HatTrick Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 13 λεπτά πριν, giannis123 είπε ειναι μικρο ρε γαμωτο 3.5" Αν δεν εισαι μεσηλικα 40+ μια χαρα ειναι οι 3,5 ιντσες.Παλια τα κινητα ειχαν μια οθονη 1,5 ιντσα και καναμε παγκοσμιο ρεκορ στο φιδακι, για να μην μιλησω για το game boy color που με μικροτερη οθονη,χωρις φωτισμο κοντεψαμε να ανεβαινουμε στα δεντρα τρωγοντας μπανανες απο το πολυ donkey kong. 5 5
giannis123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 24 minutes ago, HatTrick said: Αν δεν εισαι μεσηλικα 40+ μια χαρα ειναι οι 3,5 ιντσες.Παλια τα κινητα ειχαν μια οθονη 1,5 ιντσα και καναμε παγκοσμιο ρεκορ στο φιδακι, για να μην μιλησω για το game boy color που με μικροτερη οθονη,χωρις φωτισμο κοντεψαμε να ανεβαινουμε στα δεντρα τρωγοντας μπανανες απο το πολυ donkey kong. Ειμαι ρε γμτ 😀 5 1 7
Craven Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 7 λεπτά πριν, HatTrick είπε Αν δεν εισαι μεσηλικα 40+ μια χαρα ειναι οι 3,5 ιντσες. Για εμάς όμως που είμαστε 40+ και η πρεσβυωπία μας έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα... τι γίνεται; 3
NSR00 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, gtferrari είπε Σε σύγκριση με το R35xx plus ποιο προτείνετε; Λίγα βιντεάκια που είχα δει στο youtube όλοι έλεγαν πως το R36S είναι καλύτερο.
fotaras76 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Το καλό όταν έχεις μέτρια μυωπία είναι πως δεν θα έχεις ποτέ πρεσβυωπία. 47 πατημένα και βλέπω τέλεια ακόμα και τα μικρότερα γράμματα με γυμνό μάτι. Παρεμπιπτόντως το μηχανάκι αξίζει τα λεφτά του 100% (το έχω εδώ και λίγο καιρό). 4 1
giorginho Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, HatTrick είπε Παλια τα κινητα ειχαν μια οθονη 1,5 ιντσα και καναμε παγκοσμιο ρεκορ στο φιδακι,... 9981 πόντοι στο Nokia 6310i (γεματη απο το φίδι η οθόνη, η οποία ήταν λίγο πιο μεγάλη από των νοκια 3310/3330).
fotaras76 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 3 λεπτά πριν, Federacion είπε Συνδέεται με οθόνη ή τηλεόραση; όχι 1
Cacciatore Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δεν δέχεται PayPal. Yπάρχει κάποιος πλάγιος τρόπος να πληρώσουμε με paypal
farcry33 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Παίζει αν πάρω δυο να παίζει κάνα game διπλό ; Μπα ? ε ποσό γαματο θα ήταν αυτό να παίζει δλδ το ίδιο game και στις δυο οθονες μπορώ να σκεφτώ άπειρα ps1 games ❤️
this.is.elia Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Το μαγαζί είναι Κίνα βλέπω, δεν έχουν αποθήκη στην ΕΕ. Με τελωνείο για τέτοια πράγματα ευτελούς αξίας τί παίζει, γνωρίζει κανείς;
farcry33 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Το μαγαζί είναι Κίνα βλέπω, δεν έχουν αποθήκη στην ΕΕ. Με τελωνείο για τέτοια πράγματα ευτελούς αξίας τί παίζει, γνωρίζει κανείς; Τελωνείο και Κίνα γενικά σπάνια πάνε μαζί οι Κινέζοι έχουν βρει όλους τους τρόπους να μην πληρώνουν τελώνια δηλώνονται ως 3κοσμικη χώρα κλπ κλπ. ποτε δεν έχω πληρώσει τελωνείο για πράγματα από Κίνα. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2024 από farcry33 1
vagosvts7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, Cacciatore είπε Δεν δέχεται PayPal. Yπάρχει κάποιος πλάγιος τρόπος να πληρώσουμε με paypal Δεν έχει PayPal το Aliexpress! Απλά βάζεις μια κάρτα και προχώρας την αγορά! Εγώ έχω περασμένη χρεωστική! Το κατάστημα αυτό που πουλάει την κονσόλα είναι έμπιστο! Έχω κάνει αγορές από αυτό άλλα προϊόντα! 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Παίζει αν πάρω δυο να παίζει κάνα game διπλό ; Μπα ? ε ποσό γαματο θα ήταν αυτό να παίζει δλδ το ίδιο game και στις δυο οθονες μπορώ να σκεφτώ άπειρα ps1 games ❤️ Όχι δεν γίνετε, δεν έχει Wifi δέκτη για να παίξεις net play μεσω retroarch! 46 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Το μαγαζί είναι Κίνα βλέπω, δεν έχουν αποθήκη στην ΕΕ. Με τελωνείο για τέτοια πράγματα ευτελούς αξίας τί παίζει, γνωρίζει κανείς; Δεν έχεις πρόβλημα με τελωνείο για τόσο μικρό ποσό και ας το στέλνουν από Κίνα μεριά! 2
atrias Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) μπορεί να δώσει κάποιος καμιά λεπτομέρεια τι παίζουμε με αυτό ? έχει φορτωμένα έτοιμα παιχνίδια ή κατεβάζεις και του περνάς ? κι αν κατεβάζεις , πώς τα ψάχνεις ? επίσης η μπταρία του πόσο κρατάει? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2024 από atrias
Προτεινόμενες αναρτήσεις