ioannispa Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν έχω πάρει ακόμη από temu και από ότι φαίνεται δεν χάνω και τίποτα…. οπως θα έλεγε και η μαντάμ Σουσού Τσοκαριάααααα!!! Επεξ/σία 30 Απριλίου από ioannispa 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uniquegr Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Εγώ είχα αγοράσει ένα μηχανικό πληκτρολόγιο magegee ( κάπως έτσι ) "δωρεάν", έκανα αγορά 10 ευρώ για να καλύψω τα μεταφορικά. Αξιόλογο πληκτρολόγιο ( και μόνο τη πλακέτα του να πάρει κάποιος, θα κοστίσει περισσότερα ). Το αστείο είναι που βλέπω μερικούς εξυπνάκηδες που προφανώς το πήραν κι αυτοί με την ίδια προσφορά και προσπαθούν να τα σπρώξουν στις αγγελίες. 2 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toper Harley Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anegefalos Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Μονο η πρωτη παραγγελια που θα κανεις προσφερει πολυ χαμηλη τιμη σε συγκεκριμενα προιοντα.Ολες οι υπολοιπες αγορες θα ειναι σε κανονικες τιμες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisg33 Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 56 λεπτά πριν, forgotten είπε μεγαλη απατεωνια το temu πουλα γκαμα οσο το aliexpress με καπελο, και εχει που τσιμπουν... τυχαιως εβαλα καρτα στο temu και δοκιμασαν να σηκωσουν χρηματα εκτος της αγορας μου, απλα διαγραψα την καρτα απο revo, ΠΡΟΣΟΧΗ τι καρτα βαζετε... στειλε σκρινσοτ να το δουμε αυτο που λες. 3 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsilias77 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 2 ώρες πριν, bazzil είπε ...που ορισμένες φορές καταντά εκνευριστικό ... έχει καλύτερο σύστημα αποστολής απ το alixpress αλλά το alixpress έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Το ali έχει φτιάξει αρκετά τους χρόνους του και έχει καλύτερες τιμές από το temu 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Πήρα δοκιμαστικά bloutouth ear bads. Το ένα ήταν λίγο μεγαλύτερο από το κανονικό και δεν καθότανε στην θήκη να φορτίσει! Απίστευτο! Απορώ πως βγήκε από την γραμμή παραγωγής! Προφανώς μου πούλησαν προϊόν που δεν πέρασε τον έλεγχο ποιότητας. Δεν ξέρω τι παίζει με άλλα πράγματα αλλά μετά από αυτό δεν ξαναγόρασα. Συνεχίζουν πάντως να μου στέλνουν τρελές προσφορές κάθε μέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darefail Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Παραγγειλα ενα βαλιτσακι για αποθηκευση ρολογιων και εκανε σχεδον μηνα!!! Μου εβαλαν τα λεφτα πισω στην καρτα και μου χαρισαν το βαλιτσακι. Αυτο ειναι η διαφημιση για αυτους. Εν τω μεταξυ η ποιοτητα καποιων πραγματων που αγορασα σε σχεση με την τιμη ειναι απιστευτη. 