MessengerOfGood Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Καλησπέρα και καλό Πάσχα. Στο αυτοκίνητό μου (Mitsubishi ASX 2016 Diesel) βάζω ένα στικάκι USB 64 GB με μουσική ΜΡ3 και μου βγάζει UNSOPPORTED FORMAT και με διαμόρφωση NTFS και με exFAT και με FAT32. Φταίει το μέγεθος ή η διαμόρφωση (format)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Το μέγεθος απ' ό,τι βλέπω. Στο manual λέει μέχρι 32GB και FAT32. https://www.manualslib.com/manual/1782543/Mitsubishi-Asx-2016.html?page=274#manual 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Στις 1/5/2024 στις 10:15 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Καλησπέρα και καλό Πάσχα. Στο αυτοκίνητό μου (Mitsubishi ASX 2016 Diesel) βάζω ένα στικάκι USB 64 GB με μουσική ΜΡ3 και μου βγάζει UNSOPPORTED FORMAT και με διαμόρφωση NTFS και με exFAT και με FAT32. Φταίει το μέγεθος ή η διαμόρφωση (format)? Αφού δοκίμασες όλες τις διαμορφώσεις και δεν παίζει με κάποια τότε φταίει το μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου Η απλα φταιει το φλασακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Η απλα φταιει το φλασακι. Παίρνουμε ως δεδομένο ότι το δοκίμασε σε άλλες συσκευές (π.χ. υπολογιστή) και δουλεύει. Αν όχι τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου 2 ώρες πριν, theopan είπε Παίρνουμε ως δεδομένο ότι το δοκίμασε σε άλλες συσκευές (π.χ. υπολογιστή) και δουλεύει. Αν όχι τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση. Δε σημαινει κατι αυτο. Μπορει να δουλευει σε PC αλλα οχι στην πηγη του αυτοκινητου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Δε σημαινει κατι αυτο. Μπορει να δουλευει σε PC αλλα οχι στην πηγη του αυτοκινητου. Όχι. Σημαίνει πολλά. Είναι πολύ απλό το "troubleshooting": αν διαβάζεται κάπου και κάπου αλλού όχι τότε φταίει είτε το filesystem είτε το μέγεθος που δεν είναι συμβατά με το "κάπου αλλού". Αν δεν δουλεύει πουθενά τότε είναι "χτυπημένο" το στικ. Επεξ/σία 7 Μαϊου από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου 4 ώρες πριν, theopan είπε Όχι. Σημαίνει πολλά. Καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα