Προς το περιεχόμενο

Ποιό ήταν το 1ο σας album; :)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ηλικία 12-13 χρονών καθόμουν στο περίπτερο του χωριού παρέα με τον Κώστα, 4 χρόνια μεγαλύτερο μου, που εκτελούσε χρέη περιπτερά.

"Ακούς κανα Jim Morrison τώρα εσύ ρε, έ; πρέπει να ακούς" μου είπε.

"Δεν τον ξέρω" του λέω. Προσβλήθηκε θανάσιμα.

Πήρε μια κίτρινη κασέτα χιλιοζωγραφισμένη με μαύρο μαρκαδόρο απο το συρτάρι του και μου την έδωσε. "πάρε αυτό να μάθεις" είπε σχεδόν με νεύρα.

Στην μια πλευρά είχε επιλογές των Doors και στην άλλη επιλογές απο Scorpions.

Πάνω κάτω ακόμα τα ίδια ακούω...

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η πρώτη κασσέτα πάει πολλά χρόνια πίσω, και δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ (ή δεν θέλω ;) )

Τα πρώτα cd όμως τα θυμάμαι πολύ καλά, και ήταν:

The Smiths - Best II

U2 - Joshua True

Δημοσ.

Πρώτη σοβαρή επαφή με την μουσική ήταν με μια κασσέτα των Scorpions, το θεϊκό Crazy World. Στο καπάκι ήρθε και το Black Album των Metallica και αυτό ήταν, κόλλησα! :-D

Δημοσ.

Ο πρώτος δίσκος μου ήταν σε ηλικία που δε θυμάμαι πήγαινα πρώτη γυμνασίου σίγουρα και ήταν το Morrison Hotel των the Doors

Morrison_Hotel.jpg

Δημοσ.

Στη Β' Γυμνασιου αγορασα το Fanmail των TLC και ειχα παθει αρκετο καιρο πορωση(και η γειτονια νευρικο κλονισμο :twisted: ) Το πιο γελοιο ομως ηταν η αντιδραση (2 μολις χρονια μεγαλυτερου) ξαδερφου μου οταν του εβαλα 1 τραγουδι να ακουσει:"Τι ειναι αυτο?Ειναι rave ετσι??Θεε μου,ποιες ειναι οι παρεες σου?" Καλα πολυ γελιο!! (ειναι καθαρα R'n'B ή τουλαχιστον οχι rave..)Το χασμα ηλικιας βλεπετε... :mrgreen:

Δημοσ.

δεν θυμαμαι τον πρωτο δισκο αλλα θυμαμαι που ειχα παρει σε κασετα τον mc hammer και ερχομαι σπιτι και βλεπο ενα καινουριο στερεο με πικ απ και απο την μια χαιρομουνα απο την αλλη εχωνα στην μανα που δεν μου το ειχε πει να το περνα σε δισκο λολ!

Δημοσ.

Ρε tzino ο mc hammer ήταν από τις πρώτες κασσέτες που πήρα !

Here comes the hammer κι έτσι.

Το πρώτο cd που αγόρασα ήταν το Youthanasia από Megadeth κι αυτό γιατί είχα λιώσει την κασσέτα :-D

Δημοσ.

alice cooper trash η πρωτη κασετα αν θυμαμαι καλα και nirvana in utero σε cd

αν το τοπικ αφορα το τι ηταν το πρωτο που αγορασατε μονοι σας.

Δημοσ.

Η πρώτη μου κασσέτα την είχε γράψει κάποιος παλιός φίλος και είχε απο τη μία πλευρά deep purple και απο την άλλη led zeppelin.

Ακόμα θυμάμαι το σκηνικό όταν πρωτοάκουσα το lemon song, το speed king και το black night!

Ενώ το πρώτο cd που αγόρασα ήταν το The Doors Greatest Hits...το χα λιώσει λέμε...

Δημοσ.

H πρώτη κασέτα που ακούγαμε ομαδικά με τους φίλους μου

είχε 3 δίσκους

1. LED ZEPPELIΝ - 4

2. DON MC LEAN - American Pie

3. ELTON JOHN - don't shoot me i am the piano player

Το πρώτο βινύλιο που αγόρασα ήταν το

PINK FLOYD - the dark side of the moon (με παραγγελία από Αγγλία !!!!)

Το 1ο cd που αγόρασα (με παραγγελία γιατί δεν είχαν έρθει ακόμη τα cd στην Ελλάδα)

ART OF NOISE - no sense ? nonsense

http://www.prodromosong.blogspot.com/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...