Προς το περιεχόμενο

Δεν λαμβάνω τα sms απο gov.gr

dimitris_sal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους

Πριν μερικές ημέρες άλλαξα συσκευή κινητού (ίσως να μην σχετίζεται αυτό,απλά το αναφέρω) και απο τότε δεν μου έρχονται τα μυνήματα απο το gov.gr για να εκδώσω υπευθυνη δήλωση κλπ
Απο άλλους αποστολείς λαμβάνω κανονικά αλλα απο το gov τίποτα.
Δεν μπορώ να βάλω ουτε την εφαρμογή του gov γιατι και αυτή χρειάζεται το sms επιβεβαίωσης για να ενεργοποιηθεί...
Μπαίνω στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας να επιβεβαιώσω οτι είναι οκ αλλα δεν φαίνεται να είναι περασμένο το κινητό μου χωρις να μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτο καθώς το ειχα δηλωμένο εδω και χρόνια και λάμβανα κανονικά sms.
Προφανώς δεν μπορώ να το δηλώσω ξανά γιατί sms δεν μου έρχεται!

image.png.f433fca558f951d555a13e398ec45696.png

Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι να κάνω;

Επεξ/σία από dimitris_sal
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις πέρασα την sim στο παλιό κινητό και μου ήρθαν μαζεμένα μερικές δεκάδες sms οπότε συμπέρανα οτι το πρόβλημα ήταν του νέου κινητού.
Έκανα reset την εφαρμογή και απο εκείνη την στιγμή λαμβάνω κανονικά τα sms.
Ευχαριστώ για την απάντηση σε κάθε περίπτωση...

• Like 1

Είχα απενεργοποιήσει εξαρχής αυτες τις λειτουργίες που αποφασίζει το κινητό για μένα.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τωρα τι ήταν αλλα με το reset της εφαρμογής δουλεύει μια χαρά (αυτες τις πρωτοβουλίες του android τις εχω πάλι απενεργοποιημένες οπότε κάτι αλλο ήταν)

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα (και εγώ μόλις άλλαξα κινητό).. έκανες reset την εφαρμογή των sms , η του gov.; 

• Like 1

των sms αλλα μετα απο λίγο καιρό μου το ξαναέκανε

Μαλλον κάποια ρύθμιση που κάνω εγω το προκαλεί γιαυτό την 2η φορά που εκανα πάλι reset δεν πείραξα τιποτα σε ρυθμίσεις και απο τότε δεν μου το εχει ξανακάνει.

Νομίζω την χρησιμοποιώ την εφαρμογή messages χωρίς να είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό πλεόν αλλα δεν ειμαι και σίγουρος.

• Like 2

13 minutes ago, dimitris_sal said:

των sms αλλα μετα απο λίγο καιρό μου το ξαναέκανε

Μαλλον κάποια ρύθμιση που κάνω εγω το προκαλεί γιαυτό την 2η φορά που εκανα πάλι reset δεν πείραξα τιποτα σε ρυθμίσεις και απο τότε δεν μου το εχει ξανακάνει.

Νομίζω την χρησιμοποιώ την εφαρμογή messages χωρίς να είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό πλεόν αλλα δεν ειμαι και σίγουρος.

Το έκανα reset και δεν μου έπαιξε γμτ :( .... Και δεν μιλάμε για κανένα obscure τηλέφωνο.... Samsung galaxy είναι... Provider ποιον έχεις (εγω είμαι σε cosmote) . 
Επίσης, reset πως το έκανες; Εκανες clean το cache και τα data? Σε ευχαριστώ πολύ!

Για δείτε στα σπαμ. Είχα δώσει στο gov το νούμερο που έχω στο android κινητό και δεν έπαιρνα τίποτα. Το άλλαξα στο iPhone και έπαιρνα κανονικά μέχρι που συνειδητοποίησα ότι όλα τα sms ερχόντουσαν κατευθείαν στα σπαμ. 

10 minutes ago, Speculoos said:

Για δείτε στα σπαμ. Είχα δώσει στο gov το νούμερο που έχω στο android κινητό και δεν έπαιρνα τίποτα. Το άλλαξα στο iPhone και έπαιρνα κανονικά μέχρι που συνειδητοποίησα ότι όλα τα sms ερχόντουσαν κατευθείαν στα σπαμ. 

Το πρώτο που κοίταξα ήταν . Ούτε εκεί κάτι. Βέβαια έβαλα τη sim και σε άλλο κινητό, και πάλι δεν ήρθε τίοτα... 
Οπότε δεν ξέρω αν φταίει τελικά όντως το κινητό.... Απο αλλου (τράπεζες κλπ κλπ) μια χαρά έρχονται.

δεν φταιει το κινητο. ειχα το ιδιο προβλημα και για αλλες υπηρεσιες ερχοταν κανονικα(πχ. πιστοπ/κο οικ.κατα/σης) ενω σε αλλες δεν ερχοταν(αυλη συνταγογραφηση)

23 hours ago, Speculoos said:

Το πρώτο που κοίταξα ήταν . Ούτε εκεί κάτι. Βέβαια έβαλα τη sim και σε άλλο κινητό, και πάλι δεν ήρθε τίοτα... 
Οπότε δεν ξέρω αν φταίει τελικά όντως το κινητό.... Απο αλλου (τράπεζες κλπ κλπ) μια χαρά έρχονται.

Λοιπόν, βρήκα work around. Εβαλα και το myHealth στο κινητό. Εκει ήρθε ο κωδικός κανονικά με sms, οπότε λέω, "δεν τον δοκιμάζω και στο wallet.."
Και όντως, πέρασε μια χαρά. Μετά απο το πρώτο setup, τα υπόλοιπα sms έρχονται κανονικά!

On 09/06/2024 at 19:26, filip123go said:

Λοιπόν, βρήκα work around. Εβαλα και το myHealth στο κινητό. Εκει ήρθε ο κωδικός κανονικά με sms, οπότε λέω, "δεν τον δοκιμάζω και στο wallet.."
Και όντως, πέρασε μια χαρά. Μετά απο το πρώτο setup, τα υπόλοιπα sms έρχονται κανονικά!

Μπα, ούτε από εκεί δούλεψε σε μένα.

Και περιμένω.....

• 4 μήνες μετά...

Είχα το ίδιο πρόβλημα χτες όλη μέρα 

Σήμερα πλήρωσα το λογαριασμό του προηγούμενου μήνα που ήμουν εκπροθεσμη κ ήρθαν μαζικά όλα τα sms του gov και κάποια επιπλέον από επαφές μου. Nova. Δεν ξέρω αν αυτο έφταιγε αλλά ήρθαν όλα μαζί με το sms της πληρωμής.  Εννοείται ότι μετά μπόρεσα κ μπήκα στο gov ,ήρθε σμσ επιβεβαίωσης κ όλα καλα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...