Petros267 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Πιστεύω σταμάτησε η διαφήμιση γιατί τελείωσε η προσφορά όσοι πήρανε πηρανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 14 λεπτά πριν, Petros267 είπε Πιστεύω σταμάτησε η διαφήμιση γιατί τελείωσε η προσφορά όσοι πήρανε πηρανε χαχα μου αρεσει η οπτικη γωνια που το βλεπεις μακαρι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 15 minutes ago, Titos301 said: χαχα μου αρεσει η οπτικη γωνια που το βλεπεις μακαρι! Ε καλα για εκει ειανι το κινητο. Απλα ειναι καινουργιο και δεν εχει πεσει ακομα τοσο χαμηλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Πείτε αν παραλάβετε όμως, ή ήτο μούφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias99 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου έχει σταλθεί έστω και σε έναν? εγώ είμαι σε επεξεργασία απο τις 12 που το πήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios60 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 5 λεπτά πριν, elias99 είπε έχει σταλθεί έστω και σε έναν? εγώ είμαι σε επεξεργασία απο τις 12 που το πήρα Ξερω γω εμενα δε μου το βγαζει καν στην παρακολουθηση αποστολης με τον gr αριθμο . Μηπως επειδη δεν εκανα λογαριασμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias99 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 4 minutes ago, Marios60 said: Ξερω γω εμενα δε μου το βγαζει καν στην παρακολουθηση αποστολης με τον gr αριθμο . Μηπως επειδη δεν εκανα λογαριασμο? και μενα δε μου βγαζει τιποτα και εκανα λογαριασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8777 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 1 hour ago, Titos301 said: ωχ βλεπω να ερχονται ακυρωσεις.... κατεβηκε το βιντεο.... ποιος ελουσε το 3 με το 2 και μας εδωσε μια ελπιδα; Αν έχουμε φτάσει στο σημείο να κατεβαίνει τηλεοπτική διαφήμιση ( προφανώς θα παραδοθούν τα λίγα κομμάτια - κράχτες στις πρώτες παραγγελίες) δεν πρέπει να μας εκπλήσσει τίποτα πλέον ( ακόμα και να παραλάβεις ενα τούβλο όπως γράφτηκε πιο πίσω). Ελληνικό επιχειρείν. 😄 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Εμένα ακόμα σε επεξεργασία είναι. μου αρέσει που έχει και Εκτιμώμενη παράδοση: 03/05/2024 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 3 λεπτά πριν, vdeseris είπε Εμένα ακόμα σε επεξεργασία είναι. μου αρέσει που έχει και Εκτιμώμενη παράδοση: 03/05/2024 Μ.Παρασκευή? Θα πέσει φωτιά κ θα κάψει τις οθόνες...χαχαχα! Εγώ παρήγγειλα όταν δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο κ έχει εκτιμώμενη 9/5...Λογικό! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εμένα πριν λίγη ώρα μου έστειλαν ένα παραστατικό με την αντικαταβολή και χρέωσή 2 € Αποστολή Μεταφορική: Courier Center Εκτιμώμενη παράδοση: 02/05/2024 Επεξ/σία 2 Μαϊου από corsair04 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Σας εύχομαι να ειναι ευρωπαικο μοντελο. Τσεκαρετε το οποιος το παρει πρωτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 1 hour ago, runner69 said: Σας εύχομαι να ειναι ευρωπαικο μοντελο. Τσεκαρετε το οποιος το παρει πρωτος. Όποιος παραλάβει, να ενημερώσει άμεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 2 hours ago, runner69 said: Σας εύχομαι να ειναι ευρωπαικο μοντελο. Τσεκαρετε το οποιος το παρει πρωτος. Δηλαδή παίζει να είναι Κίνας; Δεν το πιστεύω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Άρα ψάχνουμε τον ήρωα που θα παραλαβει πρώτος χαχα. Εμένα Πάτρα λέει παράδοση αύριο. Θα ενημερωθώ με mail. Ούτε την παραγγελία μου έχει στο λινκ... τίποτα. Μόνο ένα mail της παραγγελίας από εχθές νύχτα που παρήγγειλα, έχω λάβει Θα δούμε τελικά τι παίζει με δαυτους Επεξ/σία 2 Μαϊου από miltostammy 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις