blackhill66 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου δεν έχει καθαριστεί ποτέ εδώ και 24 χρόνια και σκέφτομαι να το επιχειρήσω βασιζόμενος σε βίντεο που είδα στ youtube λέτε να το επιχειρήσω (γενικά πιάνουν τα χέρια μου) χρειάζεται κάπου προσοχή? η στην τελική να το πάω σε μάστορα? αν κάποιος το χει κάνει θα χαρώ να μου πει σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου If its not broken dont fix it. Eγώ προσωπικά θα έβγαζα τον σωλήνα εισαγωγής που πάει στην πεταλούδα και θα την ψέκαζα με καθαριστικό.Θα το φοβόμουν να την αφαιρέσω τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, blackhill66 είπε δεν έχει καθαριστεί ποτέ εδώ και 24 χρόνια και σκέφτομαι να το επιχειρήσω βασιζόμενος σε βίντεο που είδα στ youtube λέτε να το επιχειρήσω (γενικά πιάνουν τα χέρια μου) χρειάζεται κάπου προσοχή? η στην τελική να το πάω σε μάστορα? αν κάποιος το χει κάνει θα χαρώ να μου πει σας ευχαριστώ Και εγώ βάσει βίντεο καθάρισα στο Corsa C . Απλώς προμηθεύτηκα τα 2 oring καθαρά λόγω ηλικίας που πιάνει η πεταλούδα . Τελικά δε χρειάστηκαν αντικατάσταση. Καθάρισε και τους σωλήνες αναθυμιάσεων . Προσοχή στις βίδες παπά , θέλει torx κλειδί . Ποιο κινητήρα φοράει , γιατί εγώ αναφέρομαι σε σειρά Z Επεξ/σία 1 Μαϊου από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 1 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαϊου 22 λεπτά πριν, meletis_m είπε Απλώς προμηθεύτηκα τα 2 oring καθαρά λόγω ηλικίας που πιάνει η πεταλούδα Aν θες εξηγησε το αυτο δεν το καταλαβα,σορυ φοραει κινητηρα X14XE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 2 ώρες πριν, blackhill66 είπε Aν θες εξηγησε το αυτο δεν το καταλαβα,σορυ φοραει κινητηρα X14XE Διαφέρει λίγο στη διάταξη από το z μοτέρ που επίσης φόραγε και το Astra G. Θα βγάλεις εντελώς τη πεταλούδα γκαζιού . Συνήθως από τη κάτω μεριά πιάνει βρωμιά . Ανάμεσα στο σώμα πεταλούδα και τη εισαγωγή έχουν ένα oring φλάντζα .Εγώ είχα προμηθευτεί καινούργια για παν ενδεχόμενο , ωστόσο δε χρειάστηκε αντικατάσταση . Τη πεταλούδα θα τη πάρεις στο χέρι να τη καθαρίσεις . Εάν έχεις αμφιβολίες κάντο στο service που θα έρθει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Στις 1/5/2024 στις 12:16 ΜΜ, blackhill66 είπε Aν θες εξηγησε το αυτο δεν το καταλαβα,σορυ φοραει κινητηρα X14XE Χωρίς καμία διάθεση για να υποτιμήσω. Από την στιγμή πού δεν κατάλαβες το τι ακριβώς εννοεί , μια πληροφορία πολύ κατανοητή για κάποιον που ασχολείται και μπορεί αμέσως να κάνει εικόνα την πληροφορία. Καλύτερα μην επιχειρήσεις να λύσεις όλη την πεταλούδα , είτε πάρε ένα σπρέι καθαρισμού καρμπυρατέρ και δούλεψε το με της οδηγίες. η σε ένα μάστορα να στην καθαρίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαϊου Στις 3/5/2024 στις 2:21 ΜΜ, salvador_ είπε σε ένα μάστορα να στην καθαρίσει Μάλλον αυτό θα κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου @blackhill66 Τελικά τι έγινε ; Έγινε καθαρισμός είδες διαφορά κυρίως στο ρελαντί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου εκανα ενα ας πουμε καθαρισμο της πλακας μονος μου (χωρις να ξεβιδωσω την πεταλουδα)απο πανω ανοιγοντας λιγο τα φτερα και εβαλα με λαβιδα μακρυα γαζες βρεγμενες με wd 40 η βρωμια που εβγαλαν ηταν λιγη.φοβηθηκα να την ξεβιδωσω τελειως μην τυχον και εκανε προβλημα μετα και χρειαζοταν ρυθμιση ο εγκεφαλος. Το ιδιο φοβαμαι μην γινει αν ξεβιδωσω και καθαρισω την egr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, blackhill66 είπε εκανα ενα ας πουμε καθαρισμο της πλακας μονος μου (χωρις να ξεβιδωσω την πεταλουδα)απο πανω ανοιγοντας λιγο τα φτερα και εβαλα με λαβιδα μακρυα γαζες βρεγμενες με wd 40 η βρωμια που εβγαλαν ηταν λιγη.φοβηθηκα να την ξεβιδωσω τελειως μην τυχον και εκανε προβλημα μετα και χρειαζοταν ρυθμιση ο εγκεφαλος. Το ιδιο φοβαμαι μην γινει αν ξεβιδωσω και καθαρισω την egr Προμήθευσου και τις Φλάντζες για την EGR και κάντο στο συνεργείο σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 19 ώρες πριν, blackhill66 είπε ....φοβηθηκα να την ξεβιδωσω τελειως μην τυχον και εκανε προβλημα μετα και χρειαζοταν ρυθμιση ο εγκεφαλος. Το ιδιο φοβαμαι μην γινει αν ξεβιδωσω και καθαρισω την egr Το X14xe δεν έχει ηλεκτρονική πεταλούδα αλλά ντίζα, οπότε μην έχεις φόβο για το λύσιμο αν έχεις υπόνοια ότι έχει μάκα μέσα. Αρκεί να έχεις τις φλάντζες της. Στην χειρότερη χρησιμοποίησε φλατζοκολλα. Η EGR επίσης δεν έχει κανένα τέτοιο θέμα. Λύνεις, καθαρίζεις καλά τρίβοντας με μία οδοντόβουρτσα και στεγνώνεις πριν την τοποθετήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 28 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Greektrooper είπε Το X14xe δεν έχει ηλεκτρονική πεταλούδα αλλά ντίζα, οπότε μην έχεις φόβο για το λύσιμο αν έχεις υπόνοια ότι έχει μάκα μέσα. Αρκεί να έχεις τις φλάντζες της. Στην χειρότερη χρησιμοποίησε φλατζοκολλα. Η EGR επίσης δεν έχει κανένα τέτοιο θέμα. Λύνεις, καθαρίζεις καλά τρίβοντας με μία οδοντόβουρτσα και στεγνώνεις πριν την τοποθετήσεις. ακριβως οπως τα λες ειναι ,απλα φοβηθηκα ,θα το κανω ,εχεις αστρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα