία,θα τους ξανά προτιμήσω σίγουρα!

Επεξ/σία από CisPan
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις μου ήρθε το παρακάτω email.

Κάλεσα αρχικά το Justech και μου είπε να καλέσω το shopflix.

Το Shopflix μου είπε οτι έχει ακυρωθεί από αυτός γιατί δεν έχει απόθεμα το κατάστημα.

Τους είπα οτι βλέπω στο κατάστημα ότι υπάρχει το μπλε άμεσα διαθέσιμο!

image.png.17658ecbf5b55db9d3a201ee6adfbb25.png

Έκανα την παραγγελία γνωρίζοντας οτι η πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά αν κάποιος προχωρήσει αυτή την καταγγελία θα του συνδράμω!

36 minutes ago, manan said:

Κρατήσου λίγο να δούμε αν θα παραλάβει κάποιος από εμάς τους υπόλοιπους που δεν μας έχουν ακυρώσει ακόμη και γνώμη μου είναι να κάνουμε όλοι μαζί μία καταγγελία για τους λόγους που ανέφερες παραπάνω!!

Και τι θα βγει μέσω της καταγγελίας; θα κάνει κανένα 2μηνο στην καλύτερη,θα τους επιπλήξει και θα συνεχίσουν κανονικα να "πουλάνε" όπως πριν.

• Like 1

Μόλις τώρα, CisPan είπε

Και τι θα βγει μέσω της καταγγελίας; θα κάνει κανένα 2μηνο στην καλύτερη,θα τους επιπλήξει και θα συνεχίσουν κανονικα να "πουλάνε" όπως πριν.

Με την καταγγελία δεν θα δικαιωθείς ή θα πάρεις το κινητό.

Αλλά λόγω της "σοβαρότητας" και της μαζικότητας του θέματος μπορεί να φάνε ένα πρόστιμο και την επόμενη να είναι πιο προσεκτική.

*Update:

Κάλεσα το κατάστημα ξανά και τους είπα:

Το shopflix με ενημέρωσε οτι η αιτία της απόρριψης είναι η έλλειψη του προϊόντος.

Μου λέει μισό λεπτό και μαζί με ένα συνάδελφο της (γιατί τον άκουσα) μου είπαν:

Εμείς δεν ακυρώσαμε ή απορρίψαμε ποτέ την παραγγελία σας. Το Shopflix προχώρησε στην ακύρωση του λόγω λάθος τιμής"

Κάλεσα το shopflix και μου λέει η κοπέλα:

Η ακύρωση έγινε λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος. Της λέω 1) το μπλε είναι άμεσα διαθέσιμο 2) το κατάστημα μου είπε οτι εσείς το ακυρώσατε.

Η απάντηση της ήταν: Κάθε κατάστημα μπορεί να βάζει διάφορες διαθεσιμότητες κτλ.!

Δεν φτάνει που έκαναν μ@λκ λένε και ψέματα!

• Like 2
  • Confused 1
  • Haha 2

Ξεφτιλες τουλαχιστον οι του shopflix... Εγω που εχω βαλει αντικαταβολη δεν εχω καμια ειδοποιηση. Να φανταστω πως ουτε 10ευρω κουπονι θα δωσουν σε τετοιες περιπτωσεις. 

Παμε μαζικα ολοι σε καταγγελια γιατι μας κοροιδευουν! Αντι να πουν λαθος τιμολογηση το ριχνου στο αποθεμα

• Like 2

30 minutes ago, JLEE said:

Το Shopflix προχώρησε στην ακύρωση του λόγω λάθος τιμής

αφού υπήρχε και διαφήμιση για το συγκεκριμένο. άλλο που τώρα κατέβηκε το βίντεο

• Like 1

πάντως επειδη πήρα πρέφα για την μούφα προσφορά και για να λέμε και τα θετικά του shopflix, αφού ακύρωσα σε 1 εργάσιμη μου γύρισαν τα χρήματα

• Haha 1

Βλέπω να τρώμε όλοι άκυρο με δικαιολογία λάθος τιμή.Και σε αυτά τα λεφτά δεν έχει και κάποιο καλό κινητό. Ίσως το Galaxy a35

Λαθος τιμη στο site,καταπινεται ευκολα.

Καποιος διαχειριστης της ιστοσελιδας του shopflix «εκανε ενα ανθρωπινο λαθος»..

Δεν θα τον κρεμασουμε κιολας..

Αλλα εδω εχουμε ολοκληρη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ στη τηλεοραση!!

Αυτο δεν ειναι ενα «στιγμιαιο» λαθος.

Αυτο ειναι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

Τοσα εκατομυρια βγαζει το shopflix.Ας πληρωσει το λαθος του..Και οχι με «10ευρα»..

Εγω εντωμεταξυ εχω κανει τη παραγγελια απο τις 10 το βραδυ.Το να ισχυριστει το shopflix οτι τελειωσε η διαθεσιμοτητα γι αυτους που παρηγγειλαν το επομενο πρωι..κι αυτο καταπινεται καπως.Εχει μια λογικη βαση.

Αλλα δεν ειναι δυνατον να μην παραλαβει ΚΑΝΕΝΑΣ,ακομα και αυτοι που εκαναν τη παραγγελια σχεδον αμεσως μετα που ανεβηκε η διαφημιση στη τηλεοραση.

Σε αυτη τη περιπτωση δεν υπαρχει δικαιολογια.

• Like 10

Βασικά η μόνη κοροιδια είναι να σου λένε ότι εξαντλήθηκε, και το κατάστημα που το πούλαγε να το έχει σήμερα άμεσα διαθέσιμο.

Ασε που μιλάμε για Samsung μεσαιας κατηγορίας κινητό, αυτά δηλαδή που πωλούνται με το τσουβάλι, δεν μιλάμε για κανένα κινητό που δεν εισάγεται επίσημα και δεν υπάρχει απόθεμα.

Η περίπτωση είναι κλασσικά κράχτης του shopflix να μαζέψει κίνηση στην σελίδα του.

• Like 5

Αναζήτηση του κινητού μέσω shopflix και αγορά από Justech:

https://shopflix.gr/merchants/MER243/justech?prod_GR_spryker[refinementList][string-facet.facet-map.categoryNames][0]=Smartphones&prod_GR_spryker[refinementList][search-result-data.features.kataskeuasths-manufacturer][0]=Samsung&prod_GR_spryker[range][search-result-data.vendorOfferPrices.MER243]=239%3A544

Αναζήτηση απευθείας μέσω του Justech:

https://justech.gr/index.php?route=product/search&search=A55

Ξεχάστε το λοιπόν, φτάσαμε στο σημείο να πουλάνε φούμαρα και μέσω τηλεοπτικής διαφήμισης.🤣

Εγώ το πήρα και για δώρο για την γυναίκα μου που γιόρταζε και έλεγε ότι ήταν άμεσα διαθέσιμο και θα παραδοθεί 03/05 😂

• Haha 3

1 hour ago, vdeseris said:

Εγώ το πήρα και για δώρο για την γυναίκα μου που γιόρταζε και έλεγε ότι ήταν άμεσα διαθέσιμο και θα παραδοθεί 03/05 😂

Κι εγώ το ίδιο 😀😀😭

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...