vaggos88 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, atrias είπε μπορεί να δώσει κάποιος καμιά λεπτομέρεια τι παίζουμε με αυτό ? έχει φορτωμένα έτοιμα παιχνίδια ή κατεβάζεις και του περνάς ? κι αν κατεβάζεις , πώς τα ψάχνεις ? επίσης η μπταρία του πόσο κρατάει? @NSR00 Πρόσθεσε το στην αναρτηση σου αν θες να το δουν οι ενδιαφερομενοι Επεξ/σία 2 Μαϊου από vaggos88 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Δελεαστικη προσφορα και σκεφτομαι λογους για να μην το παρω. GBA ,DS ,ολα παιζουν στο 3DS ,psp και ps oλα ρολοι με τo Psp ,τωρα dreamcast και N64 αμα τα επαιζε χωρις προβληματα θα ηταν καλη περιπτωση και ενα συν στο να αγοραστει. Ενα συν θα ηταν και η συνδεση με τηλεοραση αλλα ανεβαινουμε σε τιμη. Anyway... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thewildones Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Το τσίμπησα σήμερα το πρωί και το περιμένω, περισσότερο για ΜΑΜΕ και αναμνήσεις, OutRun, Bubble Bubble, Cabal, Double Dragon. Ξέρω, τα βρίσκω και σε PC, αλλά για 34€ είναι σούπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 14 ώρες πριν, farcry33 είπε Παίζει αν πάρω δυο να παίζει κάνα game διπλό ; Μπα ? ε ποσό γαματο θα ήταν αυτό να παίζει δλδ το ίδιο game και στις δυο οθονες μπορώ να σκεφτώ άπειρα ps1 games ❤️ Με έναν ανταπτορα usb σε type c η ένα καλώδιο και ένα wifi dongle έχει wifi .Ακόμα και με καλώδιο να συνδέσεις το κινητό σαν hotspot και έχεις μια χαρά wifi.Η δεύτερη type c θύρα που έχει είναι otg.Παντως όχι μόνο στα 34 αλλά και για παραπάνω λεφτά το μηχάνημα αξίζει με τα χίλια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thewildones Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Στο video ο τύπος που έβαλε WiFi USB, δεν το κατάφερε να παίξει, μικρό το κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Τσίμπησα και εγώ ένα, να παίζω κάνα streetfighter σε ταξιδάκια. Πραφανώς θα είναι αραιή έως ελάχιστη χρήση αλλά σε τέτοια τιμή αδυνατώ να αντισταθώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Να ρωτήσω κάτι όποιος το χει πάρει μπορεί να βάλει στην κάρτα sd άλλον emulator ,τώρα δηλαδή εγώ έχω στον υπολογιστή μου όλα τα παιχνίδια με πρόσφατo emulator και παιζω μια χαρα. δεν είμαι απαιτητικός χρήσης απλά θέλω να παίζω 3-4 παιχνίδια που έπαιζα πριν 30 χρόνια mame.καλη φαση φαινετε και σιγα τα λεφτα..εδω χαζο τετρις απο λαικη παιρνεις και δινεις 10ρικο. Θα ρίξω και εγώ μία παραγγελία έτσι να υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 11 minutes ago, ktikti said: Να ρωτήσω κάτι όποιος το χει πάρει μπορεί να βάλει στην κάρτα sd άλλον emulator ,τώρα δηλαδή εγώ έχω στον υπολογιστή μου όλα τα παιχνίδια με πρόσφατo emulator και παιζω μια χαρα. δεν είμαι απαιτητικός χρήσης απλά θέλω να παίζω 3-4 παιχνίδια που έπαιζα πριν 30 χρόνια mame.καλη φαση φαινετε και σιγα τα λεφτα..εδω χαζο τετρις απο λαικη παιρνεις και δινεις 10ρικο. Θα ρίξω και εγώ μία παραγγελία έτσι να υπάρχει Ποιον emulator θέλεις; Εδώ είναι όλοι οι διαθέσιμοι. https://github.com/christianhaitian/arkos/wiki/ArkOS-Emulators-and-Ports-information Άλλοι παίζουν καλά άλλοι όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Μια χαρά !!! το παρήγγειλα ηδη.σε 1.μηνα θα το εχουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NSR00 Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαϊου 13 λεπτά πριν, ktikti είπε Μια χαρά !!! το παρήγγειλα ηδη.σε 1.μηνα θα το εχουμε.. Σε δύο βδομάδες το πολύ έρχονται πλέον από Κίνα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Το λεω γιατι ειδα ημερομηνια 7 ιουνη.αν ερθουν νωριτερα ακομη καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) Και εμένα 11 Ιούνη μου λέει για παραγγελία που έγινε 2 Μαΐου. Μάλλον περπατώντας έρχεται. Επεξ/σία 13 Μαϊου από Choutas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontow Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου κ ενω έχω κάνει παραγγελία κ εγώ 2 Μάη, μου ήρθε αυτό : Απο τα καλύτερα scams που έχω δει. Προς στιγμή με έβαλε να αναρωτιέμαι αν πρέπει όντως να πληρώσω , ε κ αφού είναι κ μικρό σχετικά το ποσό... Περιττό να πώ ότι - έβαλα τον αριθμό αποστολής στο site της Acs κ δεν βγάζει τίποτα ("αποστολή δε βρέθηκε") - Έβαλα στο browser αυτή τη διεύθυνση που μου δίνει κ μου βγάζει προτυπωμένο τον αριθμό αποστολής... Πατάς Track κ βγάζει ότι "κόλλησε το δέμα στις εγκαταστάσεις μας κ πρέπει να πληρώσετε 1,99€). Κανένα άλλο κουμπί του site αυτού δε δουλεύει. Μπράβο τους μπαγάσηδες, αναρωτιέμαι όμως που βρήκαν το τηλέφωνο μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thewildones Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Καλά το πήγαν, πάντως, με το site. Αν πληκτρολογήσεις τη διεύθυνση σου βγάζει την αποστολή κατευθείαν! Σε εμένα παραγγελία 2/5 την ώρα που γράφω αυτή τη γραμμή μου έστειλε η ACS ότι θα παραδώσει σήμερα (νωρίτερα το Ali με ενημέρωνε ότι το δέμα βρίσκεται στο local delivery center) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Εγώ παράγγειλα στις 1/05 σήμερα έφτασε στο κατάστημα δεν προλαβαίνω να πάω, άρα αύριο θα το έχω στα χέρια μου λογικά. Θα σας ενημερώσω για το τι και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις