Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xrysonio είπε

Είχα το ίδιο πρόβλημα χτες όλη μέρα 

Σήμερα πλήρωσα το λογαριασμό του προηγούμενου μήνα που ήμουν εκπροθεσμη κ ήρθαν μαζικά όλα τα sms του gov και κάποια επιπλέον από επαφές μου. Nova. Δεν ξέρω αν αυτο έφταιγε αλλά ήρθαν όλα μαζί με το sms της πληρωμής.  Εννοείται ότι μετά μπόρεσα κ μπήκα στο gov ,ήρθε σμσ επιβεβαίωσης κ όλα καλα

Μάλλον σου έβαλαν φραγή εισερχομένων επειδή χρώσταγες .

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηρθε και η δικη μου σειρα ,εχω απελπιστει ...ολα κυλουσαν εξαιρετικα και ξαφνικα απο προχθες δεν λαμβανω sms απο gov.gr με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στο wallet ,διπλωμα,ταυτότητα,εισιτηρια κτλ κτλ τα ειχα ολα εκεί ,ακρη δε βρισκω εκανα τα παντα καθαρισμό cache,δεδομενων,απεγκατασταση επανεκίνηση ,αδειες ειδοποιησεις τα παντα απ ολους τους άλλους ( τραπεζες δεκο λαμβανω κανονικα τα παντα ..) μπορει καποιος φιλος να βοηθησει...η συνθεση ειναι android 13 σε xiaomi 13 note pro 

Δημοσ.
Στις 2/11/2024 στις 12:19 ΜΜ, xrysonio είπε

Είχα το ίδιο πρόβλημα χτες όλη μέρα 

Σήμερα πλήρωσα το λογαριασμό του προηγούμενου μήνα που ήμουν εκπροθεσμη κ ήρθαν μαζικά όλα τα sms του gov και κάποια επιπλέον από επαφές μου. Nova. Δεν ξέρω αν αυτο έφταιγε αλλά ήρθαν όλα μαζί με το sms της πληρωμής.  Εννοείται ότι μετά μπόρεσα κ μπήκα στο gov ,ήρθε σμσ επιβεβαίωσης κ όλα καλα

Λοιπόν διαβάζοντας το παραπάνω διαπιστώνω ότι είμαι 1 ημέρα εκπροθεσ ος στη nova στο λογαριασμό του σταθερού στο σπίτι το πληρώνω και ως δια μαγείας πήρα ένα κατεβατο sms από το gov gr (ήταν οι ανεπιτυχείς προσπάθειες της προηγούμενης μέρας ...) Τι ακριβώς γίνεται ρε παιδιά ,τι σχέση έχουν μεταξύ τους ο λογαριασμός σταθερού NOVA με το f2g που έχω στο κινητό ,συνδέονται μεταξύ τους ; Και μιλάμε για 1 ημέρα εκπροθεσμος και γιατί μπλοκάρει μόνο το gov.gr και όχι τράπεζες και άλλους ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 08/11/2024 at 18:51, tpapo said:

Ηρθε και η δικη μου σειρα ,εχω απελπιστει ...ολα κυλουσαν εξαιρετικα και ξαφνικα απο προχθες δεν λαμβανω sms απο gov.gr με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στο wallet ,διπλωμα,ταυτότητα,εισιτηρια κτλ κτλ τα ειχα ολα εκεί ,ακρη δε βρισκω εκανα τα παντα καθαρισμό cache,δεδομενων,απεγκατασταση επανεκίνηση ,αδειες ειδοποιησεις τα παντα απ ολους τους άλλους ( τραπεζες δεκο λαμβανω κανονικα τα παντα ..) μπορει καποιος φιλος να βοηθησει...η συνθεση ειναι android 13 σε xiaomi 13 note pro 

Και μένα σήμερα ξαφνικά που χρειάστηκα υπεύθυνη δήλωση, δεν έρχεται το SMS από gov.gr, ενώ πάντα δούλευε κανονικά, τηλέφωνο Samsung S21.

Μήπως υπάρχει κάποιο γενικότερο θέμα (?)

Επεξ/σία από swstost
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, swstost είπε

Και μένα σήμερα ξαφνικά που χρειάστηκα υπεύθυνη δήλωση, δεν έρχεται το SMS από gov.gr, ενώ πάντα δούλευε κανονικά, τηλέφωνο Samsung S21.

Μήπως υπάρχει κάποιο γενικότερο θέμα (?)

Φιλε μου ποιον πάροχο έχεις ,μηπως εισαι εκπροθεσμος σε κάποιο λογαριασμό ; τσεκαρέ το προσπαθω κι εγω να βρω μια λογικη εξήγηση ,έγραψα παραπάνω το προβλημά μου και τη λυση που βρεθηκε 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανασύρω το θέμα, για να δηλώσω τι συμβαίνει στην δικιά μου περίπτωση, όσον αφορά το gov.gr wallet:

Είχα εγκαταστήσει κανονικά το gov.gr wallet στην προηγούμενη συσκευή μου.

Στην τρέχουσα, one plus 9 pro, δεν λαμβάνω τα SMS που λένε και οι προηγούμενοι, μετά που κάνω login με κωδικούς taxisnet, για να επιβεβαιώσω την συσκευή.

Αυτό συμβαίνει από την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό.

Και το τρέχον και το προηγούμενο κινητό είναι android.
Έχω ελέγξει το spam folder.
Τα στοιχεία μου στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας είναι επικαιροποιημένα.
Λαμβάνω κανονικά άλλα SMS από gov.gr, πχ την προηγούμενη Πέμπτη θεώρησα μια υπεύθυνη δήλωση.
Έκανα αυτό που γράφει πιο πάνω, εγκατέστησα το myhealth κανονικά και εύκολα, δεν είχα όμως κάποια εξέλιξη στο gov.gr app. Επίσης έχω εγκαταστήσει και τρέχει κανονικά το gov.gr app, το οποίο στην απελπισία μου επανεγκατέστησα και έκανα login ξανά, για να δω αν δουλεύει.

Προφανώς σβήνω όλα τα δεδομένα της εφαρμογής πριν από κάθε απόπειρα να κάνω login.

Βλέπω πολλά παράπονα στο playstore για το ίδιο θέμα, δεν βλέπω καμία λύση.

Επεξ/σία από ekkli
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, να σας αφήσω και τη δική μου εμπειρία.

Η σύζυγος υπογράφει ηλεκτρονικά έγγραφα μέσω του gov.gr μέσω της αποστολής κωδικών με sms στο κινητό.

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα όλα καλά. Από την Τρίτη 08/04/2025 μου ανέφερε ότι δεν λάμβανε πλέον τα sms και είχε κάνει ήδη ενέργειες αναφοράς στην ιστοσελίδα του gov, όπου της απάντησαν ότι σε αυτούς φαίνονταν ότι έφευγαν κανονικά τα sms. Ο λόγος που το έψαξε απευθείας, ήταν ότι τα έγγραφα αφορούσαν ενέργειες για επιτροπές παιδιών με συγκεκριμένες προθεσμίες, οπότε ήταν επείγοντα ζητήματα. Της απαντάει το gov ότι το στέλνουν σε δεύτερο επίπεδο ελέγχου μετά τις άκαρπες ενέργειες του πρώτου e-mail και αφού επικοινώνησε εκ νέου στις 09/04/2025.

Εν τω μεταξύ, έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, καθαρισμούς, cache, επανακκινήσεις, κλείσιμο και άνοιγμα, εγκατάσταση άλλης εφαρμογής μυνημάτων, αναζήτηση για spam, για φραγή μυνημάτων, εξερεύνηση για τελευταία ή πρόσφατα update που να άλλαξαν ρυθμίσεις, εξερέυνηση όλων των ρυθμίσεων των sms, χρήση δακτυλικού αποτυπώματος και αναγνώριση προσώπου στα ενδιάμεσα βήματα του gov μέχρι την αποστολή sms,  μόνο την απεγκατάσταση και επαναεγκατάσταση της εφαρμογής δεν είχαμε δοκιμάσει, προκειμένου να μη χαθούν τα προηγούμενα sms. Να τονιστεί ότι σε αυτό το διάστημα λάμβανε κανονικά sms π.χ. από εμένα.

Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, κατέφυγα για άλλη μία φορά στο INSOMNIA και τι ανακαλύπτω, ότι υπάρχουν δύο αναφορές για συνδυασμό τηλεφώνου Android και παρόχου Nova. Τα ίδια και η σύζυγος. Ρε λες λέω, μπα μου ακούγεται εξωφρενικό και ανήθικο. Δεν το δοκιμάζω την ίδια ημέρα που το διαβάζω και η σύζυγος στέλνει την Πέμπτη 10/04/2025 το 3ο e-mail στο gov, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και την ενημερώνουν, ότι θα το στείλουν για έλεγχο τρίτου επιπέδου, καθώς δεν απέδωσε ούτε ο έλεγχος δεύτερου επιπέδου.

Το Σάββατο 12/04/2025 λέω να το δοκιμάσω, παρόλο που κρατούσα μικρό καλάθι, όχι γιατί δεν πίστευα όσους το έγραψαν παραπάνω, αλλά γιατί μου φαίνονταν αδιανόητο.

Δεν το ξέρω αν ισχύει 100%, είμαι σε στάδιο διερεύνησης με αναφορά του συμβάντος τόσο στο gov, όσο και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων: EETT, στις 08/04/2025 είχε εκδοθεί λογαριασμός NOVA στο όνομά μου που περιλαμβάνει σταθερό, τηλεόραση και δύο κινητά το δικό μου και της συζύγου. Τονίζω είχε εκδοθεί στις 08/04/2025, μου κοινοποιήθηκε στις 09/04/2025 και δεν είχε λήξει, έληγε και λήγει την ώρα που το γράφω στις 08/05/2025. Δεν υπήρχε ληξιπρόθεσμο πόσο σε αυτό το λογαριασμό, καθώς έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή και αφού γίνει η πληρωμή φαίνεται την ίδια μέρα αν έχουν λάβει την πληρωμή, ούτε έχω εγώ ή σύζυγος άλλο λογαριασμό στην NOVA. Οπότε ενώ είχα σκοπό να τον πληρώσω κατά τις 17-18/04 μαζί με την κάρτα του καρτοκινητού της κόρης, λέω ας το πληρώσω σήμερα 12/04/2025 και να δούμε τι θα γίνει. Πληρώνω τον λογαριασμό γύρω στις 14:00 και έχω αποδεικτικό δημιουργίας pdf στις 14:07.

Ε λοιπόν, ω του θαύματος στις 15:20 έσκασαν μαζεμένα στη σύζυγο 32 sms από το gov. αυτά που όντως όπως έλεγαν οι υπάλληλοι έστελνε το gov., αλλά κάποιος-κάτι τα μπλόκαρε.

Τονίζω, ξανά ότι το Σάββατο δεν πήρα στα χέρια μου το κινητό της συζύγου, άρα και δεν πείραξα κάτι άλλο, το αίτημα της συζύγου προς το gov, για τον έλεγχο τρίτου επιπέδου μέχρι και την ώρα που ήρθαν τα sms εκκρεμούσε ακόμα προς διεκπαιρέωση. Στη συνέχεια, επικυρώσαμε κανονικά τα έγγραφα που έπρεπε να υπογραφούν ηλεκτρονικά, όπως συνέβαινε και πριν την Τρίτη 08/04/2025. Και πιο σημαντικό, ο λογαρισμός δεν ήταν ληξιπρόθεσμος και δεν υπήρχε ανεξόφλητο υπόλοιπο.

Ζητώ συγνώμη για τη μακροσκελή απάντηση, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρό πλέον ζήτημα, ήθελα να είναι όλα απολύτως διευκρινισμένα.

Υπάρχουν screenshot, λογαριασμοί, επικοινωνιά e-mail και sms, όλα κρατημένα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αληθεια, με αυτες τις λοταριες των αποδειξεων τι γινεται? σε ειδοποιουν αν κερδισες ή πρεπει εσυ να ψαχνεις καθε φορα?

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
20 minutes ago, fitsoulas2024 said:

αληθεια, με αυτες τις λοταριες των αποδειξεων τι γινεται? σε ειδοποιουν αν κερδισες ή πρεπει εσυ να ψαχνεις καθε φορα?

ειδοποιηση και εφοσον εχεις βαλει iban θα μπουν τα λεφτα αυτοματα εκει.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Αν έχεις δηλώσει σωστά τα στοιχεία σου στο μητρώο του gov.gr λογικά θα λάβεις κάποια ενημέρωση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Αν έχεις δηλώσει σωστά τα στοιχεία σου στο μητρώο του gov.gr λογικά θα λάβεις κάποια ενημέρωση.

Και αν δε τα εχεις τι γινεται? χανονται τα λεφτα? παρακρατουνται?

Ποσοι ηλικιωμενοι εχουν κανει τετοιες δηλωσεις? τρεις κι ο κουκος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Δεν ξέρω αν χάνονται τα χρήματα, πάντως το μητρώο υπάρχει εδώ και χρόνια, αν δεν το έχεις ενημερώσει τότε δικό σου πρόβλημα. Οι ηλικιωμένοι έχουν παιδιά και εγγόνια, να τους βοηθήσουν αλλιώς να τους ξεγράψουν από τις διαθήκες.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Δεν ξέρω αν χάνονται τα χρήματα, πάντως το μητρώο υπάρχει εδώ και χρόνια, αν δεν το έχεις ενημερώσει τότε δικό σου πρόβλημα. Οι ηλικιωμένοι έχουν παιδιά και εγγόνια, να τους βοηθήσουν αλλιώς να τους ξεγράψουν από τις διαθήκες.

δε μιλαμε για μενα, τι ισχυει θελω να μαθω. Οσοι λοιπον ειναι στο gov ανημερωτοι και κερδισουν στη λοταρια αυτη, χανουν το χρημα?

Δημοσ.
1 hour ago, fitsoulas2024 said:

43 minutes ago, fitsoulas2024 said:

δε μιλαμε για μενα, τι ισχυει θελω να μαθω. Οσοι λοιπον ειναι στο gov ανημερωτοι και κερδισουν στη λοταρια αυτη, χανουν το χρημα?

πρεπει να εχεις δηλωσει το Iban.αν δεν το εχεις δηλωσει θα σου ερθει ενημερωση και θα πρεπει να το δηλωσεις.αν περασουν μερικοι μηνες οσο θυμαμαι και δεν εχεις κανει καμια ενεργεια ναι game over οσο ξερω τα χρηματα. τωρα αν καποιος εχει δωσει λαθος email και δεν εχει βαλει και Iban ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ε σορρυ ας προσεχε. πρεπει να εχεις κανει διπλο λαθος για να τα χασεις δηλαδη.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχει δωσει λαθος email και δεν εχει βαλει και Iban ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ε σορρυ ας προσεχε. πρεπει να εχεις κανει διπλο λαθος για να τα χασεις δηλαδη

Για το email έρχεται κωδικός επιβεβαίωσης, οπότε αποκλείεται να έβαλε λάθος διεύθυνση. Το μόνο που μπορεί να έχει γίνει είναι να μην το έχει βάλει καθόλου, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα λάβει ενημέρωση. Για το iban δεν ξέρω τι παίζει αν δηλώσει λάθος λογαριασμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...