13 ευρω για ηλεκτρονικο πολυμετρο αριστης ποιοτητας. Τα πάντα είναι κινέζικα. Οταν ο Έλληνας πωλητής αγοράζει το πολύμετρο από το temu, λογικό δεν είναι να θέλει να βγάλει ένα 10αρικο; Άρα όταν το αγοράζεις εσύ απευθείας από την Κίνα γλιτώνεις ένα 10ρικο και ο πωλητής αλλάζει επάγγελμα 😊 21 λεπτά πριν, anax111 είπε Πήρα δοκιμαστικά bloutouth ear bads. Το ένα ήταν λίγο μεγαλύτερο από το κανονικό και δεν καθότανε στην θήκη να φορτίσει! Απίστευτο! Απορώ πως βγήκε από την γραμμή παραγωγής! Προφανώς μου πούλησαν προϊόν που δεν πέρασε τον έλεγχο ποιότητας. Δεν ξέρω τι παίζει με άλλα πράγματα αλλά μετά από αυτό δεν ξαναγόρασα. Συνεχίζουν πάντως να μου στέλνουν τρελές προσφορές κάθε μέρα! Είναι πολύ εύκολο να το στείλεις πίσω (δηλαδή να το κρατήσεις και να σου στείλουν τα χρήματα πίσω) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε πέραν των ανωτέρω θα ελεγα ότι στα υπέρ είναι το καλό Ελληνικό μενού που έχει και η μεγάλη ταχύτητα αποστολής των προιόντων (15-20 μέρες) σε σχέση με το ali που περιμένουμε μήνες για την παραλαβή.Επίσης καλή παράδοση της παραγγελίας από acs η boxnow. Είχα κάνει αρκετές παραγγελίες όσο είχε υψος παραγγελίας 15 ευρώ πλέον το πήγε 25 και έχω κόψει.😜 Είχε κόψει μάλλον πολύς κόσμος και το πήγαν 20. Εγώ αγόραζα πολύ συχνά όταν είχε 10. Τώρα με έκαναν να συγκρατιεμαι αρκετά. Μπράβο τους 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos_z Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 18 λεπτά πριν, darefail είπε Οταν ο Έλληνας πωλητής αγοράζει το πολύμετρο από το temu, λογικό δεν είναι να θέλει να βγάλει ένα 10αρικο; Άρα όταν το αγοράζεις εσύ απευθείας από την Κίνα γλιτώνεις ένα 10ρικο και ο πωλητής αλλάζει επάγγελμα Συμφωνώ. Οι μεσάζοντες είναι παράσιτα και στην Ελλάδα έχουμε πήξει από δαύτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Αυτό που προκαλεί απορία είναι η αγορά ηλεκτρονικών ειδών όπως υπολογιστές κι εκεί δεν βλέπω να εστίαζε η κριτική προϊόντων. Είναι αντίγραφα, ανώνυμες εταιρίες και αξίζουν ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cat1967 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 4 ώρες πριν, herbalife3 είπε Μα αφού ο εισαγγελατος είπε ότι είναι απάτη!!🤣 Πρέπει να έχει τσακίσει το jumbo. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis-1969 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Μιας και αναφέρθηκε το aliexpress εδώ ο ανταγωνισμός κάνει πολύ καλή δουλειά πλέον και αποδειγμένα αφού μετα από 5 Διαφορετικές παραγγελίες 8 προϊόντων που πραγματικά χρειαζόμουν από διάφορα καταστήματα του aliexpress η αποστολή για Ελλάδα γίνεται το πολύ μέσα σε 14 μέρες με τη βασική χρέωση αποστολής , προφανώς είδανε τον ανταγωνιστή τους που τους πήρε τη μερίδα του λέοντος στην ελληνική επικράτεια και είπαν να βάλουνε μυαλό απλά το αναφέρω για να το γνωρίζετε γιατί και εγώ έμεινα έκπληκτος μετά από 5 παραγγελίες μέσα στον Απρίλη το πόσο γρήγορα φτάσανε και κακά τα ψέματα το aliexpress έχει πολύ καλύτερες τιμές από το TEMU και σίγουρα δεν σου βάζει το βέτο για ελάχιστη παραγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Εγκαθιστώ την εφαρμογή πριν δύο μήνες. Απεγκατάσταση μετά από 2 ημέρες, με ζάλισε στις ειδοποιήσεις. Βάζω να αγοράσω ένα συγκεκριμένο πράγμα που ήθελα με "δωρεάν" μεταφορικά. Βγαίνει ένα pop up που με ενημερώνει πως, για