dimitris_xm Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 sorry για το offtopic αλλά ίσως να εχει κάποιος κάποια λύση Εχω και εγω το r36s και παίζω το MGS. Στο γνωστό boss fight με psycho mantis , οπου πρέπει να αλλαξεις το χειριστήριο απο το Port1 στο port2 για να μην διαβάζει την σκέψη σου, τι μπορεις να κάνεις αφού δεν σου επιτρέπει να ορίσεις εσυ ports το emulator που εχει;
Apostolos83 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, dimitris_xm είπε sorry για το offtopic αλλά ίσως να εχει κάποιος κάποια λύση Εχω και εγω το r36s και παίζω το MGS. Στο γνωστό boss fight με psycho mantis , οπου πρέπει να αλλαξεις το χειριστήριο απο το Port1 στο port2 για να μην διαβάζει την σκέψη σου, τι μπορεις να κάνεις αφού δεν σου επιτρέπει να ορίσεις εσυ ports το emulator που εχει; Μιλάς με γρίφους Γέροντα!!!!
nikx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, dimitris_xm είπε sorry για το offtopic αλλά ίσως να εχει κάποιος κάποια λύση Εχω και εγω το r36s και παίζω το MGS. Στο γνωστό boss fight με psycho mantis , οπου πρέπει να αλλαξεις το χειριστήριο απο το Port1 στο port2 για να μην διαβάζει την σκέψη σου, τι μπορεις να κάνεις αφού δεν σου επιτρέπει να ορίσεις εσυ ports το emulator που εχει; Spoiler I had this problem while playing twin snakes, i’m not sure if it’s the same in the original but the solution i found was to die enough times until it lets you shoot the statue heads around the arena. Destroying them all allows you to shoot mantis without having to switch ports, if i remember correctly it took around 7-8 times of dying or killing meryl for the statues to become breakable Για δες μπας και.. 1
dimitris_xm Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 10 λεπτά πριν, Apostolos83 είπε Μιλάς με γρίφους Γέροντα!!!! Παίζω στην κονσόλα R36S το metal gear solid (PSX) Σε κάποιο σημείο στο παιχνίδι υπάρχει ένα boss fight οπου έπρεπε να αλλαξεις το χειριστήριο σου στο PS1 απο το Port1 στο port2 , ώστε το boss που είχε psychic δυνάμεις, να μην μπορεί πλεον να διαβάσει το μυαλό σου ( ως χαρακτήρα) και να μπορείς να τον χτυπήσεις καθώς μεχρι τότε απεύφευγε τα χτυπήματα σου. Η ερώτηση λοιπόν ειναι , αν στο R36S υπάρχει η δυνατότητα στο emulator psx να ορίσεις το Port του χειριστηρίου εικονικά, γιατί εγω δεν εχω βρει κατι
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Έχετε βρει κάποια λύση για το pokemon stadium N64, να μην κολλάει;
angmar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Για όποιον δεν πήρε ακόμα το R36S, παίζει το XU10 https://www.aliexpress.com/item/1005006904753267.html με παρόμοια χρήματα το οποίο έχει πιο δυνατό chipset. Εδώ κι ένα review απ τον retro game corps Νομίζω πως ήδη κάτι έχει παιχτεί με CFW, αν δε κάνω λάθος amberelec. Δε το πολυήθελα, αλλά το πήρα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2024 από angmar 2 1
kajwbtfe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 22 ώρες πριν, dimitris_xm είπε Παίζω στην κονσόλα R36S το metal gear solid (PSX) Σε κάποιο σημείο στο παιχνίδι υπάρχει ένα boss fight οπου έπρεπε να αλλαξεις το χειριστήριο σου στο PS1 απο το Port1 στο port2 , ώστε το boss που είχε psychic δυνάμεις, να μην μπορεί πλεον να διαβάσει το μυαλό σου ( ως χαρακτήρα) και να μπορείς να τον χτυπήσεις καθώς μεχρι τότε απεύφευγε τα χτυπήματα σου. Η ερώτηση λοιπόν ειναι , αν στο R36S υπάρχει η δυνατότητα στο emulator psx να ορίσεις το Port του χειριστηρίου εικονικά, γιατί εγω δεν εχω βρει κατι Επειδη και εγω ηθελα να ξεκινησω το MGS και σκεφτομουν ακριβως το ιδιο για οταν φτασω σε εκεινο το σημειο της μαχης με τον MANTIS ,πιστευω πως αν ανοιξεις τις ρυθμισεις του core την ωρα που φτασεις εκει και πας στην επιλογη input,μηπως απο κει μπορεσεις να αλλαξεις πιο χειριστηριο ειναι πρωτο και πιο δευτερο..
dimitris_xm Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 16 ώρες πριν, kajwbtfe είπε Επειδη και εγω ηθελα να ξεκινησω το MGS και σκεφτομουν ακριβως το ιδιο για οταν φτασω σε εκεινο το σημειο της μαχης με τον MANTIS ,πιστευω πως αν ανοιξεις τις ρυθμισεις του core την ωρα που φτασεις εκει και πας στην επιλογη input,μηπως απο κει μπορεσεις να αλλαξεις πιο χειριστηριο ειναι πρωτο και πιο δευτερο.. Λοιπόν η λύση είναι η εξής: Select + X --> quick menu --> controls --> port 1 controls --> mapped port και επιλέγεις το 2 Psycho mantis no more 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις