Προς το περιεχόμενο

Ποιό ήταν το 1ο σας album; :)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nice!

Εγώ το πρώτο άλμπουμ που είχα αγοράσει (σε κασσετούλα) ήταν το Master of Puppets το 1990 (μόλις πήγα 1η γυμνασίου δλδ) και το l(ά)ive after death των maiden.

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρώτος δισκος ,συλλογη με τρεις ήταν

το party on the rocks με τον πασχαλη και τα κλασσικα τραγουδια αλεξης , το βιβλιο και αλλα

τι μου θυμισες τωρα

σιντι δεν θυμάμαι :(

Δημοσ.

δε ντραπώ να το πω, το πρώτο album ήταν σε κασέτα BAD του Μιχαλάκη :) αλλα το πρώτο cd ήταν Pink Floyd The Wall. τώρα το πότε... σίγουρα μετά το 85 και πριν το 90 :)

Δημοσ.

Πρώτη κασέτα "Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Χρόνια πολλά"

Πρώτο CD "Τρύπες - Κεφάλι γεμάτο χρυσάφι" *

*Να σημειώσω ότι τότε ακόμη δεν είχα αγοράσει cd player και έτσι είχα πάει σε ένα φιλαράκι και είχα κάνει κόπια σε κασέτα και το άκουγα "αναλογικά" για κανά 2μηνο!!!!

Δημοσ.

Πρώτη μου αγορά ήταν το πρώτο demo των Ελλήνων θεών Rotting Christ με αριθμό κυκλοφορίας Νο6!! Όσοι είναι γύρω στα 30 και στην εφηβεία τους άκουγαν underground metal πιθανόν να γνωρίζουν...

Όταν τελείωσα τη σχολή στη Θεσ/νίκη και γύρισα σπίτι όλα αυτά φάγανε πέταμα.

Σήμερα συνειδητοποιώ τι μαλακία έκανα...

Δημοσ.

Κοίτα τότε ήταν και οι κασσέττες οπότε να μην τις ξεχνάμε...

Η πρώτη μου κασσέττα κι εταιρείας (γιατί και τότε υπήρχε η πειρατία αλλά με κασσέττες) ήταν το 'Diamond Life - Sade'! Την έλοιωσα στο παίξιμο, παρόλα αυτά αντέχει και σήμερα!!! :D

Δημοσ.

κασσετα δεν αγορασα ποτε, αλλα μου εγραφε αρκετες techno ενας μεγαλυτερος ξαδελφος μου.(90-92). η πρωτη μου rock κασσετα ηταν το 93, Aerosmith το "nine lives" αν δεν κανω λαθος.

τα πρωτα cd ηταν το 95 Iron Maiden "A real live one" kai Green Day "Insomniac".η μονη μαλακια που εχω κανει ειναι οτι εβγαζα τις τιμες πανω απο τα cd...

Δημοσ.

το πρώτο που θυμάμαι να έχω πάει η ίδια να πάρω από δισκάδικο ήταν το

pills and thrills and bellyaches των Happy Mondays.

Βέβαια είχα κάποια πχ το introducing the hard line according to

terence trent d'arby :lol: :lol: :lol: αλλά δεν τα είχα αγοράσει μόνη μου.

Δημοσ.

Το πρώτο πρώτο cd που αγόρασα ήταν το ''Για τους πρίγκιπες της δυτικής όχθης''.Όταν ακόμα οι Πυξ Λαξ παίζαν μη εμπορικά. (Όχι οτι με χαλασαν όταν αλλαξαν αλλά όπως και να το κάνουμε εμπορευματοποιήθηκαν)

Δημοσ.

Κασέτα: Καμία και ποτέ

Δίσκος: 42 Μουσικά σφινάκια ή κάτι τέτοιο (από τον Λαμπρόπουλο νομίζω) κάπου στο 89-90 (αν δεν κάνω μεγάλο λάθος).

CD: 9 πληρωμένα τραγούδια Τρυπες, Χριστούγεννα 93 ή 94

DVD: Best of Video Clips (or something similar) REM, το 2001-2002 (Σε καλοκαιρινή εξεταστική)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...