να έχω δωρεάν μεταφορικά, πρέπει να κάνω αγορές των €20. Άδεισμα καλαθιούν, log out. Aliexpress και πάλι Aliexpress, όταν και αν χρειάζεται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, darefail είπε Είχε κόψει μάλλον πολύς κόσμος και το πήγαν 20. Εγώ αγόραζα πολύ συχνά όταν είχε 10. Τώρα με έκαναν να συγκρατιεμαι αρκετά. Μπράβο τους 🤣 α το ξαναπήγαν 20 είχα καιρό να στείλω παραγγελία και ειχα μείνει στα 25 Από την άλλη ναι κινεζιές αλλά αγόρασα πολλα πράγματα φτηνά κάποια που δεν είχα ξαναδεί ποτέ και δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Μου το βγάζει και σε διάφορες σελίδες ναι κράχτης αλλά 1,5 ευρώ βρε παιδιά όταν αντίστοιχο στην Ελλάδα θα το πάρεις τουλάχιστον 15. Ειναι για νέα χρήστη αλλά ο άλλος που θα το δει και δεν έχει ξανααγοράσει θα τσιμπησει δικαιολογημένα. https://www.temu.com/gr/σετ-εργαλείων-επισκευής-αυτοκινήτου-46-τμχ-κλειδί-με-καστάνια-κλειδί-κατσαβίδι-σετ-υποδοχής-ιδανικό-για-επισκευή-ποδηλάτων-και-αυτοκινήτων-g-601099512499938.html?top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2FFancyalgo%2FVirtualModelMatting%2F3d9fe17ae8f6e0c0b6b0b144de67db6b.jpg&spec_gallery_id=5770689&refer_page_el_sn=209279&_x_vst_scene=adg&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=other&_x_bg_adid=gd2610625-2&_x_ads_account=8138718650&_x_ads_set=21161453968&_x_ads_id=160610809919&_x_ads_creative_id=697286358706&_x_ns_source=d&_x_ns_gclid=EAIaIQobChMI-JG4uNrihQMVV8u7CB3RywhIEAEYASAAEgIn5PD_BwE&_x_ns_placement=www.sport24.gr&_x_ns_match_type=&_x_ns_ad_position=&_x_ns_product_id=&_x_ns_target=&_x_ns_devicemodel=&_x_ns_wbraid=CjsKCQjwoa2xBhDMARIqANu09G7CJkwxuSHOSRWmsf8xtB09aK3PMuLJRwtSNH1JRxBHpJHUNEb3GgICbg&_x_ns_gbraid=0AAAAAo4mICH-oUPjXlUcVmkEAQ5BWFozI&_x_ns_targetid=&refer_page_name=kuiper&refer_page_id=14021_1714538311126_ztu0d8kehc&refer_page_sn=14021&_x_sessn_id=xuhzpus26u Επεξ/σία 1 Μαϊου από papoys1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 2 hours ago, akis-1969 said: Μιας και αναφέρθηκε το aliexpress εδώ ο ανταγωνισμός κάνει πολύ καλή δουλειά πλέον και αποδειγμένα αφού μετα από 5 Διαφορετικές παραγγελίες 8 προϊόντων που πραγματικά χρειαζόμουν από διάφορα καταστήματα του aliexpress η αποστολή για Ελλάδα γίνεται το πολύ μέσα σε 14 μέρες με τη βασική χρέωση αποστολής , προφανώς είδανε τον ανταγωνιστή τους που τους πήρε τη μερίδα του λέοντος στην ελληνική επικράτεια και είπαν να βάλουνε μυαλό απλά το αναφέρω για να το γνωρίζετε γιατί και εγώ έμεινα έκπληκτος μετά από 5 παραγγελίες μέσα στον Απρίλη το πόσο γρήγορα φτάσανε και κακά τα ψέματα το aliexpress έχει πολύ καλύτερες τιμές από το TEMU και σίγουρα δεν σου βάζει το βέτο για ελάχιστη παραγγελία. Επιβεβαιώνω και εγώ! Παράγγειλα ενδοεπικοινωνια lexin από το Ali (είναι γνωστή μάρκα η συγκεκριμένη και από τις τοπ φτηνές ενδοεπικοινωνιες γενικά) και μέσα σε 12 μέρες την είχα σπίτι μου! Παραγγέλνω συνέχεια από αλί αλλά 12 μέρες δεν ξανάγινε μέχρι σήμερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα