farcry33 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Παίζω ένα Zelda στο gameboy color δεν κάνει save με γυρνάει όλο πίσω σε ένα παλιό save έχετε καμία λύση η να το πετάξω από το μπαλκόνι να τελειώνω. Δεν έχω κάνει update είναι από μόνο του στο ark os 2.0 ούτε sd έχω αλλάξει αλλά τι ρόλο να παίζει αυτό με τα saves. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 9 ώρες πριν, farcry33 είπε Παίζω ένα Zelda στο gameboy color δεν κάνει save με γυρνάει όλο πίσω σε ένα παλιό save έχετε καμία λύση η να το πετάξω από το μπαλκόνι να τελειώνω. Δεν έχω κάνει update είναι από μόνο του στο ark os 2.0 ούτε sd έχω αλλάξει αλλά τι ρόλο να παίζει αυτό με τα saves. Να χρησιμοποιήσεις FN + X για να πας στο Quick menu. Εκει καθοριζεις τα save slots. Με FN + R1 κανεις save state - FN + L1 =load state Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 10 hours ago, farcry33 said: Παίζω ένα Zelda στο gameboy color δεν κάνει save με γυρνάει όλο πίσω σε ένα παλιό save έχετε καμία λύση η να το πετάξω από το μπαλκόνι να τελειώνω. Δεν έχω κάνει update είναι από μόνο του στο ark os 2.0 ούτε sd έχω αλλάξει αλλά τι ρόλο να παίζει αυτό με τα saves. Εμένα όπως ήρθε απο τον κινέζο κάνει save με Select-R1 και load με select-L1 Επίσης με Select και πάνω/κατω βελάκι αλλάζει slot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου εγω εβαλα καποια αλλη ρομ (arkos 2.0 - 04242024). καποιο λινκ απο αυτες που δινουν τα γατονια πιο πισω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thewildones Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) @mtzsπέθανα με τη profile photo σου! Επεξ/σία 29 Μαϊου από thewildones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 15 hours ago, farcry33 said: Παίζω ένα Zelda στο gameboy color δεν κάνει save με γυρνάει όλο πίσω σε ένα παλιό save έχετε καμία λύση η να το πετάξω από το μπαλκόνι να τελειώνω. Δεν έχω κάνει update είναι από μόνο του στο ark os 2.0 ούτε sd έχω αλλάξει αλλά τι ρόλο να παίζει αυτό με τα saves. Save state στο emulator προσπαθείς να κάνεις; Τα Zelda του Gameboy έκαναν αποθήκευση πατώντας όλα τα πλήκτρα μαζί A+B+Start+Select. Αν έχεις κάνει αποθήκευση με save state την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις το παιχνίδι πρέπει να κάνεις load state από τον emulator γιατί στο menu screen θα σου δείχνει τα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί ή όχι με τη μέθοδο του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nkarama είπε Εμένα όπως ήρθε απο τον κινέζο κάνει save με Select-R1 και load με select-L1 Επίσης με Select και πάνω/κατω βελάκι αλλάζει slot. Εγώ κάνω save in game αλλά μαλακιζεται έχασα 3-4 ώρες gameplay 8 ώρες πριν, mtzs είπε Να χρησιμοποιήσεις FN + X για να πας στο Quick menu. Εκει καθοριζεις τα save slots. Με FN + R1 κανεις save state - FN + L1 =load state . 2 ώρες πριν, Masamune είπε Save state στο emulator προσπαθείς να κάνεις; Τα Zelda του Gameboy έκαναν αποθήκευση πατώντας όλα τα πλήκτρα μαζί A+B+Start+Select. Αν έχεις κάνει αποθήκευση με save state την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις το παιχνίδι πρέπει να κάνεις load state από τον emulator γιατί στο menu screen θα σου δείχνει τα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί ή όχι με τη μέθοδο του παιχνιδιού. . Επεξ/σία 29 Μαϊου από farcry33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NSR00 Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους! Η κονσόλα R36S στα 27,15€ Μαζί με την θήκη του στα 2,10 πιάνουμε τα 29€ για την χρήση του κουπονιού 24SC04 Τελική τιμή με -2% από coins και - 4€ του κουπονιού στα 24,68€. 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Στις 1/6/2024 στις 11:02 ΠΜ, NSR00 είπε Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους! Η κονσόλα R36S στα 27,15€ Μαζί με την θήκη του στα 2,10 πιάνουμε τα 29€ για την χρήση του κουπονιού 24SC04 Τελική τιμή με -2% από coins και - 4€ του κουπονιού στα 24,68€. Εμένα μου γράφει πως δεν στέλνει Ελλάδα 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 17 minutes ago, Darky said: Εμένα μου γράφει πως δεν στέλνει Ελλάδα 🤔 ναι ισχύει , και σε εμένα το ίδιο λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Εγώ παραγγειλα μια χαρά χτες και έγινε shipping σήμερα. Ξεσυνδεμενος είχα δει ότι δεν έστελνε Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Και εγω εκανα login τωρα και δεν στελνει Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NSR00 Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Καλησπέρα! Κι εγώ παρήγγειλα κανονικότητα χθες. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό σήμερα, αλλά είναι κάτι που το βλέπω αρκετά συχνά στο ali, είτε τα προϊόντα αποστέλλονται από Κίνα είτε από Ισπανία. Αλλά μετά ενώ το έχω αφήσει στην wish list, βλέπω ότι είναι ξανά εφικτή η αποστολή για Ελλαδα. Οπότε δεν ξέρω αν είναι θέμα του πωλητή ή του Ali Ίσως εάν γίνεται να επικοινωνήσετε με τον ένα ή τον άλλο να ζητήσετε να σας το ανοίξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Το τελευταιο διαστημα μου εχει συμβει να παραγγειλω κατι απο αλι και την μια φορα να περιμενει 5-6 ημερες να γινει η αποστολη και τελικα να ακυρωνεται η παραγγελια, την αλλη φορα (αλλος πωλητης) να γινεται η αποστολη κανονικα και σε 5-6 ημερες το αντικειμενο να γυριζει λογω προβληματος πριν φυγει απο Κινα, στην κεντρικη αποθηκη. Δεν εχω καταληξει ποια ηταν η αιτια, πιθανον χακαρισμενος λογαριασμος πωλητη; Δεν ξερω. Και στις 2 περιπτωσεις μετα εγραφε μεσα στο item, οτι δεν στελνει Ελλαδα το προιον o seller. Ελπιζω να μην γινει αυτο και στους 2 που το παραγγειλατε. Απο χθες παντως στις 11 το πρωι οταν εκανε το σχολιο ο NSR00 ηταν διαθεσιμο για Ελλαδα και εγραφε "only 1 left", ειχε μεινει ετσι διαεθεσιμο ενα κομματι στο καλαθι μου καμια ωρα οσο το εβλεπα. Το ειχα βαλει απλα για να δω αν αλλαξει η τιμη. Μετα, αργοτερα το βραδυ χθες, το εδειχνε στο καλαθι στα εξαντλημενα κατω κατω και εγραφε οτι ο πωλητης δεν στελνει Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tricky78 Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Kαι εγώ πάντως χθές το αγόρασα κανονικά και έγινε shipped σήμερα ... 24 ευρώ βγήκε μαζί, μια χαρά για δώρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις