Προς το περιεχόμενο

Ενισχυση ασυρματου δικτου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας, Θα ηθελα να ρωτησω. Θελω να τοποθετησω καμερες εξω απο το σπιτι μου σε αποσταση 50 μετρων και το router μου ειναι στο δωματιο με αποτελεσμα εξω να μην εχει καλο σημα. Τι συσκευη χρειαζετε να παρω ωστε να μου αυξησει την εμβελεια του wifi και να μπορεσω να κανω την δουλεια μου, και ποια μου προτεινετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν πρέπει να απαντήσεις πρώτα στις κάτωθι ερωτήσεις (ώστε να μπορείς μετά να ψάξεις το κατάλληλο προϊόν):

• Dual Band (2.4 & 5GHz); Βασικά στο προτείνω εφόσον η σύνδεση με 2.4Ghz συχνότητα είναι η πιο διαδεδομένη και έχει μεγάλη εμβέλεια. Με σύνδεση στα 5Ghz έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι με 2.4Ghz αλλά η σύνδεση ενδέχεται να είναι ευαίσθητη σε εμπόδια (π.χ. τοίχους) που μειώνουν την εμβέλεια. Οπότε παίρνεις κάτι που έχει και τα δυο για σιγουριά. 
  • Wi-Fi Protocol; Θα πρέπει να πάρεις συσκευή που να υποστηρίζει τα πρωτόκολλα που υποστηρίζουν οι κάμερες και ο Router σου.
  • Μέγιστη Ταχύτητα Wireless; Πόσα Mbps χρειάζεσαι;

Εφόσον αποσαφηνίσεις τα παραπάνω, ψάχνεις για ένα WiFi Extender π.χ. δες εδώ στο skroutz (που να καλύπτει τη σχετική απόσταση - γιατί είναι λίγο μεγάλη και ίσως θέλει άλλη προσέγγιση - και το διαπιστώνεις κοιτώντας τις προδιαγραφές τους - εάν δε το αναφέρουν το ψάχνεις στα αντίστοιχα sites των κατασκευαστών και σε διάφορα forum).

Επεξ/σία από JPaxilleas

4 ώρες πριν, rougatsi είπε

Καλησπερα σας, Θα ηθελα να ρωτησω. Θελω να τοποθετησω καμερες εξω απο το σπιτι μου σε αποσταση 50 μετρων και το router μου ειναι στο δωματιο με αποτελεσμα εξω να μην εχει καλο σημα. Τι συσκευη χρειαζετε να παρω ωστε να μου αυξησει την εμβελεια του wifi και να μπορεσω να κανω την δουλεια μου, και ποια μου προτεινετε?

Παρε ενα https://www.skroutz.gr/s/21257625/TP-LINK-Deco-M4-v2-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-5-Dual-Band-2-4-5GHz-se-Triplo-Kit.html και τοποθέτησε τα αναλογα.

Μπορείς να πάρεις και ένα ρούτερ που να λειτουργεί και ως repeater(wds) στην πράξη αναμεταδίδει και ενισχύει το σήμα από το κεντρικό σου ρούτερ.....κάποια fritz έχουν την δυνατότητα αυτην.....έτσι κάνω αναμετάδοση σε δύο οροφους

Με το fritz7530 έχει mode ως wireless repeater 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...