Προς το περιεχόμενο

Ποιό ήταν το 1ο σας album; :)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πω πω τι μου θύμισε αυτο το thread λυπών το πρώτο μου βινύλιο ηταν του macio parker (live on planet groovy) τρελές μουσικές ο τύπος αλλα μόνο για funkαδες βέβαια είχα ίδι και άλλα άλμπουμ στην κατοχή μου αλλα αυτό ήταν το πρώτο βινύλιο κασέτα αν θυμάμαι καλα (είμαι και μικρός ακομα) ήταν γραμένη απο τον ατλαντή ακόμα έπαιζε παράνομα είχα γράψει κάποιο κομμάτι απο TXC αλλά ούτε θυμάμαι πιο

Δημοσ.

Το πρώτο cd που πήρα ήταν το Nevermind από Nirvana αλλά πολύ μετά αφότου βγήκε, όταν ήδη είχε γίνει κλασσικό (και ο Kurt Cobain τα 'χε τινάξει :( ).

Δημοσ.

Τα Χριστουγεννα του 2004 κ σε ηλικια 13 ετων αγορασα το πρωτο μου album...American Idiot των Green Day. Και 2 χρονια μετα συνεχιζω να το ακουω μανιωδως:grin: :grin:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Def Leppard - On through the night

το ντεπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος.

έφαγα τρελή ξενέρα όταν το άκουσα.

μετά από 10 χρόνια κατάλαβα τι διαμάντι είχα αγοράσει τότε..

Δημοσ.
pink floyd - wish you were here

το 1ο αυθεντικο μεσο μουσικης που πηρα

κασετεσ απλα αντεγραφα (για χρονια)

αυτό είναι το 1ο+μοναδικό βινύλιο που έχω αγοράσει.

Δημοσ.

Χμμμ αν και μόλις 17 χρονών δυσκολεύομαι να θυμηθώ... Βασικά θα με βρίσετε αλλά το πρώτο πρέπει να ήταν ενα CD του Ricky Martin είχε ένα τραγούδι που πουλούσε πολύ ολέ ολέ ολέ, κάπως έτσι πήγαινε. Πάντως το πρώτο σοβαρό CD που πήρα ήταν το Moment of Glory από Scorpions...

• Super Moderators
Δημοσ.

Tο πρώτο βινύλιο που απέκτησα: Το σωτήριον έτος 1982 μου χάρισαν το Never Mind The Bollocks των Sex Pistols.

Στο ίδιο "πακέτο δώρου" συμπεριλαμβανόταν και η πρώτη μου κασέττα (90άρα TDK παρακαλώ, τη θυμάμαι ακόμα) που περιείχε: AC/DC - Back In Black, The Doors: Absolutely Live και κάτι ακόμα που δυστυχώς δεν θυμάμαι...

Δημοσ.

#Dev 8umame pia htav h prwth kaseta pou agorassa... kai eixa agorasei kamposes... oi opoies dustuxow dev akougovte pleov meta apo tooosa xrovia. Ypo8etw oti 8a htav Iron Maden (kai isws to omovhmo)

#Alla to prwto mouy CD htav to:

AC/DC - Back In Black

Akoma to akouw suxva.... htav vomizw h kalyterh epilogh gia prwto CD! Prosfata 3avaemfavistike sta 'records to die for' toy Stereophile :-)

#Prwtos Diskos

Pink Floyd - The Wall

Na shmeiwsw oti me eixe evtuposiasei para polu giati o hxos tou CD htav polu katoteros kai diaforetikos!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...