Klempr Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δεν μπορω να δημοσιευσω ουτε κριτικη ουτε αξιολογηση σε καταστηματα στο google. Γιατι αυτο; Δεν δημοσιευτηκε μου λεει, παταω αιτημα επανεξετασης αλλα και παλι δεν δημοσιευεται. Εχω κανει τοσες κριτικες, τι στο καλο εχει παθει απο χθες;
StamTheMan Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Καποιες λεξεις στο κειμενο σου χτυπανε στο συστημα. Φανταζομαι δεν εχεις προβλημα στις θετικες αξιολογησεις,ετσι; Κανεις θετικες αξιολογησεις,ετσι;
Klempr Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 32 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Καποιες λεξεις στο κειμενο σου χτυπανε στο συστημα. Φανταζομαι δεν εχεις προβλημα στις θετικες αξιολογησεις,ετσι; Κανεις θετικες αξιολογησεις,ετσι; Αυτο λεω, ακομα και αξιολογηση να βαλω (που σημαινει οτι βαζω μονο τα αστερια χωρις να γραψω καθολου καποιο σχολιο) και 5 αστερια, δεν την δεχεται. Ακομα και μετα απο αιτημα που στελνω που ταχα το ελεγχει ο εποπτης μου λεει, παλι τα ιδια.
Klempr Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Update: τελικα αυτος ο περιορισμος που αναφερω ισχυει μονο για τους γιατρους και οχι για τα καταστηματα. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει; Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα