vlavhs Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Η προσφορά που γράφω στο τίτλο τη βλέπω τώρα να τρέχει στο kotsovolo στο εξής λινκ https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/300594-smartphone-xiaomi-14-ultra-black Συν 75.000 πόντους alpha BANK αν κάποιος χρησιμοποιεί τις αντίστοιχες κάρτες για τις αγορές του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου τζάμπα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Του χρονου που θα εχει πεσει στα μισα ισως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlavhs Δημοσ. 1 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαϊου Ε καλά ρε παιδιά με τα τωρινά δεδομένα το συζητάμε. Προφανώς θα πέσει η τιμή μεταγενεστερα. Τώρα αν αυτό το κινητό αξίζει αυτά τα λεφτά είναι άλλο θέμα. Αλλά αν ειδικά μπορεί κάποιος να το κόψει τιμολόγιο και να πέσει κάπου στα 1000 για αυτές τις 2 συσκευές μου φαίνεται ωραίο πακετάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Xiaomi και χιλιάρικο για μένα είναι no go.... Εντάξει γούστα είναι αυτά. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anesperos13 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Εμένα δεν μου την εμφανίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Νομίζω το πιο σημαντικό είναι οι 75000 πόντοι alpha bank που μεταφράζονται σε 7 πτησεις εσωτερικού ή 3 εξωτερικού με AEGEAN https://alphabankbonusredemptionel.aegeanair.com Επεξ/σία 2 Μαϊου από enlightened 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου εχουν ξεφυγει τα κινητα......!! πριν σχετικα λιγα χρονια (7-8) ειχα αγορασει το κορυφαιο της σειρας redmi, πριν γινει "αυτονομη" μαρκα, το REDMI PRO κατω απο 200€. σημερα το αντιστοιχο top Redmi, ποσο κοστιζει? ειναι η αυξηση αυτη αναλογη.......??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1974 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) My bad....ισχύει ο τίτλος!! Επεξ/σία 2 Μαϊου από damian1974 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkok1 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Εγώ βλέπω τιμή 1499€, υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Στις 1/5/2024 στις 5:48 ΜΜ, jaguar13 είπε Xiaomi και χιλιάρικο για μένα είναι no go.... Εντάξει γούστα είναι αυτά. Έχω στα χέρια μου iphone 15 pro max s24 ultra και 14 ultra πίστεψε με πολύ ποιο αξιόλογη συσκευή xiaomi . Και έχω πρώτη φορά αυτής της εταιρείας συσκευή . Από φωτογραφίες δεν το συζητάω είναι 100% καλύτερη . Στο πιάσιμο πολύ ποιο άνετη . Και έχει ρυθμίσεις που βολεύουν άπειρα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Το πρόβλημα είναι το miui , όχι αυτή καθεαυτή η συσκευή. Και δυστυχώς το παντρεύεσαι το miui, γιατί μη μου πεις ότι θα δώσεις τόσα λεφτά για να κάτσεις να περνάς άλλες Ρομ. Οπότε.... Αλλά οκ είπαμε ο καθένας αυτό που παίρνει άμα του αρέσει τέλεια και παύλα, του άλλου δεν του πέφτει λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα