Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο team και καλή  μεγάλη εβδομάδα ! Έκανα την πρώτη αποστολη με αντικαταβολή σε κατάστημα γενικής καταδρομική σ σε ένα παιδι το οποίο έχει πληρώσει κανονικά και ακόμα από τις 24/4 δν μ εχουνε πιστωθεί γενικότερα τα χρήματα στον λογαριασμό ! Για έναν περίεργο λόγο το κατάστημα που συνεργάστηκα έχει κατεβάσει ρολά δν ξέρω για μόνιμα η όχι αλλά δν μπορώ να βρω ούτε γραμμή στα κεντρικά ούτε τπτ για να ρωτήσω ποτέ θα πιστωθεί το χρηματικό ποσό στον λογαριασμό μου . Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ! 

Δημοσ.

Γενικά απ' ότι ακούω οι εταιρίες courier έχουν "θέματα" με τις αντικαταβολές. Δεν τους αρέσει να "δίνουν" τα χρήματα που έχουν στα χέρια τους κι έτσι καθυστερούν την πληρωμή.

Προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα, αφού αποφεύγω τις αντικαταβολές, αλλά πολλές φορές σε αυτό το φόρουμ αλλά και αλλού έχει σχολιαστεί αυτό το οποίο φαίνεται ότι είναι πια "συνήθης πρακτική".

Αν ψάξεις θα βρεις σχετικά νήματα/ποστ όπως για παράδειγμα εδώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε ! Το θέμα είναι και εγώ πρώτη φορά χρησιμοποίησα αυτόν τον τρόπο πληρωμής και ευελπιστώ γενικότερα να μην τραβήξει πολύ ! καλή συνέχεια 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...