Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 14 Ultra δώρο xiaomi redmi note 13 5g kotsovolos τελική 1300

vlavhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η προσφορά που γράφω στο τίτλο τη βλέπω τώρα να τρέχει στο kotsovolo στο εξής λινκ https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/300594-smartphone-xiaomi-14-ultra-black

Συν 75.000 πόντους alpha BANK αν κάποιος χρησιμοποιεί τις αντίστοιχες κάρτες για τις αγορές του 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε καλά ρε παιδιά με τα τωρινά δεδομένα το συζητάμε. Προφανώς θα πέσει η τιμή μεταγενεστερα. Τώρα αν αυτό το κινητό αξίζει αυτά τα λεφτά είναι άλλο θέμα. Αλλά αν ειδικά μπορεί κάποιος να το κόψει τιμολόγιο και να πέσει κάπου στα 1000 για αυτές τις 2 συσκευές μου φαίνεται ωραίο πακετάκι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω το πιο σημαντικό είναι οι 75000 πόντοι alpha bank που μεταφράζονται σε 7 πτησεις εσωτερικού ή 3 εξωτερικού με AEGEAN

https://alphabankbonusredemptionel.aegeanair.com

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 1
  • Thanks 1

εχουν ξεφυγει τα κινητα......!!  

πριν σχετικα λιγα χρονια (7-8) ειχα αγορασει το κορυφαιο της σειρας redmi, πριν γινει "αυτονομη" μαρκα, το REDMI PRO κατω απο 200€.  

σημερα το αντιστοιχο top Redmi, ποσο κοστιζει? ειναι η αυξηση αυτη αναλογη.......???  

Στις 1/5/2024 στις 5:48 ΜΜ, jaguar13 είπε

Xiaomi και χιλιάρικο για μένα είναι no go.... Εντάξει γούστα είναι αυτά.

Έχω στα χέρια μου iphone 15 pro max s24 ultra και 14 ultra πίστεψε με πολύ ποιο αξιόλογη συσκευή xiaomi . Και έχω πρώτη φορά αυτής της εταιρείας συσκευή . Από φωτογραφίες δεν το συζητάω είναι 100% καλύτερη . Στο πιάσιμο πολύ ποιο άνετη . Και έχει ρυθμίσεις που βολεύουν άπειρα . 

• Haha 1

Το πρόβλημα είναι το miui , όχι αυτή καθεαυτή η συσκευή. Και δυστυχώς το παντρεύεσαι το miui, γιατί μη μου πεις ότι θα δώσεις τόσα λεφτά για να κάτσεις να περνάς άλλες Ρομ. Οπότε.... Αλλά οκ είπαμε ο καθένας αυτό που παίρνει άμα του αρέσει τέλεια και παύλα, του άλλου δεν του πέφτει λόγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...