Προς το περιεχόμενο

R36S φορητή κονσόλα 34.20€ [ΤΕΛΟΣ]

NSR00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ήρθε και το δικό μου σε περίπου 15 μέρες

μία κάρτα έχει μόνο στα δεξιά, η άλλη θύρα είναι κενή

το φόρτισα , το άνοιξα κι έβαλα σαν πρώτη δοκιμή να τρέξω ένα need for speed που είχε σε Play Station emulator (έχοντας δει ένα youtube video που πόσταρε παραπάνω κάποιος κι έλεγε ότι τα Play station παιχνίδια τα παίζει εύκολα). Σερνόταν σε φάση που δεν μπορούσες να παίξεις

Είχα δουλειά και δεν δοκίμασα κάτι άλλο μέχρι στιγμής αλλά λίγο απογοητεύτηκα που δεν έπαιζε όπως περίμενα με βάση το review από το youtube

παίζει να στρώσει αυτό με latest OS και καλύτερη κάρτα ;

Επεξ/σία από atrias
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, atrias είπε

ήρθε και το δικό μου σε περίπου 15 μέρες

μία κάρτα έχει μόνο στα δεξιά, η άλλη θύρα είναι κενή

το φόρτισα , το άνοιξα κι έβαλα σαν πρώτη δοκιμή να τρέξω ένα need for speed που είχε σε Play Station emulator (έχοντας δει ένα youtube video που πόσταρε παραπάνω κάποιος κι έλεγε ότι τα Play station παιχνίδια τα παίζει εύκολα). Σερνόταν σε φάση που δεν μπορούσες να παίξεις

Είχα δουλειά και δεν δοκίμασα κάτι άλλο μέχρι στιγμής αλλά λίγο απογοητεύτηκα που δεν έπαιζε όπως περίμενα με βάση το review από το youtube

παίζει να στρώσει αυτό με latest OS και καλύτερη κάρτα ;

Και σε μένα το ίδιο, το 3,2,1 για την εκκίνηση του αγώνα πρέπει να κρατήσε ένα λεπτό και χωρις υπερβολή πρεπει να έπαιζε 1 καρέ ανά 3-5 δευτερόλεπτα.

Επεξ/σία από foler79
  • Thanks 1

Κάνοντας update το Arkos το πρόβλημα αυτό λύνεται.Το είχα προσέξει και εγώ αυτό με το NFS και μου τα είχε κάνει εντύπωση πόσο χάλια(καρέ καρέ) το έπαιζε.Μολις έκανα update στο πιο καινούριο Arkos έτρεχε νεράκι όπως και όλα τα άλλα παιχνίδια.

• Like 1
  • Thanks 1

14 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Κάνοντας update το Arkos το πρόβλημα αυτό λύνεται.Το είχα προσέξει και εγώ αυτό με το NFS και μου τα είχε κάνει εντύπωση πόσο χάλια(καρέ καρέ) το έπαιζε.Μολις έκανα update στο πιο καινούριο Arkos έτρεχε νεράκι όπως και όλα τα άλλα παιχνίδια.

Πώς κάνεις update?

13 minutes ago, foler79 said:

Πώς κάνεις update?

δες σε αυτό το post

On 14/05/2024 at 00:55, NSR00 said:

Προτείνεται να κάνετε back up τα αρχεία από τις δυο micro SD κάρτες και στην συνέχεια να αντικαταστήσετε τις μανίσιες με δυο καλύτερης ποιότητας, γιατί αυτές, γιατί οι noname που φοράει το μηχάνημα κάποια στιγμή θα παραδώσουν πνεύμα.

Στην μια για το λειτουργικό μια 16GB είναι το minimum, Ελλάδα οι 64αρες είναι στα 6,5 ευρώ. Για την κάρτα των ROMs ανάλογα τι θέλετε να φορτώσετε, τα PS1, PSP είναι σχετικά μεγάλα. Στο Reddit επιβεβαιωθεί πως ακόμη και οι 512GB δουλεύουν απροβλημάτιστα, συστίνεται μια 128GB, τιμές στην αγορά μας 9.5-12 ευρώ οι καλές μάρκες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με μία κάρτα μόνο, η οποία θα περιέχει το λειτουργικό και σε partition τα ROMs. Αλλά, σε περίπτωση μελλοντικής αναβάθμισης ή αν χτυπήσει η κάρτα, θα πρέπει να ξανά περάσουμε όλα τα ROMs, ενώ το λειτουργικό θα πάρει σχετικά λίγη ώρα. Επίσης για λόγους ταχύτητας και συντήρησης της μακροζωίας της κάρτας, προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη κάρτα δεν επιβαρύνεται τόσο από να ήταν όλα σε μια.

Μερικά λινκς και βίντεο με οδηγούς και διάφορα άλλα.

youtube upgrading ArkOS & ArkOS Starter Guide

youtube easy ArkOS update

Όλα σε ένα

Απαιτούμενα αρχεία για setup με δυο κάρτες

Οδηγός για αρχάριους

Reddit getting into the R36S

Tiny best set Go

• Thanks 1

Το πρόβλημα το έλυσα της μη εκκίνησης, ήταν θέμα καθαρά κάρτας, αλλά ακολουθώντας κατά γράμμα το video,δεςν έκανε Boot. Αν κάποιος χρειαστεί βοήθεια, μου στέλνει μήνυμα να βοηθήσω, έφαγα 2 ημέρες αλλά πλέον με το ArkOs 2, είναι μεταμορφωμένο, δεν κολάει πουθενά , με ανώτερο UI και γρήγορο. Απαραίτητη αναβάθμιση για όλους

• Like 1

17 λεπτά πριν, thewildones είπε

Το πρόβλημα το έλυσα της μη εκκίνησης, ήταν θέμα καθαρά κάρτας, αλλά ακολουθώντας κατά γράμμα το video,δεςν έκανε Boot. Αν κάποιος χρειαστεί βοήθεια, μου στέλνει μήνυμα να βοηθήσω, έφαγα 2 ημέρες αλλά πλέον με το ArkOs 2, είναι μεταμορφωμένο, δεν κολάει πουθενά , με ανώτερο UI και γρήγορο. Απαραίτητη αναβάθμιση για όλους

Σε ποιο βίντεο αναφέρεσαι φίλε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Rebelos2018 said:

Σε ποιο βίντεο αναφέρεσαι φίλε; 

Σε αυτό, που οι περισσότεροι γράφουν ότι αν το ακολουθήσει κάποιος βήμα βήμα είναι σίγουρα οκ

Επεξ/σία από thewildones
  • Like 4

Κάτι απόλυτα βασικό για όλους όσους αποκτήσουν την κονσολίτσα: μόλις την παραλάβετε, κουμπώστε την κάρτα σε έναν υπολογιστή και κάνετε  backup όλα τα αρχεία (boot και roms partition ξεχωριστά) ώστε να είστε σίγουροι ότι δε θα ταλαιπωρήθηκε όταν (προσοχή στο όταν και όχι στο αν) η κάρτα (ομολογουμένως κάκιστης ποιότητας) παραδώσει πνεύμα. Αν έχετε τα βασικά αρχεία του boot partition, τα πράγματα απλουστεύονται (με το back up των ROMs θα γλιτώσετε χρόνο)

• Like 5

10 hours ago, thewildones said:

Κάτι απόλυτα βασικό για όλους όσους αποκτήσουν την κονσολίτσα: μόλις την παραλάβετε, κουμπώστε την κάρτα σε έναν υπολογιστή και κάνετε  backup όλα τα αρχεία (boot και roms partition ξεχωριστά) ώστε να είστε σίγουροι ότι δε θα ταλαιπωρήθηκε όταν (προσοχή στο όταν και όχι στο αν) η κάρτα (ομολογουμένως κάκιστης ποιότητας) παραδώσει πνεύμα. Αν έχετε τα βασικά αρχεία του boot partition, τα πράγματα απλουστεύονται (με το back up των ROMs θα γλιτώσετε χρόνο)

σε αυτό που λες έχεις απόλυτα δίκιο

ωστόσο εγώ όταν βάζω την κάρτα στον υπολογιστή δεν μου δείχνει τίποτα, μόνο ένα άδεια partition του 1MB

στην κονσόλα μέσα λειτουργεί μια χαρά (δλδ φορτώνει κανονικά και παίζουν τα παιχνίδια)

δεν ξέρω αν φταίει σε κάτι το card reader μου αλλά με το συγκεκριμένο card reader παίζω μια χαρά με άλλες κάρτες 🤔

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mini tool Partition Wizard (https://www.partitionwizard.com/partitionmanager/sd-partitions.html) για να μπορέσεις να εμφανίσεις τα partitions που κανονικά δεν τα βλέπεις στα Windows

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπα δεν είναι θέμα software

ούτε σε windows μου το δείχνει σωστά με το εργαλείο αυτό

rOADaY2.png

ούτε στο Linux Disk Manager

j8yF2u7.png

μόνο το fdisk αντιλαμβάνεται κάτι να υπάρχει

7Ho5usU.png

με dd πάντως που πήγα να κάνω Image την κάρτα έβγαλε img μεγέθους 1MB κι αυτό

update:

ναι τελικά το card reader έφταιγε

με άλλο card reader όλα οκ

Επεξ/σία από atrias
  • Like 1

Αγαπητέ @thewildones θα ήθελα μια χάρη.

Εγώ άλλαξα sd αλλά δεν έχω κάνει update. Παρατήρησα λοιπόν ότι δεν μου παίζουν κάποια από τα MAME. Δεν παίζουν ούτε με την αρχική κάρτα μνήμης.

Θα ήθελα, αν μπορείς και όποτε τα καταφέρεις, να προσπαθήσεις να τρέξεις με το αναβαθμισμένο software, το Run and Gun (μπάσκετ) και το Arabian Fights από τα  MAME 2003 και να με ενημερώσεις αν τρέχουν.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.

Το είχα ξεχάσει το Run And Gun!!!!! Τί μου θύμησες... Θα πάω σπίτι , θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω. Θεωρώ ότι θα παίζουν, το ArkOs 2.0 είναι πολύ καλό εμφανισιακά και λύνει και πολλά προβλήματα, να το προχωρήσεις άμεσα και άφοβα (απλά σε νέα κάρτα)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...