Προς το περιεχόμενο

R36S φορητή κονσόλα 34.20€ [ΤΕΛΟΣ]

NSR00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thewildones είπε

Δεν παίζει κανένα από τα δύο παιχνίδια @Dude17, πρέπει να έχουν θέμα τα Roms

Έχεις δίκιο. Προφανώς έχουν θέμα τα Roms. Κατέβασα και μεμονωμένα το Rom του Run And Gun, το έβαλα στο φάκελο του MAME 2003, αλλά δυστυχώς είχα το ίδιο αποτέλεσμα.

Αν κάποτε βρεις κάποια λύση και το θυμηθείς, ενημερώνεις (ή όποιος άλλος φίλος).

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση.

Να είσαι καλά.

Επεξ/σία από Dude17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 ώρες πριν, Dude17 είπε

Έχεις δίκιο. Προφανώς έχουν θέμα τα Roms. Κατέβασα και μεμονωμένα το Rom του Run And Gun, το έβαλα στο φάκελο του MAME 2003, αλλά δυστυχώς είχα το ίδιο αποτέλεσμα.

Αν κάποτε βρεις κάποια λύση και το θυμηθείς, ενημερώνεις (ή όποιος άλλος φίλος).

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση.

Να είσαι καλά.

Θα πρέπει να αλλάξεις τον emulator για να καταφέρεις να τρέξει.Πρεπει μέσω retroarch να κατεβάσεις άλλον emulator για mame και να τον αλλάξεις από τις επιλογές που έχει το Arkos.

• Like 1

Φίλε @kajwbtfe σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός (ή αν έχεις κάποιο video) , θα σε ευγνωμονούσα . Ποιον emulator να κατεβάσω και από που; 

Στο δικό σου τρέχει το Run and Gun;

Προσπάθησα μια προτεινόμενη λύση από το Reddit, αλλά δεν λειτούργησε (σε μένα).

Μετακίνησα το Rom του Run and Gun στο φάκελο  arcade. Μου εμφανίστηκε το menu Arcade Classics και μέσα είχε το παιχνίδι. Πατώντας Select -> Edit this game's metadata, έπαιξα λίγο με τις επιλογές στο Emulator και στο Core. Με Emulator: RetroArch και Core: Mame, φαίνεται σαν να πάει να τρέξει, αλλά μου γράφει Loading Machine (99%) και μένει εκεί. 

Στους υπόλοιπους συνδυασμούς είτε μου βγάζει error ή με πετάει έξω.

Αν κάποιος έχει κάποιον ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ τρόπο για να τρέξει δίκαρτο το μηχάνημα (στη μία το λειτουργικό, στη 2η μεγαλύτερης χωρητικότητας προφανώς οι ROMS) ας το πει παρακαλώ. Δεν τα έχω καταφέρει ως τώρα.

• Like 1

1 ώρα πριν, Stratoraz είπε

Αν κάποιος έχει κάποιον ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ τρόπο για να τρέξει δίκαρτο το μηχάνημα (στη μία το λειτουργικό, στη 2η μεγαλύτερης χωρητικότητας προφανώς οι ROMS) ας το πει παρακαλώ. Δεν τα έχω καταφέρει ως τώρα.

Ούτε εγώ φίλε, κάνε το μονοκαρτο 128αρι να τελειώνεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dude17 είπε

Φίλε @kajwbtfe σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός (ή αν έχεις κάποιο video) , θα σε ευγνωμονούσα . Ποιον emulator να κατεβάσω και από που; 

Στο δικό σου τρέχει το Run and Gun;

Προσπάθησα μια προτεινόμενη λύση από το Reddit, αλλά δεν λειτούργησε (σε μένα).

Μετακίνησα το Rom του Run and Gun στο φάκελο  arcade. Μου εμφανίστηκε το menu Arcade Classics και μέσα είχε το παιχνίδι. Πατώντας Select -> Edit this game's metadata, έπαιξα λίγο με τις επιλογές στο Emulator και στο Core. Με Emulator: RetroArch και Core: Mame, φαίνεται σαν να πάει να τρέξει, αλλά μου γράφει Loading Machine (99%) και μένει εκεί. 

Στους υπόλοιπους συνδυασμούς είτε μου βγάζει error ή με πετάει έξω.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το otg μαζί με κάποιο wifi stick ή ακόμα και με καλώδιο να συνδέσεις το κινητό με το μηχάνημα έτσι ώστε να έχεις internet.Εφοσων έχεις internet,ανοίγεις το retroarch και στην επιλογή online updater μπαίνεις καθ πας στην επιλογή download cores.Εκει θα πας πάλι στην επιλογή για arcade και θα κατεβάσεις όποιον mame core έχει.Αφου τελειώσεις με αυτό θα κάνεις ότι έκανες και πιο πάνω μόνος σου μέχρι να βρεις ποιος είναι αυτός που παίζει το συγκεκριμένο rom.Ελπιζω να σε βοήθησα.

5 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Thanks 1

16 hours ago, JohNickZ said:

Ούτε εγώ φίλε, κάνε το μονοκαρτο 128αρι να τελειώνεις..

18 hours ago, Stratoraz said:

Εγώ μετά την αναβάθμιση το χρησιμοποιώ με δύο κάρτες, απλά μπήκα στις ρυθμίσεις και στην τελευταία επιλογή έκανα Switch to SD 2 αν θυμάμαι καλά, θα επιστρέψω σπίτι και θα δω ακριβώς, το περιγράφει εκτενώς στο video που έχω βάλει στη σελίδα 5

15 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το otg μαζί με κάποιο wifi stick ή ακόμα και με καλώδιο να συνδέσεις το κινητό με το μηχάνημα έτσι ώστε να έχεις internet.Εφοσων έχεις internet,ανοίγεις το retroarch και στην επιλογή online updater μπαίνεις καθ πας στην επιλογή download cores.Εκει θα πας πάλι στην επιλογή για arcade και θα κατεβάσεις όποιον mame core έχει.Αφου τελειώσεις με αυτό θα κάνεις ότι έκανες και πιο πάνω μόνος σου μέχρι να βρεις ποιος είναι αυτός που παίζει το συγκεκριμένο rom.Ελπιζω να σε βοήθησα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Έκανα ότι ακριβώς μου είπες. Κατέβασα όλους τους arcade cores και έκανα και updates σε αυτούς που υπήρχαν ήδη. Έτρεξα το παιχνίδι και από το ΜΑΜΕ 2003 και από το Arcade, αλλά τίποτα.

Σε μια τελευταία προσπάθεια, αντέγραψα το rom και στο φάκελο Mame (τον σκέτο), μου τον έβγαλε στο κεντρικό μενού, έτρεξα από εκεί το παιχνίδι και ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

@kajwbtfe και @thewildones σας ευχαριστώ για το χρόνο που μου διαθέσατε. 

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπέρα,

τσίμπησα και εγώ ένα μηχανάκι, παρόλο που δεν πρόλαβα την προσφορά.  Ηρθε σε 12 μέρες απο Κίνα με μια 64άρα κάρτα για λειτουργικό και παιχνίδια.

Απο οτι είδα τα παιχνίδια είναι κοντα στα 50GB οπότε περιμένω να μου έρθουν μια 32αρα για το λειτουργικό και μια 64 για τα παιχνίδια.

Να ρωτήσω. Το Super Mario Bros για το NDS με τι emulator τρέχει καλύτερα? Αν δεν κάνω λάθος (ακόμα το ψάχνω το μηχανάκι) πρέπει να χρησιμοποιεί το Drastic. Παρόλα αυτά στο edit game metadata δεν μπορώ να τον αλλάξω.. μόνο default μου έχει... 

6 hours ago, Nana09 said:

Τι κάρτα 64Gb προτείνετε για τα games? 

γενικά samsung και sandisk προτείνουν τα διάφορα βίντεο

εγώ παράγγειλα αυτή:

Sandisk Ultra microSDXC 64GB Class 10 U1 A1 UHS-I 140MB/s

https://www.skroutz.gr/s/38513122/Sandisk-Ultra-microSDXC-64GB-Class-10-U1-A1-UHS-I-140MB-s.html

15 ώρες πριν, atrias είπε

γενικά samsung και sandisk προτείνουν τα διάφορα βίντεο

εγώ παράγγειλα αυτή:

Sandisk Ultra microSDXC 64GB Class 10 U1 A1 UHS-I 140MB/s

https://www.skroutz.gr/s/38513122/Sandisk-Ultra-microSDXC-64GB-Class-10-U1-A1-UHS-I-140MB-s.html

Η Samsung τρώει άκυρο λόγο χάλια support (προσωπική εμπειρία).  Η παρακάτω αξίζει???

https://www.e-shop.gr/sandisk-sdsqunr-064g-gn3mn-64gb-ultra-u1-micro-sdxc-uhs-i-class-10-p-PER.323546

16 minutes ago, Nana09 said:

Η Samsung τρώει άκυρο λόγο χάλια support (προσωπική εμπειρία).  Η παρακάτω αξίζει???

https://www.e-shop.gr/sandisk-sdsqunr-064g-gn3mn-64gb-ultra-u1-micro-sdxc-uhs-i-class-10-p-PER.323546

Αυτή τσίμπισα και εγώ... τι να σου πω, όταν έρθει θα ξέρω.. Νομίζω πάντως οτι class 10 είναι υπερβολή... αλλα δεν βρίσκεις και χειρότερες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...