geopapa Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Προτιμώ Aliexpress με choice . Εχει πολυ περισσοτερα προιοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εγώ από AliExpress αγόρασα καμία 7-8 φορές, ανταλλακτικά για κονσόλες τα οποία ήταν πολύ καλή ποιότητα και έκαναν καλά την δουλειά τους. Από το temu, μου βγάζει το Google διαφημίσεις που και που, και μια φορά που μπήκα και βρήκα ανταλλακτικά για το switch (joystick/ κατσαβίδια/ βίδες κλπ), όλα μαζί 3,5 ευρώ, είπα ας τα αγοράσω να τα έχω, όταν πήγα να κάνω την παραγγελία μου έβγαλε ότι πρέπει να πάρω προϊόντα για άλλα 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά, λέω οκ, και έσβησα τον λογαριασμό μου. Στο AliExpress δεν σου λέει πρέπει να συμπληρώσεις 20-25 ευρώ παραγγελία για να σου το στείλουν, την άλλη φορά είχα πάρει προστατευτικές μεμβράνες για το ρολόι, μαζί με τα μεταφορικά ήταν 0,70 λεπτά. Ευτυχώς στην περίπτωση μου, μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα με κάποιο δέμα, αν και η μεγαλύτερη παραγγελία που έχω κάνει είναι 15 ευρώ, πλαστικά για το Nintendo switch, από το dragon quest edition που είχε κυκλοφορήσει μόνο Ιαπωνία, οπότε και να συμβεί κάτι, δεν θα χάσω και πολλά χρήματα. Επεξ/σία 1 Μαϊου από ChristosG82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxoths73 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 11 ώρες πριν, herbalife3 είπε Μα αφού ο εισαγγελατος είπε ότι είναι απάτη!!🤣 Αν ήταν μέτοχος τι καλά που θα το παίνευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου αυτό που με παραξενεύει ποιο πολύ 8 στα 10 πράγματα που πήρα η ποιότητα σε σχέση με αυτό που πλήρωσα ειναι πολυυυυυ παραπάνω....... λογικά στην αρχη το έχουν ετσι σαν διαφήμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Πρακτικα, ειναι τα ιδια φθηνοπραγματα που βρισκεις στο αλι, με μεγαλυτερη τιμη συνηθως. Το μοναδικο συν οτι στα στελνει ολα μαζι σε μια αποστολη χωρις τελωνειο. Τιποτε αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Η φτώχεια τρώει τον παρά. Ακολουθήστε το στη ζωή σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Απεγκαταστήστε ali, temu και λοιπές αηδίες. Πάρτε ΕΝΑ αντικείμενο και καλό, όχι δέκα φτηνιάρικα που σε ένα χρόνο το πολύ θα είναι για πέταμα. 4 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 12 ώρες πριν, giannisg33 είπε στειλε σκρινσοτ να το δουμε αυτο που λες. αν νομιζεις οτι χθες ξεκινησα τις αγορες απο νετ γελιεσαι... πραγματικα οι απιστοι θωμαδες γελανε μεχρι να τους τυχει και να κλαιγονται , κριμα ομως που οι κινεζοι δεν πηραν παρα αερα μια και την καρτα την φορτωνα οποτε ηθελα εγω... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Eχει πολυ πραμα μεσα κ το κακο ειναι οπως χαζευεις α βαλε κ αυτο βαλε κ κεινο φτανεις ενα 80αρι χαλαρο. Σε αρκετα ομως δεν ειναι φτηνο. Πχ ενα σετ εργαλειακια τοχε 10 ευρω κ στο αλι το ιδιο πανομοιοτυπο ειχε 1,80. Αξιζει στα ρουχα αλλα με κουπονι κ προσφορα,μη πας κ παρεις πχ φουτερ που λεει με 25 ευρω κ μπλουζα 17..τοοσ ταχει κ δω το admiral.Το καλο ειναι οτι αν αργησει το πακετο στο κερνανε κ μενα κατι αγορες τα χριστουγεννα πουχαν μπλοκαρει τα ταχυδρομεια μου τις κερασαν..κ ηρθαν κ τα πακετα μετα. Γενικα ψιλολογια κ ποικιλια καλο. Αλλα ψαχτειτε κ στα αλλα bangood κ αλι εξπρες. To τελευταιο εχει φτιαξει πολυ τους χρονους του πλεον..σα το τεμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 15 ώρες πριν, herbalife3 είπε Μα αφού ο εισαγγελατος είπε ότι είναι απάτη!!🤣 Καρααπάτη είναι, όχι σκέτη απάτη. Ότι χειρότερο υπάρχει στο εμπόριο. Είμαι κι εγώ παθόν. Ας πρόσεχα. Πρόσεξε μην σου μείνει το αλληθώρισμα "Μένε". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Μπήκα κι εγώ να δω αν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον σε καλή τιμή, καλύτερη τουλάχιστον από το Ali. Ψάχνω για Carbon Bottle Cage και σχεδόν όλα έχουν περιγραφή σαν "Kocevlo Carbon Fiber Nylon Bicycle Bottle Holder" και μάλιστα ακριβότερα από τα carbon του Ali. Τώρα εννοεί Carbon ή Nylon ο μάστορας, μόνο αυτός ξέρει (προφανώς Nylon είναι, αλλά λέμε τώρα...). Το άλλο λέει "Carbon Fiber Textured Kettle Rack", το άλλο "Ultra Light Full Carbon Pattern Bicycle Water Bottle Cage", κ.ο. Το σκουπίδι πάει σύννεφο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 1 hour ago, Homecinemakias said: Καρααπάτη είναι, όχι σκέτη απάτη. Ότι χειρότερο υπάρχει στο εμπόριο. Είμαι κι εγώ παθόν. Ας πρόσεχα. Πρόσεξε μην σου μείνει το αλληθώρισμα "Μένε". Ευχαριστώ, θα προσέξω. Κι εσύ όμως σαν "παθών" νομίζω θα έπρεπε να μας διευκρινίσεις τι είναι αυτό που έπαθες, για να προσέξουμε, αλλιώς το σχόλιό σου δεν βοηθάει κάπου. Και για να μην είμαι εντελώς offtopic, προσωπικά έχω κάνει δυο παραγγελίες και ό,τι πήρα είναι ποιοτικά όπως θα έπρεπε, ή και ακόμα καλύτερο. Εννοείται πως χωρίς κουπόνι οι τιμές είναι όντως τσιμπημένες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soconium Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Η φτώχεια τρώει τον παρά. Ακολουθήστε το στη ζωή σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Απεγκαταστήστε ali, temu και λοιπές αηδίες. Πάρτε ΕΝΑ αντικείμενο και καλό, όχι δέκα φτηνιάρικα που σε ένα χρόνο το πολύ θα είναι για πέταμα. Η φτηνια...τρώει τον παρά. Κατά τα άλλα συμφωνώ Επεξ/σία 1 Μαϊου από soconium 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 14 hours ago, Bomber-21 said: Η φτώχεια τρώει τον παρά. Ακολουθήστε το στη ζωή σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Απεγκαταστήστε ali, temu και λοιπές αηδίες. Πάρτε ΕΝΑ αντικείμενο και καλό, όχι δέκα φτηνιάρικα που σε ένα χρόνο το πολύ θα είναι για πέταμα. Θα συμφωνήσω εν μέρει αλλά δεν ισχύει πάντα αυτό. Αν θέλω να πάρω ένα εργαλείο ή γενικά ένα αντικείμενο που θα το χρησιμοποιώ συνέχεια, θα κοιτάξω να αγοράσω ό,τι καλύτερο σηκώνει η τσέπη μου. Αν όμως χρειάζομαι κάτι που α) είναι δυσεύρετο στο ελληνικό Internet ή έχει πολλαπλάσιο κόστος, β) έχει μεταφορικά πιθανώς ισόποσα με την αξία του αντικειμένου, γ) το θέλω μόνο για πολύ περιστασιακή χρήση ή πιθανώς για μία και μοναδική φορά, τότε το Temu και τα συναφή κινεζομάγαζα είναι μονόδρομος. Αυτό που κάνω συνήθως είναι σταδιακά να μαζεύω στο καλάθι διάφορα φτηνιάρικα αλλά χρήσιμα μικροπράγματα: Quote Eχει πολυ πραμα μεσα κ το κακο ειναι οπως χαζευεις α βαλε κ αυτο βαλε κ κεινο φτανεις ενα 80αρι χαλαρο Και μόλις αυτά συγκεντρώσουν κάποιο σεβαστό ποσό (πχ. 50-80 ευρώ), τότε πέφτει η παραγγελία. Κάθε δέμα καταλήγει να έχει 10, 15, 20 αντικείμενα της πλάκας (αλλά πολύ χρήσιμα σε εμένα), το ακριβότερο εκ των οποίων ζήτημα να υπερβαίνει τα 5-10 ευρώ. Δεδομένου ότι πολλά από αυτά δεν υπάρχουν καν σε καλύτερη ποιότητα (ή αν υπάρχουν, τότε δεν δικαιολογούν το υψηλότερο κόστος για τις ανάγκες μου), θεωρώ πως μια χαρά κάνω τη δουλειά μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα Temu, Aliexpress και σία είναι γενικά μονόδρομος. Απλώς εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες. Για τις υπόλοιπες θα πάω στο Skroutz, στο Amazon, στο μαγαζί της γειτονιάς κ.ο.κ. Επεξ/σία 2 Μαϊου από nzeppos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Είμαι ευχαριστημένος από τα προϊόντα τους κατά 75-80%, ακόμη και τα ρούχα τους είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 2 ώρες πριν, spectaculator είπε Μπήκα κι εγώ να δω αν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον σε καλή τιμή, καλύτερη τουλάχιστον από το Ali. Ψάχνω για Carbon Bottle Cage και σχεδόν όλα έχουν περιγραφή σαν "Kocevlo Carbon Fiber Nylon Bicycle Bottle Holder" και μάλιστα ακριβότερα από τα carbon του Ali. Τώρα εννοεί Carbon ή Nylon ο μάστορας, μόνο αυτός ξέρει (προφανώς Nylon είναι, αλλά λέμε τώρα...). Το άλλο λέει "Carbon Fiber Textured Kettle Rack", το άλλο "Ultra Light Full Carbon Pattern Bicycle Water Bottle Cage", κ.ο. Το σκουπίδι πάει σύννεφο... Kocevlo κατα το Cervelo !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα