hugelacky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ωραίο θέμα! 1ο cd το '92 όταν πήρα και το πρώτο μου cd player ήταν το Ruffles Hits :oops: :roll: (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς, το πούλησα μετά από κανα χρονο) 1oς δίσκος συνειδητοποιημένα πια, το Nevermind από Nirvana (κάπου το '93) κασσέτα δεν πήρα ποτέ
Draculina Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Hehe!! Ωραίο topic!! Τι μας θύμησες τώρα.... 1 κασέτα: μμμ εξαιρώντας τις άπειρες κασέτες κλασικής μουσικής που είχα από πάρα πολύ μικρή (μη σας φανεί παράξενο μαυτά μεγάλωσα) νομίζω ότι η πρώτη μου κασέτα ήταν το beatles anthology (1995??) 1 cd: την ίδια χρονιά (με είχαν πιάσει οι ανησυχίες) μια classic rock συλλογή νομίζω ultimate rock λεγόταν....Είχε μέσα το we are the champions των queen και ψήθηκα!!! Την ίδια χρονιά αρχίσαν και οι φανατικές αναγνώσεις του ποπ+ροκ και πλέον όλα τα λεφτά πηγαίναν στα cd.... Χε χε!!τι εποχές...
DarkKnight Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 1ος δίσκος Turn Loose the Swans - My Dying Bride ...
mademoiselle Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Πρώτη κασσέτα ήταν η Λιλιπούπολη από Νίκο Κυπουρό,Λένα Πλάτωνος,Δημήτρη Μαραγκόπουλο,Μαριαννίνα Κριεζή και Μάνο Χατζιδάκι.Κασσέτα που την έχω ακόμη και τη φυλάω σαν μικρό θησαυρό!! Μετά με θυμάμαι 'πορωμένο' πιτσιρίκι με την Ντενεκεδούπολη,δεύτερη κασσέτα στα χέρια μου μαζί με το αξέχαστο βιβλίο της.Αν πέσει ποτε στα χέρια σας το παραμύθι αυτό αξίζει να το διαβάσετε,πραγματικά!!Θυμάμαι ενα τραγούδι του 'Βουτυρένιου' που έλεγε ''με φωνάζουν Βουτυρένιο μα δε νοιάζομαι γι'αυτό, δεν μαρέσουν οι μπελάδες, προτιμώ φαί ζεστό''!!! Πωπω!!θυμήθηκα τώρα τον παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά!!τι Θεος!!Στο θέμα μας όμως! Την Ντενεκεδούπολη την έχει μελοποιήσει ο Γιάννης Μαρκόπουλος. Μετά σταυτιά μου είχα κλασσικές μελωδίες απο Bach κτλ λόγω μαθημάτων στο πιάνο,η τρίτη κασσέτα που θυμάμαι οτι πείρα ήταν μία του Στέφανου Κορκολή και το πρώτο μου cd ήταν το The Wall από Pink Floyd. Αλλά δε θα ξεχάσω ποτέ και να μου επιτρέψετε να αναφερθώ στη νηπιαγωγό μου που μας είχε συνέχεια σε ένα μουσικό δωμάτιο-πραγματικά με πολλά όργανα και να μας παίζει με τις ώρες πιάνο..Πώπω τι χρόνια αξέχαστα..
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Company
Godfath3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Πρώτη κασσέτα που άκουσα γνωρίζοντας τι κάνω (άκουγα και πιο μικρός μουσική με την αδερφή μου) ήταν μία κασσέτα με επιλογές απο τρύπες...Κυρίως απο τον πρώτο δίσκο.(Την άκουγα και κρυφά απο γονείς λόγω των στοίχων...) Mετά ήρθε και το nevermind σε κασσέτα. Το πρώτο cd που αγόρασα μετά απο λίγα χρόνια (μέχρι να πάρω το πρώτο μου discman) ήταν το Load απο Metallica....
os390 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πρωτο βινυλιο 1969 περιπου απο IRRON BUTTERFLY - IN-A-GADDA-DA-VIDDA για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.
nikoskon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 1η αντεγραμμένη κασέττα: Dream Theater - Awake 1° CD: Dream Theater - Awake 1η νόμιμη κασέττα: the Gathering - mandylion 1° βινύλιο: Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας - Ζεστά ποτά
thanocaster Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πρώτο βινύλιο ήταν το The Final Cut από Floyd. Πρώτο cd πρέπει να ήταν το Ammonia Avenue του Alan Parsons. Για κασέττα δεν μπορώ να θυμιθώ με τίποτα...
madcap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τα πρωτα albums που αγορασα ηταν ενα Best of του Β. Παπακωνσταντινου, Best Of 2002 GR και Ritchie Blackmore's Rainbow.
Parasight Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Αντιγραμμένες κασέτες έπεφταν στα χέρια μου από πιτσιρικάς, και οτιναναι, οπότε καλύτερα να πούμε αυτά που έδωσα μόνος μου λεφτά για να αγοράσω αυθεντικά. 1η κασέτα: Alice Cooper - Trash 1ος δίσκος (βινυλιο): Winger - In the Heart of the Young (ναι ήμουν μεγάλος ποζεράς πιτσιρικάς :-P ) 1ο CD: Angra - Holy Land (μέχρι τότε δεν υπήρχε CD player στο σπίτι δυστυχώς)
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ac/dc - back in black ειχε λιωσει το cdακι απο τις τοσες φορες που το ειχα ακουσει
zenso Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τα πηρα τις ιδιες μερες,παει καιρος.. Rancid - And Out Come The Wolves (κασεττα με θηκη σαν πακετο τσιγαρων,πολυ καλο) Μichael Jackson - Black & White, και Augustus Pablo - Ital Dub
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.