Προς το περιεχόμενο

Ποιό ήταν το 1ο σας album; :)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο θέμα!

1ο cd το '92 όταν πήρα και το πρώτο μου cd player ήταν το Ruffles Hits :oops: :roll: (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς, το πούλησα μετά από κανα χρονο)

1oς δίσκος συνειδητοποιημένα πια, το Nevermind από Nirvana (κάπου το '93) :)

κασσέτα δεν πήρα ποτέ

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Hehe!! Ωραίο topic!! Τι μας θύμησες τώρα....

1 κασέτα: μμμ εξαιρώντας τις άπειρες κασέτες κλασικής μουσικής που είχα από πάρα πολύ μικρή (μη σας φανεί παράξενο:P μαυτά μεγάλωσα:P) νομίζω ότι η πρώτη μου κασέτα ήταν το beatles anthology (1995??)

1 cd: την ίδια χρονιά (με είχαν πιάσει οι ανησυχίες:D) μια classic rock συλλογή νομίζω ultimate rock λεγόταν....Είχε μέσα το we are the champions των queen και ψήθηκα!!!

Την ίδια χρονιά αρχίσαν και οι φανατικές αναγνώσεις του ποπ+ροκ και πλέον όλα τα λεφτά πηγαίναν στα cd....

Χε χε!!τι εποχές...

Δημοσ.

Πρώτη κασσέτα ήταν η Λιλιπούπολη από Νίκο Κυπουρό,Λένα Πλάτωνος,Δημήτρη Μαραγκόπουλο,Μαριαννίνα Κριεζή και Μάνο Χατζιδάκι.Κασσέτα που την έχω ακόμη και τη φυλάω σαν μικρό θησαυρό!!

Μετά με θυμάμαι 'πορωμένο' πιτσιρίκι με την Ντενεκεδούπολη,δεύτερη κασσέτα στα χέρια μου μαζί με το αξέχαστο βιβλίο της.Αν πέσει ποτε στα χέρια σας το παραμύθι αυτό αξίζει να το διαβάσετε,πραγματικά!!Θυμάμαι ενα τραγούδι του 'Βουτυρένιου' που έλεγε ''με φωνάζουν Βουτυρένιο μα δε νοιάζομαι γι'αυτό, δεν μαρέσουν οι μπελάδες, προτιμώ φαί ζεστό''!!!

Πωπω!!θυμήθηκα τώρα τον παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά!!τι Θεος!!Στο θέμα μας όμως!

Την Ντενεκεδούπολη την έχει μελοποιήσει ο Γιάννης Μαρκόπουλος.

Μετά σταυτιά μου είχα κλασσικές μελωδίες απο Bach κτλ λόγω μαθημάτων στο πιάνο,η τρίτη κασσέτα που θυμάμαι οτι πείρα ήταν μία του Στέφανου Κορκολή και το πρώτο μου cd ήταν το The Wall από Pink Floyd.:)

Αλλά δε θα ξεχάσω ποτέ και να μου επιτρέψετε να αναφερθώ στη νηπιαγωγό μου που μας είχε συνέχεια σε ένα μουσικό δωμάτιο-πραγματικά με πολλά όργανα και να μας παίζει με τις ώρες πιάνο..Πώπω τι χρόνια αξέχαστα..

Δημοσ.

Πρώτη κασσέτα που άκουσα γνωρίζοντας τι κάνω (άκουγα και πιο μικρός μουσική με την αδερφή μου) ήταν μία κασσέτα με επιλογές απο τρύπες...Κυρίως απο τον πρώτο δίσκο.(Την άκουγα και κρυφά απο γονείς λόγω των στοίχων...)

Mετά ήρθε και το nevermind σε κασσέτα.

Το πρώτο cd που αγόρασα μετά απο λίγα χρόνια (μέχρι να πάρω το πρώτο μου discman) ήταν το Load απο Metallica....

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρωτο βινυλιο 1969 περιπου απο IRRON BUTTERFLY - IN-A-GADDA-DA-VIDDA για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.

post-14394-129062941291_thumb.jpg

Δημοσ.

1η αντεγραμμένη κασέττα: Dream Theater - Awake

1° CD: Dream Theater - Awake

dream-theater-awake.jpg

1η νόμιμη κασέττα: the Gathering - mandylion

tG-Mand.jpg

1° βινύλιο: Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας - Ζεστά ποτά

Cd20.jpg

Δημοσ.

Αντιγραμμένες κασέτες έπεφταν στα χέρια μου από πιτσιρικάς, και οτιναναι, οπότε καλύτερα να πούμε αυτά που έδωσα μόνος μου λεφτά για να αγοράσω αυθεντικά.

1η κασέτα:

trash.gif

Alice Cooper - Trash

1ος δίσκος (βινυλιο):

2103.jpg

Winger - In the Heart of the Young (ναι ήμουν μεγάλος ποζεράς πιτσιρικάς :-P )

1ο CD:

Holy%20land.jpg

Angra - Holy Land (μέχρι τότε δεν υπήρχε CD player στο σπίτι δυστυχώς)

Δημοσ.

Τα πηρα τις ιδιες μερες,παει καιρος..

Rancid - And Out Come The Wolves (κασεττα με θηκη σαν πακετο τσιγαρων,πολυ καλο)

Μichael Jackson - Black & White, και

Augustus Pablo - Ital Dub

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...