Alx1998 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Καλησπέρα σας Σκέφτομαι να αγοράσω μια bmw 428i f32 , τι άποψη έχετε για το εν λόγω αυτοκίνητο ; επίσης ποια θεωρείτε μια ικανοποιητική τιμή αγοράς είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό με έναν νορμάλ εξοπλισμό δεν μιλάω για φουλ έξτρα αυτοκίνητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Μετατροπη ή κανονικο ? 🤨 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1998 Δημοσ. 1 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαϊου 1 ώρα πριν, 2MM είπε Μετατροπη ή κανονικο ? 🤨 😆 Φίλε 2ΜΜ παρατήσαμε τις ιδέες με τις μετατροπές μετά από μπόλικη σκέψη και συζήτηση με άτομα τα οποία είχαν μετατροπή και κατέληξα στο 428i που θεωρώ ότι πλησιάζει αρκετά σε επίδοση την Μ3 του φίλου μου αν έχεις κάποια άποψη για την 428 ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parolos4 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ν20 ή Β48? Επίσης όχι δεν πλησιάζει καν την M3, αλλά είναι αμαξάρα. Επεξ/σία 1 Μαϊου από Parolos4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1998 Δημοσ. 1 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαϊου 9 ώρες πριν, Parolos4 είπε Ν20 ή Β48? Επίσης όχι δεν πλησιάζει καν την M3, αλλά είναι αμαξάρα. N20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Το κοίταζα κι εγώ το 4αρι. Επειδή είναι μεγάλο αμάξωμα σκέφτομαι ότι το F36 που είναι 4πορτο δείχνει καλύτερα εμφανισιακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1998 Δημοσ. 1 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Το κοίταζα κι εγώ το 4αρι. Επειδή είναι μεγάλο αμάξωμα σκέφτομαι ότι το F36 που είναι 4πορτο δείχνει καλύτερα εμφανισιακά. Φίλε nebuko εμένα το κουπέ μου θυμίζει πολύ muscle car και για αυτό μου αρέσει σαν διπορτο αλλά και το 4πορτο είναι πολύ ωραίο . Ειδικά με μια ωραία ζαντουλα και προφυλακτήρες mpack νομίζω το αμάξι γίνεται τούμπανο . Απλά δεν ξέρω ποια θεωρούνται τα νορμάλ λεφτά για αγορά τέτοιου αυτοκινήτου . Σαν άτομο που ξέρει κάποια πράγματα για τα αυτοκίνητα μπορώ να πω πχ τα 4500 για ένα γιαρις πρώτης γενιάς είναι κλοπή αλλά για την τεσσάρα δεν ξέρω ποιο ποσό θεωρείται κλοπή με βάση τον πληθωρισμό που πήραν όλα τα πάνω τους Επεξ/σία 1 Μαϊου από Alx1998 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 17 λεπτά πριν, Alx1998 είπε αλλά για την τεσσάρα δεν ξέρω ποιο ποσό θεωρείται κλοπή με βάση τον πληθωρισμό που πήραν όλα τα πάνω τους Στο mobile.de οι τιμές είναι φυσιολογικές. Αυτές που βλέπω στην Ελλάδα όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parolos4 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Έχει τεράστιο τελωνείο υπόψη. Και δεύτερον ψύλλο στα άχυρα ψάχνεις N20 και να είναι καλό. Εκτός αν είσαι διατεθειμένος και έχεις καβατζα λεφτά για ρεκτιφιε, κι αν όχι φρόντισε να έχεις. Αν κατάλαβα καλά θα το κάνεις πρόγραμμα κλπ, οπότε θεώρησε από την αρχή ότι θα χρειαστείς 3000€ για ρεκτιφιε κάποτε. Γενικά είναι πολυέξοδο. Πολλοί απλά πετάνε το πρόγραμμα πάνω, το σπάνε στα κόκκινα, κι όταν αρχίσει τα δικά του το πασάρουν. Γιατί όταν είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη στη συντήρηση δεν το κάνουν. Φρόντισε να μην είσαι ο δέκτης της πάσας μόνο. Αν δεις 3ο χέρι και πάνω τρέξε. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα