Προς το περιεχόμενο

Δεν λαμβάνω τα sms απο gov.gr

dimitris_sal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, xrysonio είπε

Είχα το ίδιο πρόβλημα χτες όλη μέρα 

Σήμερα πλήρωσα το λογαριασμό του προηγούμενου μήνα που ήμουν εκπροθεσμη κ ήρθαν μαζικά όλα τα sms του gov και κάποια επιπλέον από επαφές μου. Nova. Δεν ξέρω αν αυτο έφταιγε αλλά ήρθαν όλα μαζί με το sms της πληρωμής.  Εννοείται ότι μετά μπόρεσα κ μπήκα στο gov ,ήρθε σμσ επιβεβαίωσης κ όλα καλα

Μάλλον σου έβαλαν φραγή εισερχομένων επειδή χρώσταγες .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηρθε και η δικη μου σειρα ,εχω απελπιστει ...ολα κυλουσαν εξαιρετικα και ξαφνικα απο προχθες δεν λαμβανω sms απο gov.gr με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στο wallet ,διπλωμα,ταυτότητα,εισιτηρια κτλ κτλ τα ειχα ολα εκεί ,ακρη δε βρισκω εκανα τα παντα καθαρισμό cache,δεδομενων,απεγκατασταση επανεκίνηση ,αδειες ειδοποιησεις τα παντα απ ολους τους άλλους ( τραπεζες δεκο λαμβανω κανονικα τα παντα ..) μπορει καποιος φιλος να βοηθησει...η συνθεση ειναι android 13 σε xiaomi 13 note pro 

Στις 2/11/2024 στις 12:19 ΜΜ, xrysonio είπε

Είχα το ίδιο πρόβλημα χτες όλη μέρα 

Σήμερα πλήρωσα το λογαριασμό του προηγούμενου μήνα που ήμουν εκπροθεσμη κ ήρθαν μαζικά όλα τα sms του gov και κάποια επιπλέον από επαφές μου. Nova. Δεν ξέρω αν αυτο έφταιγε αλλά ήρθαν όλα μαζί με το sms της πληρωμής.  Εννοείται ότι μετά μπόρεσα κ μπήκα στο gov ,ήρθε σμσ επιβεβαίωσης κ όλα καλα

Λοιπόν διαβάζοντας το παραπάνω διαπιστώνω ότι είμαι 1 ημέρα εκπροθεσ ος στη nova στο λογαριασμό του σταθερού στο σπίτι το πληρώνω και ως δια μαγείας πήρα ένα κατεβατο sms από το gov gr (ήταν οι ανεπιτυχείς προσπάθειες της προηγούμενης μέρας ...) Τι ακριβώς γίνεται ρε παιδιά ,τι σχέση έχουν μεταξύ τους ο λογαριασμός σταθερού NOVA με το f2g που έχω στο κινητό ,συνδέονται μεταξύ τους ; Και μιλάμε για 1 ημέρα εκπροθεσμος και γιατί μπλοκάρει μόνο το gov.gr και όχι τράπεζες και άλλους ; 

On 08/11/2024 at 18:51, tpapo said:

Ηρθε και η δικη μου σειρα ,εχω απελπιστει ...ολα κυλουσαν εξαιρετικα και ξαφνικα απο προχθες δεν λαμβανω sms απο gov.gr με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στο wallet ,διπλωμα,ταυτότητα,εισιτηρια κτλ κτλ τα ειχα ολα εκεί ,ακρη δε βρισκω εκανα τα παντα καθαρισμό cache,δεδομενων,απεγκατασταση επανεκίνηση ,αδειες ειδοποιησεις τα παντα απ ολους τους άλλους ( τραπεζες δεκο λαμβανω κανονικα τα παντα ..) μπορει καποιος φιλος να βοηθησει...η συνθεση ειναι android 13 σε xiaomi 13 note pro 

Και μένα σήμερα ξαφνικά που χρειάστηκα υπεύθυνη δήλωση, δεν έρχεται το SMS από gov.gr, ενώ πάντα δούλευε κανονικά, τηλέφωνο Samsung S21.

Μήπως υπάρχει κάποιο γενικότερο θέμα (?)

Επεξ/σία από swstost

40 λεπτά πριν, swstost είπε

Και μένα σήμερα ξαφνικά που χρειάστηκα υπεύθυνη δήλωση, δεν έρχεται το SMS από gov.gr, ενώ πάντα δούλευε κανονικά, τηλέφωνο Samsung S21.

Μήπως υπάρχει κάποιο γενικότερο θέμα (?)

Φιλε μου ποιον πάροχο έχεις ,μηπως εισαι εκπροθεσμος σε κάποιο λογαριασμό ; τσεκαρέ το προσπαθω κι εγω να βρω μια λογικη εξήγηση ,έγραψα παραπάνω το προβλημά μου και τη λυση που βρεθηκε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...