Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://shopflix.gr/p/SF-100088829/samsung-galaxy-a55-5g-8gb-128gb-awesome-navy 

Δε ξερω αν ειναι τυπογραφικο λαθος γιατι στο site απο το οποιο το παιρνει το shopflix,εχει 400 ευρω..

Εγω παντως το τσιμπησα με αντικαταβολη (για να μη γινει καμμια στραβη,μου παρουν τα λεφτα απο τη καρτα,δε στειλουν το κινητο λογω λαθους τιμης και περιμενω την επιστροφη των χρηματων στη τραπεζα μετα απο μερες).Αγορα μεσω shopflix.

Επεξ/σία από djdog
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δυο φορες πετυχα τετοια παρομοια λαθη στο shopflix και μου τα ακυρωσε το shopflix την επομενη μερα, και αυτο που με χαλασε ουτε ενα τυπικο συγνωμη δεν ζητησε, και απο τοτε εκοψα τις οποιες αγορες απο εκει.

Συγνωμη που θα το πω, αλλα 100% παει για ακυρωση

(Πλεον δεν ξερω αν ειναι "τυχαιο" η σκοπιμο λαθος)

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Δυο φορες πετυχα τετοια παρομοια λαθη στο shopflix και μου τα ακυρωσε το shopflix την επομενη μερα, και αυτο που με χαλασε ουτε ενα τυπικο συγνωμη δεν ζητησε, και απο τοτε εκοψα τις οποιες αγορες απο εκει.

Συγνωμη που θα το πω, αλλα 100% παει για ακυρωση

(Πλεον δεν ξερω αν ειναι "τυχαιο" η σκοπιμο λαθος)

Βρε το ξερω...Αυτο θα συμβει...Αλλα?...Δεν τους απειλησες με καταγγελια στο Συνηγορο του Καταναλωτη?..Οχι βεβαια οτι θα πετυχεις κατι,γιατι ως "marketplace" (και οχι κανονικο καταστημα),ειναι νομικα καλυμμενοι...Αλλα για να γλυτωσουν τα μπερδεματα ,στελνουν συνηθως ενα εκπτωτικο κουπονακι...Μου συνεβη με το skroutz κατι αναλογο και μου κανανε δωρο κουπονι..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, djdog είπε

Βρε το ξερω...Αυτο θα συμβει...Αλλα?...Δεν τους απειλησες με καταγγελια στο Συνηγορο του Καταναλωτη?..Οχι βεβαια οτι θα πετυχεις κατι,γιατι ως "marketplace" (και οχι κανονικο καταστημα),ειναι νομικα καλυμμενοι...Αλλα για να γλυτωσουν τα μπερδεματα ,στελνουν συνηθως ενα εκπτωτικο κουπονακι...Μου συνεβη με το skroutz κατι αναλογο και μου κανανε δωρο κουπονι..

Ναι καλα να τους απειλησω και να βγει κατι; Κανα κουπονακι 10% πχ και αν το δωσουν, δεν μου χρειαζεται ευχαριστω. Επισεις δεν εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση να τα βαλω με το "κεφαλαιο" . Δεν νομιζω παντως οτι ειναι λαθος τους καταστηματος.

Επισεις το σκρουτζ λενε και κανα συγνωμη η κανα κουπονακι οντως απο μονοι τους

Ο αλλος εκει (shopflix) ουτε ενα συγνωμη δε ζητησε

Δημοσ.

και καταγγελία να κάνεις στο Συνήγορο του Καταναλωτή δεν βγαίνει κάτι.. έκανα εγω πριν 3 μηνεε περίπου για ανάλογη περίπτωση στο public με αγορά φωτογραφικής. Και πριν μια εβδομάδα μου ήρθε επιστολή απο το Συνήγορο με την απάντηση του Public ότι ήταν λαθος του συστήματος και ότι μου επιστράφηκαν τα λεφτά. Και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο...

• Haha 1
Δημοσ.

Μόλις έτρεξε διαφήμιση στο Μέγκα με την τιμή του θέματος για το κινητό, η προσφορά μάλλον είναι legit.

Έριξα και εγώ μία παραγγελία με αντικαταβολή, όσοι το σκέφτονται ας βιαστούν γιατί προβλέπω λίγα κομμάτια διαθέσιμα.

• Moderators
Δημοσ.

Νεο μοντελο ουτε 2 μηνων συμφωνα με το ιστορικο τιμων σκρουτζ. 420 βλεπω στον ανταγωνισμο πριν 1 μηνα ακριβως, 340 σημερα. Επομενως δεν θα μου φαινοταν περιεργο ή δυσκολο να μπει μια προσφορα σημερα στα 259€.

Βαζω την σχετικη εικονα γιατι ο TS δεν αναφερει ουτε τιμη ανταγωνισμου, καλο ειναι εχουμε πει να υπαρχει.

image.png.94ea60e9bdc3a636c5a2861d530d0386.png

Δημοσ.

Εριξα μια παραγγελια και πληρωμη με καρτα κατα την παραλαβη. Για να δουμε, πολυ καλο για να ειναι αληθινο αλλα η διαφημιση που ειδα οντως δειχνει οτι ειναι οκ μαλλον...

Δημοσ.

Έριξα κι εγώ μια με αντικαταβολή κι ότι βγει. 

Παίρνει κάρτα μνήμης αυτό το κινητό??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...