Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kontow είπε

αναρωτιέμαι όμως που βρήκαν το τηλέφωνο μου

Στέλνουν το μήνυμα αβέρτα σε πάρα πολλούς αριθμούς. Όλο και κάποιος θα περιμένει όντως πακέτο και είναι πιθανό να την πατήσει...

Τώρα πώς βρήκαν το τηλέφωνό σου. Είτε στέλνουν σε τυχαία νούμερα είτε βρίσκεσαι  σε κάποια λίστα. Κάθε φορά που δίνεις το κινητό σου σε κατάστημα για κάρτα μέλους/εγγύηση, για διαφημιστικο προμότιον, διαγωνισμό κτλ υπάρχει η πιθανότητα να χτίζουν λίστες που είτε πουλάνε είτε "διαρρέουν" και καταλήγουν στα  χέρια διαφημιστικών, σκάμμερς κλπ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, κι εμένα σήμερα έφθασε στην ACS, αύριο κάνουν παραδόσεις εδώ.

Σε ότι αφορά το μήνυμα για το τελωνείο του φίλου, τα tracking από Ali παραμένουν τα ίδια, δεν αλλάζουν όταν μπαίνουν Ελλάδα ανάλογα με την ταχυμεταφορική όπως συμβαίνει συνήθως.

Τόσο μέσα στο app του aliexpress, όσο και στο email σου, οι ειδοποιήσεις θα είναι ένα κλικ γρηγορότερες της ACS.

Επίσης, δεν έχω ακούσει ποτέ να έχει έρθει νόμιμο μήνυμα για πληρωμή τελωνείου σε κάποιον, αν δεν κάνω λάθος είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν με ειδοποίηση ή αυτοπροσωπος στο σπίτι.

Οπότε σίγουρα είναι από τις κλασσικές μαζικές περιπτώσεις ψεύτικων ταχυμεταφορών ή τραπεζών.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Παραγγελία 1η Μαΐου, παρέλαβα σήμερα από ACS. 

Το μηχανηματάκι τίμιο. Στη συσκευασία υπάρχει καλώδιο φόρτισης και tempered glass! (Δεν το γνώριζα και αγόρασα 2 μαζί με μια θήκη).

Ευχαριστώ πολύ @NSR00.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, NSR00 said:

Επίσης, δεν έχω ακούσει ποτέ να έχει έρθει νόμιμο μήνυμα για πληρωμή τελωνείου σε κάποιον, αν δεν κάνω λάθος είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν με ειδοποίηση ή αυτοπροσωπος στο σπίτι.

Οπότε σίγουρα είναι από τις κλασσικές μαζικές περιπτώσεις ψεύτικων ταχυμεταφορών ή τραπεζών.

εμενα παντως μου εχει ερθει, αλλα για πληρωμή κατα την παραλαβη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

εμενα παντως μου εχει ερθει, αλλα για πληρωμή κατα την παραλαβη.

Φίλε μου άλλο το να σου έρθει μήνυμα ενημερώνοντας σε για το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις, κι άλλο να σου ζητάει να το καταβάλεις μέσω μηνύματος ή κάποιου email.

Φαντάζει απίθανο κάποια υπηρεσία να ζητάει να γίνει μια πληρωμή υπολοίπου εκτός των επίσημων καναλιών της, είτε αυτό είναι η σελίδα, το app της, εντός καταστήματος η στον διανομέα της. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε και εμένα σήμερα, το έφερε η ACS.

Περίπου στο 10ήμερο, δεν το περίμενα τόσο σύντομα. Μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ, μια χαρά δείχνει, ειδικά για την τιμή αυτή, αλλά μετά από περίπου 10 λεπτά παιχνιδιού, κόλλησε και δεν ξανάνοιξε. Μάλλον έχει θέμα με την SD που έχει το λειτουργικό, αλλά στο σημείο που μπαίνει η κάρτα έχει το σφραγιδακι της εγγύησης, οπότε έστειλα στο Ali αίτημα επιστροφής και βλέπουμε. Λογικά λύνεται με νέα κάρτα και επανεγκατάσταση του OS, αλλά θέλω να δω τί θα μου πουν

Δημοσ.

Προτείνεται να κάνετε back up τα αρχεία από τις δυο micro SD κάρτες και στην συνέχεια να αντικαταστήσετε τις μανίσιες με δυο καλύτερης ποιότητας, γιατί αυτές, γιατί οι noname που φοράει το μηχάνημα κάποια στιγμή θα παραδώσουν πνεύμα.

Στην μια για το λειτουργικό μια 16GB είναι το minimum, Ελλάδα οι 64αρες είναι στα 6,5 ευρώ. Για την κάρτα των ROMs ανάλογα τι θέλετε να φορτώσετε, τα PS1, PSP είναι σχετικά μεγάλα. Στο Reddit επιβεβαιωθεί πως ακόμη και οι 512GB δουλεύουν απροβλημάτιστα, συστίνεται μια 128GB, τιμές στην αγορά μας 9.5-12 ευρώ οι καλές μάρκες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με μία κάρτα μόνο, η οποία θα περιέχει το λειτουργικό και σε partition τα ROMs. Αλλά, σε περίπτωση μελλοντικής αναβάθμισης ή αν χτυπήσει η κάρτα, θα πρέπει να ξανά περάσουμε όλα τα ROMs, ενώ το λειτουργικό θα πάρει σχετικά λίγη ώρα. Επίσης για λόγους ταχύτητας και συντήρησης της μακροζωίας της κάρτας, προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη κάρτα δεν επιβαρύνεται τόσο από να ήταν όλα σε μια.

Μερικά λινκς και βίντεο με οδηγούς και διάφορα άλλα.

youtube upgrading ArkOS & ArkOS Starter Guide

youtube easy ArkOS update

Όλα σε ένα

Απαιτούμενα αρχεία για setup με δυο κάρτες

Οδηγός για αρχάριους

Reddit getting into the R36S

Tiny best set Go

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.

Full refund η απάντηση του Ali, μόλις οριστικοποιηθεί, θα ξεκινήσω δοκιμές με άλλες κάρτες και εκδόσεις λειτουργικού

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, NSR00 είπε

Προτείνεται να κάνετε back up τα αρχεία από τις δυο micro SD κάρτες και στην συνέχεια να αντικαταστήσετε τις μανίσιες με δυο καλύτερης ποιότητας, γιατί αυτές, γιατί οι noname που φοράει το μηχάνημα κάποια στιγμή θα παραδώσουν πνεύμα.

Στην μια για το λειτουργικό μια 16GB είναι το minimum, Ελλάδα οι 64αρες είναι στα 6,5 ευρώ. Για την κάρτα των ROMs ανάλογα τι θέλετε να φορτώσετε, τα PS1, PSP είναι σχετικά μεγάλα. Στο Reddit επιβεβαιωθεί πως ακόμη και οι 512GB δουλεύουν απροβλημάτιστα, συστίνεται μια 128GB, τιμές στην αγορά μας 9.5-12 ευρώ οι καλές μάρκες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με μία κάρτα μόνο, η οποία θα περιέχει το λειτουργικό και σε partition τα ROMs. Αλλά, σε περίπτωση μελλοντικής αναβάθμισης ή αν χτυπήσει η κάρτα, θα πρέπει να ξανά περάσουμε όλα τα ROMs, ενώ το λειτουργικό θα πάρει σχετικά λίγη ώρα. Επίσης για λόγους ταχύτητας και συντήρησης της μακροζωίας της κάρτας, προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη κάρτα δεν επιβαρύνεται τόσο από να ήταν όλα σε μια.

Μερικά λινκς και βίντεο με οδηγούς και διάφορα άλλα.

youtube upgrading ArkOS & ArkOS Starter Guide

youtube easy ArkOS update

Όλα σε ένα

Απαιτούμενα αρχεία για setup με δυο κάρτες

Οδηγός για αρχάριους

Reddit getting into the R36S

Tiny best set Go

Εμένα μου ήρθε με μια microsd (λειτουργικό + roms). Σκέφτομαι να κάνω backup και να αλλάξω κάρτα. 

Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο. Είναι ασφαλές να κάνω το φλασάρισμα του λειτουργικού (και όλα τα υπόλοιπα), όπως περιγράφεται στο βίντεο που παρέθεσες ή υπάρχει κίνδυνος...να μου καταλάβουν το PC οι κινέζοι;  :)

Δημοσ.

Απίστευτο vfm και πολύ καλό για δώρο, θα χρειαστώ ένα δεύτερο θα παίξει αραγες ξανά τέτοια τιμουλα ; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dude17 είπε

Εμένα μου ήρθε με μια microsd (λειτουργικό + roms). Σκέφτομαι να κάνω backup και να αλλάξω κάρτα. 

Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο. Είναι ασφαλές να κάνω το φλασάρισμα του λειτουργικού (και όλα τα υπόλοιπα), όπως περιγράφεται στο βίντεο που παρέθεσες ή υπάρχει κίνδυνος...να μου καταλάβουν το PC οι κινέζοι;  :)

Φίλε μου πάντα με δική μας ευθύνη κατεβάζουμε και κρακαρουμε κάτι..

Θα είχε αναφερθεί το οτιδήποτε πάντως εάν υπήρχε κάποιο περιστατικό, καθώς η κονσόλα είναι σχετικά γνωστή, αφού ειναι κλώνος προηγούμενων μοντέλων άλλων εταιριών, όπου όλες παίρνουν συνήθως το ίδιο λειτουργικό, το οποίο  βρίσκουμε κυρίως σε αυτές τις σελίδες ή σε τορρεντς.

15 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Απίστευτο vfm και πολύ καλό για δώρο, θα χρειαστώ ένα δεύτερο θα παίξει αραγες ξανά τέτοια τιμουλα ; 

Σε δύο βδομάδες θα δούμε φίλε! :)

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, NSR00 είπε

Σε δύο βδομάδες θα δούμε φίλε! :)

Τι ειναι σε δυο εβδομαδες?Ρωταω γιατι εχω ηδη 2(ασπρο-μωβ)και δε θα με χασλαγε αλλο ενααφου ειναι τιμιοτατο μηχανακι.Εχουν τιποτα εκπτωσεις οι κινεζοι?

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε R36S φορητή κονσόλα 34.20€ [ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ σήμερα.το ειχα παραγγειλει τις 4 του Μαη. Το άνοιξα το μηχανάκι.λιγο που το λειτουργησα ειδα οτι έχει πολλά παιχνίδια αλλά δύσχρηστο για μένα γιατί έχω μεγάλα χέρια με το ζόρι μπορώ να το κρατήσω..δοκιμασα να παιξω ενα arkanoid,αλλα με δυσκολια το κραταγα.

θα το βαλω αγγελια.

Δημοσ.
Στις 15/5/2024 στις 12:26 ΠΜ, farcry33 είπε

Στις 15/5/2024 στις 3:18 ΜΜ, kajwbtfe είπε

Τι ειναι σε δυο εβδομαδες?Ρωταω γιατι εχω ηδη 2(ασπρο-μωβ)και δε θα με χασλαγε αλλο ενααφου ειναι τιμιοτατο μηχανακι.Εχουν τιποτα εκπτωσεις οι κινεζοι?

Κάθε πρώτη του μηνός είναι το Choice Day στο Ali κι έχει κουπόνια. 

Είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει παρόμοια τιμή εκείνη την μέρα.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...