poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 14/04/2025 at 15:28, gokuthelegend said: Για το email έρχεται κωδικός επιβεβαίωσης, οπότε αποκλείεται να έβαλε λάθος διεύθυνση. Το μόνο που μπορεί να έχει γίνει είναι να μην το έχει βάλει καθόλου, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα λάβει ενημέρωση. Για το iban δεν ξέρω τι παίζει αν δηλώσει λάθος λογαριασμό. Οχι να δηλωσεις λαθος λογαριασμο αλλα να μην εχεις δηλωσει. Το email μπορει να μην το εχει βαλει ή μπορει να μην ισχυει το email γιατι εχασε κωδικους κτλ. Σε καθε περιπτωση οποια και αν ειναι αυτη γιατι υπαρχουν διαφορες θα πρεπει ο χρηστης προκαταβολικα να τα τσεκαρει ολα. Αν τωρα δεν εχει βαλει iban ή εβαλε απο τραπεζα που εκλεισε τον λογαριασμό ή αν το email δεν ισχυει ή δεν το συμπληρωσε ε ναι εκει παιζει να χασει τα λεφτα. λαθος iban δεν γινεται να βαλεις διοτι τσεκαρει κατι σαν checksum>δηλαδη αν στο τελος αντι να βαλεις 2 βαλεις 4 θα σου βγαλει οτι ειναι λαθος. Γίνεται καποιος ελεγχος με ολα τα νουμερα του Iban για να το δεχτει. βεβαια δεν θα με παραξενευε καποιος να εβαλε email και να μην εκανε ποτε την επιβεβαιωση του Επεξ/σία 17 Απριλίου από poulinos
fitsoulas2024 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 1 ώρα πριν, poulinos είπε πρεπει να εχεις δηλωσει το Iban.αν δεν το εχεις δηλωσει θα σου ερθει ενημερωση και θα πρεπει να το δηλωσεις.αν περασουν μερικοι μηνες οσο θυμαμαι και δεν εχεις κανει καμια ενεργεια ναι game over οσο ξερω τα χρηματα. τωρα αν καποιος εχει δωσει λαθος email και δεν εχει βαλει και Iban ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ε σορρυ ας προσεχε. πρεπει να εχεις κανει διπλο λαθος για να τα χασεις δηλαδη. Oι περισσοτεροι δεν ασχολουνται, αλλοι δεν εχουν καν υπολογιστη. Εχει email η γιαγια σου? Αρα καθε μηνα πρεπει να μαζευονται πολλες χιλιαδες απο αυτα τα αδιαθετα λεφτα. Και που πανε, ποιος τα παιρνει?
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 8 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Oι περισσοτεροι δεν ασχολουνται, αλλοι δεν εχουν καν υπολογιστη. Εχει email η γιαγια σου? Αρα καθε μηνα πρεπει να μαζευονται πολλες χιλιαδες απο αυτα τα αδιαθετα λεφτα. Και που πανε, ποιος τα παιρνει? Πόσα δίνει η κλήρωση κάθε μήνα και σε πόσους;; Αλλωστε οι πάνω απο Χ έτη δεν μαζευουν αποδειξεις.
gokuthelegend Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Oι περισσοτεροι δεν ασχολουνται, αλλοι δεν εχουν καν υπολογιστη. Εχει email η γιαγια σου? Ναι, έχει email. Και δεν έχει καν υπολογιστή. Γιατί πολύ απλά ασχολήθηκα εγώ να το φτιάξω μιας και διαχειρίζομαι εγώ τις αιτήσεις της. Iban έχει ήδη γιατί παίρνει την σύνταξη και για κινητό έκδοσα μια sim στο δικό μου όνομα για να μην την κουβαλάω μέχρι το κατάστημα και πήγαμε στο ΚΕΠ για να το δηλώσουμε στο μητρώο το δικό της. Στον αριθμό βάζω μονάδες κάθε τρίμηνο για να το κρατώ ενεργό και απλώς για να μην πάνε χαμένα τα χρήματα τα ξοδεύω σε δεδομένα στο κινητό μου μιας και έχω δίκαρτο. Επεξ/σία 14 Απριλίου από gokuthelegend
fitsoulas2024 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πόσα δίνει η κλήρωση κάθε μήνα και σε πόσους;; Αλλωστε οι πάνω απο Χ έτη δεν μαζευουν αποδειξεις. Δε ξερω λεπτομερειες, εχω ακουσει μονο οτι καθε μηνα γινονται κληρωσεις. Δε χρειαζεται να μαζεψεις τις αποδειξεις για να συμμετασχεις στη κληρωση. 8 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε ......Iban έχει ήδη γιατί παίρνει την σύνταξη και για κινητό έκδοσα μια sim στο δικό μου όνομα για να μην την κουβαλάω μέχρι το κατάστημα και πήγαμε στο ΚΕΠ για να το δηλώσουμε στο μητρώο το δικό της. iban εχουν ολοι, γιατι ολοι εχουν τραπεζικο λογ/σμο, δε γινεται να μην εχεις
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, fitsoulas2024 said: Oι περισσοτεροι δεν ασχολουνται, αλλοι δεν εχουν καν υπολογιστη. Εχει email η γιαγια σου? Αρα καθε μηνα πρεπει να μαζευονται πολλες χιλιαδες απο αυτα τα αδιαθετα λεφτα. Και που πανε, ποιος τα παιρνει? that's life. αν δεν τα δινουν καθολου ή αν πανε σε επιλαχοντα ή αν απλα πανε σε επομενες κληρωσεις δεν το ξερω.αλλος τροπος δεν υπαρχει.αν ο αλλος δεν εχει βαλει iban δεν εχει βαλει email τι να γινρι?να του τα πανε τα λεφτα σπιτι με ελτα? 25 minutes ago, fitsoulas2024 said: Δε ξερω λεπτομερειες, εχω ακουσει μονο οτι καθε μηνα γινονται κληρωσεις. Δε χρειαζεται να μαζεψεις τις αποδειξεις για να συμμετασχεις στη κληρωση. iban εχουν ολοι, γιατι ολοι εχουν τραπεζικο λογ/σμο, δε γινεται να μην εχεις στην κληρωση συμμετεχουν οι συναλλαγες με καρτα και μονο αυτες αν εχει iban να φροντισει ο γιος η κορη ο λογιστης να το δηλωσει. Επεξ/σία 14 Απριλίου από poulinos
fitsoulas2024 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, poulinos είπε αν δεν τα δινουν καθολου ή αν πανε σε επιλαχοντα ή αν απλα πανε σε επομενες κληρωσεις δεν το ξερω.αλλος τροπος δεν υπαρχει.αν ο αλλος δεν εχει βαλει iban δεν εχει βαλει email τι να γινρι? το θεμα ειναι αν ξερεις που πανε, οχι να κανεις υποθεσεις 6 λεπτά πριν, poulinos είπε στην κληρωση συμμετεχουν οι συναλλαγες με καρτα και μονο αυτες αν εχει iban να φροντισει ο γιος η κορη ο λογιστης να το δηλωσει. Εννοειται με καρτα, αυτο ειπα στο φιλο που μιλησε για αποδειξεις. Ιban εχουν ολοι, το ειπαμε. Οσοι εχουν λογιστη για τα φορολογικα τους, δε σημαινει οτι του λενε κιολας να πραξει τα δεοντα για να συμμετεχει στις κληρωσεις(την υπαρξη των οποιων συνηθως αγνοει). Επεξ/σία 14 Απριλίου από fitsoulas2024
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 24 minutes ago, fitsoulas2024 said: το θεμα ειναι αν ξερεις που πανε, οχι να κανεις υποθεσεις Εννοειται με καρτα, αυτο ειπα στο φιλο που μιλησε για αποδειξεις. Ιban εχουν ολοι, το ειπαμε. Οσοι εχουν λογιστη για τα φορολογικα τους, δε σημαινει οτι του λενε κιολας να πραξει τα δεοντα για να συμμετεχει στις κληρωσεις(την υπαρξη των οποιων συνηθως αγνοει). αν δεν νοιαστει ο ιδιος μην περιμενεις να νοιαστει ο λογιστης. για το που πανε ολα υποθεσεις ειναι αν καταλαβες τι εννοω. το θεωρητικο ειναι ενα απο τα παραπανω. για τον τελικο χρηστη δεν αλλαζει τπτ οτι και αν γινονται.πρακτικα που μπορει να πηγαινουν και ποσο η κληρωση ειναι legit ειναι αλλη ιστορια. και επειδη πολλοι θα πεσουν να με φανε που λεω οτι μπορει να ειναι στημενες θα φερω σαν παραδειγμα την και καλα κληρωση για εφορευτικη επιτροπη στις εκλογες. που παρα πολλα ατομα μαζι και εγω πεσαμε δυο φορες να παμε εφορευτικη επιτροπη σε συντομο χρονικο διαστημα.αυτα
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 32 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε το θεμα ειναι αν ξερεις που πανε, οχι να κανεις υποθεσεις Εννοειται με καρτα, αυτο ειπα στο φιλο που μιλησε για αποδειξεις. Ιban εχουν ολοι, το ειπαμε. Οσοι εχουν λογιστη για τα φορολογικα τους, δε σημαινει οτι του λενε κιολας να πραξει τα δεοντα για να συμμετεχει στις κληρωσεις(την υπαρξη των οποιων συνηθως αγνοει). Ναι μόνο που οι άνω των 70 δεν χρειάζονται το αφορολόγητο να το χτίσουν με κάρτα. Αν είστε άνω των 70 ετών, για το τρέχον δηλαδή έτος όσοι έχουν γεννηθεί έως και την 31/12/1949, δικαιούστε το αφορολόγητο ποσό με τη συμπλήρωση του ποσού των δαπανών που πραγματοποιήσατε με μετρητά στον αντίστοιχο κωδικό του πίνακα 7. «Ποσά δαπανών που αφαιρούνται από το συνολικό εισόδημα ή από τον φόρο» https://www.aade.gr/exypiretisi-enimerosi/hristikoi-odigoi/dilosi-forologias-eisodimatos-f-p/os-misthotoi-i-syntaxioyhoi-dikaioyste-aforologito
fitsoulas2024 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν δεν νοιαστει ο ιδιος μην περιμενεις να νοιαστει ο λογιστης. για το που πανε ολα υποθεσεις ειναι αν καταλαβες τι εννοω. το θεωρητικο ειναι ενα απο τα παραπανω. για τον τελικο χρηστη δεν αλλαζει τπτ οτι και αν γινονται. Aρα αν δε νοιαστει δε κερδιζει. Ναι, για τον "τελικο χρηστη" δεν αλλαζει κατι, ποιος παιρνει ομως τα λεφτα του αναρωτιεμαι. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ναι μόνο που οι άνω των 70 δεν χρειάζονται το αφορολόγητο να το χτίσουν με κάρτα. Αν είστε άνω των 70 ετών, για το τρέχον δηλαδή έτος όσοι έχουν γεννηθεί έως και την 31/12/1949, δικαιούστε το αφορολόγητο ποσό με τη συμπλήρωση του ποσού των δαπανών που πραγματοποιήσατε με μετρητά στον αντίστοιχο κωδικό του πίνακα 7. «Ποσά δαπανών που αφαιρούνται από το συνολικό εισόδημα ή από τον φόρο» Γνωστο, αλλα ασχετο με το θεμα
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 3 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Aρα αν δε νοιαστει δε κερδιζει. Ναι, για τον "τελικο χρηστη" δεν αλλαζει κατι, ποιος παιρνει ομως τα λεφτα του αναρωτιεμαι. Γνωστο, αλλα ασχετο με το θεμα Γνωστό αλλά αναρωτιέσαι για τους ηλικιωμένους και τις κληρώσεις.Αφού δεν μαζευουν αποδείξεις δεν συμμετέχουν και στις κληρώσεις .Αρα δεν μπορούν να κερδίσουν.
fitsoulas2024 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γνωστό αλλά αναρωτιέσαι για τους ηλικιωμένους και τις κληρώσεις.Αφού δεν μαζευουν αποδείξεις δεν συμμετέχουν και στις κληρώσεις .Αρα δεν μπορούν να κερδίσουν. Δε μαζευουν λεμε, αυτοματα γινεται απο τις καρτες. 1
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, fitsoulas2024 said: Aρα αν δε νοιαστει δε κερδιζει. Ναι, για τον "τελικο χρηστη" δεν αλλαζει κατι, ποιος παιρνει ομως τα λεφτα του αναρωτιεμαι. https://www.aade.gr/sites/default/files/2022-02/FAQs_klirwseis.pdf διαβασε το 12 Επεξ/σία 14 Απριλίου από poulinos
fitsoulas2024 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 15 λεπτά πριν, poulinos είπε https://www.aade.gr/sites/default/files/2022-02/FAQs_klirwseis.pdf διαβασε το 12 για το iban που εχει δηλωθει στο myAADE της ΑΑΔΕ λεει. Εκει δηλαδη που κανουμε τις δηλωσεις καθε χρονο? Αν ειναι ετσι δεν υπαρχει θεμα, ολοι οι φορολογουμενοι εχoυν δηλωμενο το iban τους για να εισπραττουν τυχον επιστροφες. Νομιζα οτι μιλουσαμε για δηλωση στο gov.
Pansp32 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 22 ώρες πριν, ANTIPATRE είπε Καλησπέρα, να σας αφήσω και τη δική μου εμπειρία. Η σύζυγος υπογράφει ηλεκτρονικά έγγραφα μέσω του gov.gr μέσω της αποστολής κωδικών με sms στο κινητό. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα όλα καλά. Από την Τρίτη 08/04/2025 μου ανέφερε ότι δεν λάμβανε πλέον τα sms και είχε κάνει ήδη ενέργειες αναφοράς στην ιστοσελίδα του gov, όπου της απάντησαν ότι σε αυτούς φαίνονταν ότι έφευγαν κανονικά τα sms. Ο λόγος που το έψαξε απευθείας, ήταν ότι τα έγγραφα αφορούσαν ενέργειες για επιτροπές παιδιών με συγκεκριμένες προθεσμίες, οπότε ήταν επείγοντα ζητήματα. Της απαντάει το gov ότι το στέλνουν σε δεύτερο επίπεδο ελέγχου μετά τις άκαρπες ενέργειες του πρώτου e-mail και αφού επικοινώνησε εκ νέου στις 09/04/2025. Εν τω μεταξύ, έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, καθαρισμούς, cache, επανακκινήσεις, κλείσιμο και άνοιγμα, εγκατάσταση άλλης εφαρμογής μυνημάτων, αναζήτηση για spam, για φραγή μυνημάτων, εξερεύνηση για τελευταία ή πρόσφατα update που να άλλαξαν ρυθμίσεις, εξερέυνηση όλων των ρυθμίσεων των sms, χρήση δακτυλικού αποτυπώματος και αναγνώριση προσώπου στα ενδιάμεσα βήματα του gov μέχρι την αποστολή sms, μόνο την απεγκατάσταση και επαναεγκατάσταση της εφαρμογής δεν είχαμε δοκιμάσει, προκειμένου να μη χαθούν τα προηγούμενα sms. Να τονιστεί ότι σε αυτό το διάστημα λάμβανε κανονικά sms π.χ. από εμένα. Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, κατέφυγα για άλλη μία φορά στο INSOMNIA και τι ανακαλύπτω, ότι υπάρχουν δύο αναφορές για συνδυασμό τηλεφώνου Android και παρόχου Nova. Τα ίδια και η σύζυγος. Ρε λες λέω, μπα μου ακούγεται εξωφρενικό και ανήθικο. Δεν το δοκιμάζω την ίδια ημέρα που το διαβάζω και η σύζυγος στέλνει την Πέμπτη 10/04/2025 το 3ο e-mail στο gov, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και την ενημερώνουν, ότι θα το στείλουν για έλεγχο τρίτου επιπέδου, καθώς δεν απέδωσε ούτε ο έλεγχος δεύτερου επιπέδου. Το Σάββατο 12/04/2025 λέω να το δοκιμάσω, παρόλο που κρατούσα μικρό καλάθι, όχι γιατί δεν πίστευα όσους το έγραψαν παραπάνω, αλλά γιατί μου φαίνονταν αδιανόητο. Δεν το ξέρω αν ισχύει 100%, είμαι σε στάδιο διερεύνησης με αναφορά του συμβάντος τόσο στο gov, όσο και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων: EETT, στις 08/04/2025 είχε εκδοθεί λογαριασμός NOVA στο όνομά μου που περιλαμβάνει σταθερό, τηλεόραση και δύο κινητά το δικό μου και της συζύγου. Τονίζω είχε εκδοθεί στις 08/04/2025, μου κοινοποιήθηκε στις 09/04/2025 και δεν είχε λήξει, έληγε και λήγει την ώρα που το γράφω στις 08/05/2025. Δεν υπήρχε ληξιπρόθεσμο πόσο σε αυτό το λογαριασμό, καθώς έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή και αφού γίνει η πληρωμή φαίνεται την ίδια μέρα αν έχουν λάβει την πληρωμή, ούτε έχω εγώ ή σύζυγος άλλο λογαριασμό στην NOVA. Οπότε ενώ είχα σκοπό να τον πληρώσω κατά τις 17-18/04 μαζί με την κάρτα του καρτοκινητού της κόρης, λέω ας το πληρώσω σήμερα 12/04/2025 και να δούμε τι θα γίνει. Πληρώνω τον λογαριασμό γύρω στις 14:00 και έχω αποδεικτικό δημιουργίας pdf στις 14:07. Ε λοιπόν, ω του θαύματος στις 15:20 έσκασαν μαζεμένα στη σύζυγο 32 sms από το gov. αυτά που όντως όπως έλεγαν οι υπάλληλοι έστελνε το gov., αλλά κάποιος-κάτι τα μπλόκαρε. Τονίζω, ξανά ότι το Σάββατο δεν πήρα στα χέρια μου το κινητό της συζύγου, άρα και δεν πείραξα κάτι άλλο, το αίτημα της συζύγου προς το gov, για τον έλεγχο τρίτου επιπέδου μέχρι και την ώρα που ήρθαν τα sms εκκρεμούσε ακόμα προς διεκπαιρέωση. Στη συνέχεια, επικυρώσαμε κανονικά τα έγγραφα που έπρεπε να υπογραφούν ηλεκτρονικά, όπως συνέβαινε και πριν την Τρίτη 08/04/2025. Και πιο σημαντικό, ο λογαρισμός δεν ήταν ληξιπρόθεσμος και δεν υπήρχε ανεξόφλητο υπόλοιπο. Ζητώ συγνώμη για τη μακροσκελή απάντηση, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρό πλέον ζήτημα, ήθελα να είναι όλα απολύτως διευκρινισμένα. Υπάρχουν screenshot, λογαριασμοί, επικοινωνιά e-mail και sms, όλα κρατημένα. Ελλάδα 2.0 Αυτό φαίνεται φουλ παράνομο και καταχρηστικό. Αναρωτιέμαι αν το κάνει και το υπόλοιπο καρτέλ της Κολομβίας...εεεεε Ελλάδας συγνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα