soulfly Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Η πρώτη κασσέτα που μου γράψανε ήταν το "Walls Of Jericho" των Helloween, ο πρώτος δίσκος που αγόρασα ήταν το "...And justice For All" των Metallica.
panagos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Πρώτη κασσέτα ήταν το "Bad" του Mickael Jackson και πρώτο cd το "Black Album" των Metallica.
Droidlock Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Αν θυμαμαι καλα ηταν η συλλογη Trance Experience
Mp0u Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Oo ωραιος!!!! Οταν ημουν μικρος ακουγα metal so....A live after death..2πλο cd με τα best of Iron Maiden!
kidask Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Πρώτο LP από δώρο (που ζήτησα όμως) : OMD-Organization Πρώτο LP που αγόρασα : Saxon-The Eagle has Landed (live). Είχα πάει με τη μάνα μου στο Happening! (Ο ναός για τους μεταλάδες της εποχής 80-90).
potis1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Το πρώτο μου και ιστορικό άλμπουμ ήταν το μπλε άλμπουμ των Beatles. Διπλή συλλογή, best of. Όλα τα τραγούδια είναι ένα κι ένα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ήταν ή το Mtv's Greatest Hits (κασέτα) (μόνο που απο Queen δεν είχε το "Show must go on", αλλά το One Vision αν θυμάμαι καλά) ή το Bad του M. Jackson (πάλι κασέτα).
Distorted Mind Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Pane xronia apo to prwto "cd". vlepete to vinylio eixe perasei pleon san moda. Twra eimai 18 alla dn thymamai. Pera apo kati singles malakies typou Eminem.. H prwti sovari agora prepei an itan Linkin Park - Meteora.. Exei kaei apo to anelehto paiksimo. Agaph megalh oi LP pou emena me apogoitefsan me to "Minutes to Midnight". Apo kei kai pera exw arketa cd.. poiotita metal..kai protimw ta gnhsia cd.. (an k katevazw ametrita songs apo to Internet )
disqualified Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 η πρωτη κασσετα που θυμαμαι να φερνει σπιτι ο πατερας μου ειναι μια συλλογη χρυσος διπλος λεγοταν, και ειχε μεσα εκτος αλλων τα θρυλικα big in japan και sounds like a melody των alphaville, σιγουρα ομως θυμαμαι το πρωτο μου cd το οπoιο ηταν το crazy world των scorpions
zvarthangalos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Aν και τα περισσοτερα αλμπουμ που εχω ειναι ξενα το πρωτο μου ηταν Ελληνικο΄ ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ ''ΤΕΝΕΔΟΣ'' ειμουν τοτε γυρο στα 17. Το επομενο ηταν PETER HAMMILL ''THE FUTURE NOW''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.