NSR00 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Καλημέρα, Ανοίγω νέο θέμα για να προλάβουν να το δουν όσοι το θέλουν. Η φορητή κονσόλα R36S στα 37.75 με -2% από coins πάει στα 37.00€ και -3€ με το κουπόνι 05CD03 βγαίνει στα 34.00€ μαζί με μεταφορικά. Έχει πουλήσει 10.052 κομμάτια με 4.8 αστέρια από 1.635 αξιολογήσεις προϊόντος. Σαν κατάστημα έχει 4.7 αστέρια με 95.1% θετικό σκορ από 1.274.444 αξιολογήσεις. Σε φωτογραφίες αξιολογήσεων φαίνονται η κανονική κονσόλα και το κουτι της, οπότε πιστεύω πως είναι ασφαλής αγορά. Το κουπόνι μπήκε με την δεύτερη προσπάθεια, μου έλεγε στην αρχή ότι το χρησιμοποίησε άλλος. Εάν κάτι δεν είδα καλά και μου διαφεύγει, ας απαντήσει κάποιος, ευχαριστώ! 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Δεν ανοίγει η διεύθυνση ! Και ήθελα να το τσιμπήσω χθες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 1 λεπτό πριν, agipaok είπε Δεν ανοίγει η διεύθυνση ! Και ήθελα να το τσιμπήσω χθες ! τωρα μπηκα, ανοιγει κανονικα. το ειχαν ξανανεβασει σε αλλο ποστ, απλα αναρωτιεμαι αν θα το χρησιμοποιησω ή απλα θα μαζεψω μια "βλακειουλα" ακομη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 1 λεπτό πριν, emperor4her είπε τωρα μπηκα, ανοιγει κανονικα. το ειχαν ξανανεβασει σε αλλο ποστ, απλα αναρωτιεμαι αν θα το χρησιμοποιησω ή απλα θα μαζεψω μια "βλακειουλα" ακομη! Εμένα λέει page no found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου χμμ, ειμαι απο υπολογιστη, μηπως εισαι απο κινητο και κανει τιποτα περιεργα εκει? 1 λεπτό πριν, agipaok είπε Εμένα λέει page no found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Μόλις τώρα, emperor4her είπε χμμ, ειμαι απο υπολογιστη, μηπως εισαι απο κινητο και κανει τιποτα περιεργα εκει? Ναι ! Παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Μπα και απ το κινητο που δοκιμασα μπαινει μια χαρα! κατι αλλο παιζει σε σενα μαλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 3 λεπτά πριν, emperor4her είπε Μπα και απ το κινητο που δοκιμασα μπαινει μια χαρα! κατι αλλο παιζει σε σενα μαλλον! Μπήκα από chrome ! Γιατί το safari τον έπαιζε ! Οκά καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmp7 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στην περιγραφή όμως γράφει στην τελευταία γραμμή "R35s 64GB". Σίγουρα θα είναι το R36s? Και αν μπεις απευθείας στο alie στην αναζήτηση για R36s δε βλέπω να ξεκινάει κάτι κάτω από τα 45.9. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μάλλον θα είναι άλλο μοντέλο, ίσως το R35xx plus? Επεξ/σία 1 Μαϊου από salmp7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 15 λεπτά πριν, salmp7 είπε Στην περιγραφή όμως γράφει στην τελευταία γραμμή "R35s 64GB". Σίγουρα θα είναι το R36s? Και αν μπεις απευθείας στο alie στην αναζήτηση για R36s δε βλέπω να ξεκινάει κάτι κάτω από τα 45.9. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μάλλον θα είναι άλλο μοντέλο, ίσως το R35xx plus? Όλες οι κριτικές έχουν το ανεκδιήγητο κουτί του 36S αυτό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmp7 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 10 minutes ago, Choutas said: Όλες οι κριτικές έχουν το ανεκδιήγητο κουτί του 36S αυτό είναι ναι δίκαιο έχεις, το είδα. Σε πολλά σημεία γράφει 36S αλλά κάτι δεν μου κολλάει. Επίσης το ανησυχητικό είναι ότι αν το αναζητήσεις χωρίς να ακολουθήσεις το link δεν το βγάζει και το φθηνότερο ξεκινάει στα 45.9. Προσωπικά δεν με πείθει ότι θα στείλει το 36s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtferrari Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Σε σύγκριση με το R35xx plus ποιο προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NSR00 Δημοσ. 1 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εάν δείτε και αυτό που παραγγείλαμε πριν έναν μήνα στο προηγούμενο post, έχει πουλήσει τα περισσότερα, 100k+ κι έχει ακριβώς τον ίδιο τίτλο "Open Source R36S Retro Handheld Video Game Console Linux System 3.5 Inch IPS Screen Portable Pocket Video Player R35S 64GB Games", την ίδια περιγραφή και τα ίδια χαρακτηριστικά. Δείτε αυτό κι αυτό και κάντε σύγκριση. Για αυτό ανέφερα και τα στατιστικά αξιολογήσεων του καταστήματος κι ότι στις φωτογραφίες αγοραστών φαίνονται τόσο η R36S κονσόλα όσο και το κουτί της. Επεξ/σία 1 Μαϊου από NSR00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Λοιπόν πήρα ένα μόνο και μόνο γιατί βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να φορτώνω στο ps vita, ουτος σι άλλος χρόνο δεν έχω αλλά έτσι για την νοσταλγία, αν είναι πατάτα θα κάνω update μόλις το έχω στα χέρια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 28 λεπτά πριν, farcry33 είπε Λοιπόν πήρα ένα μόνο και μόνο γιατί βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να φορτώνω στο ps vita, ουτος σι άλλος χρόνο δεν έχω αλλά έτσι για την νοσταλγία, αν είναι πατάτα θα κάνω update μόλις το έχω στα χέρια μου. Εγω αν και εχω το steamdeck με ψήνει να παρω και ενα τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις