Προς το περιεχόμενο

Ποιό ήταν το 1ο σας album; :)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1η παραγγελία για δώρο: OMD-Organization (Αυτό που είχε το Enola Gay!)

1η αγορά μόνος : Saxon-The Eagle has Landed

Και τα δύο σε βινύλιο βέβαια....

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Guns 'n Roses Appetite for destruction σε κασσετα!

same here

Θυμαμαι την ακουγα για κανα μηνα non-stop. Ειχα παει για επαγγελματικο ταξιδι με την μανα μου και και συνεργατες/τριες με το αμαξι και επαιζε επι 2 ωρες η κασσετα. Σε καποια φαση ειχαν φρικαρει ολοι με τον Axl και ειπανεστην μανα μου: δεν βαζουμε κατι πιο χαλαρο?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα , επεσα στο topic προσπαθοντας να βρω sto google ποτε βγηκε η συλογη "Παρτυ μαζι σου" του 87 που και νομιζω ητανε η πρωτη μου αγορασμενη κασετα . Η πρωτη κασετα εταιριας κατοχης μου ητανε ενα δωρο απο οικογενιακους γερμανους φιιλους και ητανε οι επιτυχιες τις γερμανιας το 1985 , (2- 3 τραγουδια θυμαμαι, Pet Shop Boys - West End Girls ,starship - we build this city και ενα γερμανοαγγλικο jile η καπως ετσι ).

Θημαμαι που μου εχανε φερει και walkman δωρο και δεν ξεκολαγανε τα ακουστικα απο τα αυτια μου .

Βυνιλιο δεν ειχα ποτε εκτος απο καποια μικρη κληρονομια (που περιεχει maxi single των Rolling Stones Paint It Black ) .

Τα πρωτα τραγουδια που κολησα ητανε του Alice Cooper το poison και των Airosmith το Pump , ολο το αλμπουμ.

nice topic :)

I love mp3's

Δημοσ.

Metallica - Ride the Lightning, κ μάλιστα όταν ήμουν 3η δημοτικού!

Μου το είχε δανείσει ένας φίλος μου που ήταν τότε 4η δημοτικού. Τώρα με τι σκεπτικό κ λογική μπήκε ένα 9χρονο (νομίζω) σε ένα δισκάδικο κ πήρε το Ride δεν έχω ιδέα. Ούτε είχε κανέναν αδερφό μεταλλά ορ σάμθινγκ.

Ενηγουέι, να' ναι καλά το παιδί κ ν' ακούει πάντα καλή μουσική!

Αυτό ήταν το πρώτο μου cd.

Πρώτη κασέτα ήρθε μετά, κ ήταν το Kill 'Em All.

Πρώτο βινύλιο ήρθε μερικά χρόνια αργότερα, όταν άρχισε να "ανοίγει" λίγο το μυαλό, κ ήταν το The Wall των Pink Floyd.

Δημοσ.

1o βινύλιο(!) Led Zeppelin II (δώρο βινύλιο και παλιό πικ-απ απ' το καμμένο θείο μου) για πρώτη φορά στη ζωή μου στε ηλικία μόλις 4-6 χρονών άκουσα το whole lotta love, τα παιδικά μου αυτάκια ξετρελάθηκαν με τη φωνή του Robert Plant και το τρομερο σόλο του Jimmy Page.Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με τη μουσική.

Δημοσ.
helloween - walls of jericho

Αυτο ήταν το δεύτερό μου, το πήρα δεύτερο χέρι απο έναν τύπο που 'παράταγε το metal'. His loss!

Δημοσ.

Η πρώτη μου κασσέτα το 1992 σε ηλικία 10 περίπου ετών ήταν το θρυλικό Vol.4 των Black Sabbath!! Μετά απο λίγο απέκτησα και το ομώνυμο άλμπουμ σε κασσέτα πάλι!!

Πρώτο βινύλιο ήταν ένα Best of των Police κάπου στα 1995-1996!

Και πρώτο μου CD ένα γνήσιο Best Of των R.E.M.!!

Δημοσ.

Το Nevermind των Nirvana το 1992 η το 1993, θα σας γελασω(χα χα, σας γελασα)... Στην τρυφερη ηλικια των 8-9 ετων... Πρωτο βυνιλιο το Adrenalize - των def leppard. Και πρωτη κασετα... Δεν εχω αγορασει ποτε κασετα... Αλλα εχω αγορασει σε Mini Disc Massive Attack, Αν πιανεται.

Δημοσ.

H πρωτη κασσετα που αγορασα ηταν το 1979 το LOVEDRIVE των Scorpions ( http://www.the-scorpions.com/english/discography/records/lovedrive.asp'>http://www.the-scorpions.com/english/discography/records/lovedrive.asp ) και απο τοτε ειμαι φανατικος οπαδος του συγκροτηματος ...χωρις να εχω μετανοιωσει ποτε ;-)

Eιδικα μετα το τελευταιο τους album Ηummanity Hour 1 ειμαι ακομη ποιο υπερηφανος για την επιλογη μου ...

Και δεν μιλαμε για ενα τυχαιο μουσικο σχημα ..

Μιλαμε για ανθρωπους που 36 !!!! χρονια μετα την κυκλοφοριας του πρωτου τους δισκου παρουσιαζουν μια νεα δουλεια που δκαιολογει ολη αυτη την πορεια τους ,ενω αλλοι θρυλοι της Ροκ εχουν δυστυχως σβησει προ πολλου....

http://www.the-scorpions.com/english/

Δημοσ.
Μιλαμε για ανθρωπους που 36 !!!! χρονια μετα την κυκλοφοριας του πρωτου τους δισκου παρουσιαζουν μια νεα δουλεια που δκαιολογει ολη αυτη την πορεια τους ,ενω αλλοι θρυλοι της Ροκ εχουν δυστυχως σβησει προ πολλου....

για μενα εχουν πεθανει απο το tokyo tapes k meta,δλδ με το που εφυγε ο Roth...τα τρια επομενα ειναι τα μοναδικα απο την μετεπειτα πορεια τους που πιστευω πως ειναι τουλαχιστον αξιολογα,ολα ταλλα,για μενα τουλαχιστον,ειναι αθλια,δεν μπορω να ακουσω ουτε νοτα,δεν αντεχω τοση ξεδιαντροπη στροφη στην καθαρη εμπορικοτητα,με κομματια που δεν εχουν σχεση καμια με το παρελθον τους...το tokyo tapes παντως,θα ειναι για μενα μεσα στα 3 κορυφαια hard rock lives ever...

Οσο για μενα,''Μη μιλας μη γελας,κινδυνευει η Ελλας'' κασσετα,1989,δωρο σε μια γιορτη μου τοδωσαν,επειδη μαρεσαν κατι τραγουδια κ τα τραγουδουσα,ο αμπαλος νηπιος τοτε...μετα 1991 αγορασα στην ουσια μονος μου,μιας κ ηταν απαιτηση μου,το Νevermind-nirvana,κασσετα παλι,επειδη το smell like teen spirit,το ακουσα σε ενα παρτυ στο δημοτικο κ μου εκανε εντυπωση..πρωτο cd,πρωτη γυμνασιου νομιζω,απο ενα παιδι σχολει ενα best των deep purple,με σπασμενη θηκη κ μισοσκισμενο βιβλιαρακι(την δουλεια του ομως την εκανε..)....χωρις να εχω ακομα πικ απ,αγορασα εν ετη 2004,φοιτητης πλεον το 1ο βινιλιο για καλη αρχη,οταν παρω πικ απ δλδ,το Dark side of the moon-πιο σοφη επιλογη δεν επαιζε-...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...