Homepngt Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα μικρό ποσό με το οποίο θέλω να αγοράσω ένα ακίνητο για ιδιοκατοίκηση στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό που με προβληματίζει είναι η επιλογή της περιοχής, αφού ξέρω ότι ορισμένες γειτονιές έχουν πρόβλημα με την εγκληματικότητα. Ωστόσο, έχω παρατηρήσει το εξής: ορισμένες γειτονιές είναι χάλια λόγω κλοπών, ναρκωτικών, έλλειψης καθαριότητας κτλ, ενώ ορισμένες πάρα πολύ κοντινές τους είναι φτωχικές μεν, χωρίς όμως τέτοια προβλήματα. Πχ θεωρώ ότι το Μεταξουργείο ανήκει στην πρώτη κατηγορία, ο Κολωνός όμως (με εξαίρεση ορισμένες μικρές εστίες) ανήκει στην δεύτερη. Θα ήθελα να ακούσω απόψεις για συγκεκριμένες γειτονιές στην Αθήνα από άτομα που έχουν κατοικήσει σε αυτές.
basilis_k6 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, Homepngt είπε ο Κολωνός όμως (με εξαίρεση ορισμένες μικρές εστίες) ανήκει στην δεύτερη 😆
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Οι τιμές στο κέντρο της Αθήνας σε πολλές περιοχές έχουν πάει στο ΘΕΟ. Ξέρω περίπτωση που φοιτήτρια της Παντείου απο το νησί μου, νοικιαζε κοντα το Κουκακι περιπου 400ευρω, ο ιδιοκτητης την εβγαλε πριν 2 ετη, το εκανε μια ανακαινιση 4000-5000 ευρω, απο ενα διπλο κρεβατι, το εχει κανει 2+1+1. και το εχει κανει Airbnb και εβγαλε την ανακαινιση σε λίγους μηνες και απο εκει που επαιρνε 400ε το μηνα το νοικιαζει με την ημερα και απο τον Απριλιο εως τον Οκτωβρη ειναι full με περιπου καθαρα 70ε την ημερα. Σκεφτειται 70*30μερες*6 μηνες .. και παει καλα και τους χειμερινους μηνες ... απιστευτο οφελος
andreaspA Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, Homepngt είπε ο Κολωνός όμως (με εξαίρεση ορισμένες μικρές εστίες) μια φιλη που εμενα κολωνο, εμενα δεν με χαλαγε. Εχω δει χειροτερα στο κεντρο της Αθηνας. Αν εξαιρεσεις τους γυφτους, δεν ειδα καποιο θέμα. 1
lector Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε μια φιλη που εμενα κολωνο, εμενα δεν με χαλαγε. Εχω δει χειροτερα στο κεντρο της Αθηνας. Αν εξαιρεσεις τους γυφτους, δεν ειδα καποιο θέμα. Γυφτοι υπαρχουν παντου πλεον, δε γλυτωνεις. Με εξαιρεση ισως τα "ακριβα" βορεια και νοτια προαστια.
mariosnik_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Πολλά πράγματα στην Αθήνα αλλάζουν άρδην με ή χωρίς πλεονεκτήματα και μειονεκτηματα σε σχέση με παλιά. Εγκληματικοτητα υπάρχει παντού και είναι η ίδια περίπου εκτός κάποιων περιοχών. Τιμές στον θεό. Στάθμευση γολγοθάς. Επίσης λες για μικρό ποσόν. Μάλλον σε κόβω για καμιά σαπια υπόγεια γκαρσονιέρα να αγοράσεις, γιατί για οτιδήποτε άλλο, ξέχνα το. Ακόμα και σε κτίριο του 1950 να κοιτάξεις χωρίς ανακαίνιση οι τιμές είναι πάνω από 1000 ευρώ/τμ. Τώρα επειδή οι περιοχές και συνοικίες της Αθήνας είναι πάρα πολλές, πες μας ποιες σε ενδιαφέρουν να σου πούμε απόψεις. Για Κολωνό που είπες, έτσι και έτσι περιοχή. Δεν έχει κάτι αρνητικό αλλά αν ψάχνεις για διασκέδαση εστιατόρια κτλ η γουστάρεις να βλέπεις πολύ κόσμο, δεν θα τα βρεις εκεί. Επίσης πρέπει να μένουν εκεί η πλησιον της περιοχής γύφτοι αλλά δεν ξέρω που ακριβώς, πάντως επειδή έχω κυκλοφορήσει εκεί σε 2-3 δρόμους έχω πετύχει κάποιες μονοκατοικίες με γύφτους και ντατσουν με πράγματα να τα παρκάρουν και να φεύγουν. 1 ώρα πριν, Manefs23 είπε Οι τιμές στο κέντρο της Αθήνας σε πολλές περιοχές έχουν πάει στο ΘΕΟ. Ξέρω περίπτωση που φοιτήτρια της Παντείου απο το νησί μου, νοικιαζε κοντα το Κουκακι περιπου 400ευρω, ο ιδιοκτητης την εβγαλε πριν 2 ετη, το εκανε μια ανακαινιση 4000-5000 ευρω, απο ενα διπλο κρεβατι, το εχει κανει 2+1+1. και το εχει κανει Airbnb και εβγαλε την ανακαινιση σε λίγους μηνες και απο εκει που επαιρνε 400ε το μηνα το νοικιαζει με την ημερα και απο τον Απριλιο εως τον Οκτωβρη ειναι full με περιπου καθαρα 70ε την ημερα. Σκεφτειται 70*30μερες*6 μηνες .. και παει καλα και τους χειμερινους μηνες ... απιστευτο οφελος Καλά... Το Κουκάκι ήταν από τις πρώτες περιοχές που ξεκίνησαν τα airbnb στην Αθήνα και αποτελεί την Μέκκα των airbnb. Δεν έχει νόημα καν να αναφερόμαστε σε αυτή την περιοχή εκτός άμα ήμασταν τουρίστες από έξω και θελαμε να έρθουμε διακοπές Αθήνα, που ακόμα και για αυτούς ακριβή περιοχή είναι πλέον.
tutuyo Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 ολο το κεντρο ειναι σκατενιο, ανευ εξαιρεσεως. Εδω σκατοποιουνται και περιοχες μακρυτερα οπως πχ Μαρουσι αμα το θες το διαμερισμα για εκμεταλλευση, οκ, αλλα θα πρεπει να ριξεις χρημα για ιδιοκατοικηση νομιζω οτι ειναι πολυ κακη ιδεα
nyne Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Αν το θες για επένδυση κ αν έχουν καλές τιμές τα σπίτια,εγώ θα αγόραζα στα Εξάρχεια-ομονοια-βοτανικο.Με αυτή τη σειρά από τη καλύτερη ως την χειρότερη επιλογή,θεωρώ ότι αυτές οι περιοχές σε λίγα χρόνια θα έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από τη σημερινή.Για να μείνω κ αν είχα χρήματα θα κοιτούσα εκτός κέντρου,η θα πήγαινα στα Εξάρχεια διότι θεωρώ ότι θα φτιαχτεί ως περιοχή συντομότερα από της άλλες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα