osfp1978 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, manolis940 είπε Όλα τα κινητά έχουν ψιλοπράγματα που κάπου πονάνε. Ειδάλλως δεν θα έκαναν updates με διάφορα fixes. Πάντως σε βλέπω να πηγαίνεις προς ολοταχώς για παντόφλα xD Πάρε κάτι στα 200€ και κάνε τα υπόλοιπα πιτόγυρα με την παρέα. Το MIUI ή το HyperOS πλέον είναι Android διανομή που στοχεύει πάρα πολύ στην εξοικονόμιση ενέργειας. Αυτό σημαίνει δύο βασικά πράγματα. Ότι δεν θα πάρεις χαρακτηριστικά τα οποία τρώνε αρκετή από την μπαταρία και ότι οι εφαρμογές που θα εγκαταστήσεις by default θα έχουν την επιλογή να κλείνουν στα παρασκήνιο και θα πρέπει εσύ να επιλέξεις να μην το κάνουν έτσι ώστε να παίρνεις έγκερα τις ειδοποιήσεις σου, κάτι σαν αυτό που περιγράφει ο @LouCi4er παραπάνω, αν και μία εποχή το messenger είχε πρόβλημα με το θέμα των ειδοποιήσεων. Δεν ξέρω λοιπόν τι έχει το Realme σου και το λες εξαιρετική αυτονομία, εμένα το Poco X6 που αγοράσα και παραπάνω μου βγάλει όλη την μέρα στην δουλειά με Hotspot για το Laptop και χρήση και παραμετροποίηση διάφορων εργαλείων, ενώ άλλο κινητό δεν το κάνει. Διαλέγεις λοιπόν και παίρνεις ανάλογα τις ανάγκες σου. Θα μπορούσε να έχει μόνιμο AoD αλλά προφανώς για όσους χρησιμοποιούμε τα κινητά ως εργαλεία και όχι ως προϊόντα ανάδειξης μεγέθους του εγωϊσμού μας δεν μας ενδιαφέρει. Όπως και να χει δεν είναι ανάγκη να λέμε ανακρίβειες τύπου ότι είναι γεμάτα διαφημίσεις και άλλα τέτοια. Θα συμφωνησω μονο στο σκελος οτι ο καθενας εχει τις αναγκες και επιλεγει βασει αυτων.Εγω ΔΕΝ παιρνω κινητο χωρις υποδοχη microsd και χωρις AoD.Αλλοι εχουν αλλες αναγκες. Δεν καταλαβαινω την εμμονη σου με τα χιαομι.Καλα χαρακτηριστικα εχουν αλλα απο λογισμικο μπαζουν.Ειναι δεδομενο αυτο απο πολλους χρηστες,αλλα κι απο εμενα που το εχω δοκιμασει.Το hyperOS σε σχεση με το miui απλα αλλαξε ο Μανολιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως.Αλλα εταζε η χιαομι και αλλα βγαινουν στη φορα.Δεν εχω εμπειρια ομως απο το hyper.Πολλα bugs ακουω. Αληθεια τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις καλυτερη μπαταρια απο εμενα; Το κινητο μου κοστιζε 145 ευρω καινουριο(realme 8 4/64 μαιος 2022) ,οποτε γιατι να το αναδεικνυω;Αφου ξερω οτι εχω ενα απλο τηλεφωνακι για να κανω πρωτα απ ολα τη δουλεια μου. Στο ιντερνετ κυκλοφορουν πολλα αρθρα με το πως να απενεργοποιησεις τις διαφημισεις στο hyper,τυχαιο;....δε νομιζω. Και μια συμβουλη για το τελος.....οταν αλλαξεις κινητο παρε κατι αλλο.Να δοκιμασεις, κι αν δεν σ αρεσει πουλα το.Οτι εκανα κι εγω με το note 9s.Δε θα σου πω εγω μαρκα,απλα παρε κατι αλλο. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2024 από osfp1978
manolis940 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Θα συμφωνησω μονο στο σκελος οτι ο καθενας εχει τις αναγκες και επιλεγει βασει αυτων.Εγω ΔΕΝ παιρνω κινητο χωρις υποδοχη microsd και χωρις AoD.Αλλοι εχουν αλλες αναγκες. Δεν καταλαβαινω την εμμονη σου με τα χιαομι.Καλα χαρακτηριστικα εχουν αλλα απο λογισμικο μπαζουν.Ειναι δεδομενο αυτο απο πολλους χρηστες,αλλα κι απο εμενα που το εχω δοκιμασει.Το hyperOS σε σχεση με το miui απλα αλλαξε ο Μανολιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως.Αλλα εταζε η χιαομι και αλλα βγαινουν στη φορα.Δεν εχω εμπειρια ομως απο το hyper.Πολλα bugs ακουω. Αληθεια τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις καλυτερη μπαταρια απο εμενα; Το κινητο μου κοστιζε 145 ευρω καινουριο(realme 8 4/64 μαιος 2022) ,οποτε γιατι να το αναδεικνυω;Αφου ξερω οτι εχω ενα απλο τηλεφωνακι για να κανω πρωτα απ ολα τη δουλεια μου. Στο ιντερνετ κυκλοφορουν πολλα αρθρα με το πως να απενεργοποιησεις τις διαφημισεις στο hyper,τυχαιο;....δε νομιζω. Και μια συμβουλη για το τελος.....οταν αλλαξεις κινητο παρε κατι αλλο.Να δοκιμασεις, κι αν δεν σ αρεσει πουλα το.Οτι εκανα κι εγω με το note 9s.Δε θα σου πω εγω μαρκα,απλα παρε κατι αλλο. Τουλάχιστον συμφνωνούμε κάπου Εγώ δεν καταλαβαίνω την μανία σου με το κακό λειτουργικό. Δεν σε βολεύει εσένα προσωπικά να το καταλάβω. Το να λες για άλλη μια φορά ότι μπάζει, τουλάχιστον δώσε και μερικά δεδομένα αλλά κάπως σοβαρά. Το ότι διάβασες στα site rumors ότι το HyperOS θα κάνει την επανάσταση δεν μπορεί να φταίει γι αυτό η Xiaomi. Πρακτικά εγώ που το λειτουργώ δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά. Τουλάχιστον δεν είχα τον χρόνο να κάτσω ακόμα να την ψάξω. Επίσης όσον αφορά τα άρθρα με τις διαφημίσεις αναφέρεσαι σε αυτά που σου λένε να κάνεις 3 συγκεκριμένα βήματα και δίπλα αναφέρουν και την Realme και την Oppo αλλά και άλλες εταιρείες. Επίσης πότε είπα για καλύτερη μπαταρία; Είπα για διαχείρηση της μπαταρίας. Όταν μετέφερα της εφαρμογές μου απ' το παλιό στο καινούργιο αν δεις πιο πίσω όπως αναφέρω είχα 100+ εφαρμογές δικές μου που τις είχα κατεβάσει εγώ. Όμως η μέρα με το MIUI και κατά συννέπεια με το HyperOS βγαίνει για πλάκα χωρίς να χρειαστεί να πάω σε 100 εφαρμογές να κάνω καμιά αλλαγή στις επιλογές ενέργειας. Μια συμβουλή για το τέλος το ότι έχω Xiaomi τα τελευταία 10+ χρόνια δεν είναι γιατί είμαι φανατικός με την εταιρεία. Τυγχάνει να δοκιμάσω και άλλα τηλέφωνα όπως επίσης τυγχάνει να επισκευάζω και τηλέφωνα και έχω μία πιο σφαιρική άποψη για το πότε φτάνουν σε ένα συνεργείο τα τηλέφωνα και μετά από πόσο καιρό πόσο κοστίζουν τα γνήσια ανταλλακτικά τους και αν βρίσκονται εύκολα στην αγορά. Και μια παρατήρηση για το τέλος. Οι άνθρωποι του εφέ το κάνουν κατά κύριο λόγο με φθηνά αντικείμενα. Με ιμιτασιόν rolex με σαξοκόλαρα πειραγμένα που κάνουν μόνο φασαρία κ.ο.κ.
osfp1978 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Τουλάχιστον συμφνωνούμε κάπου Εγώ δεν καταλαβαίνω την μανία σου με το κακό λειτουργικό. Δεν σε βολεύει εσένα προσωπικά να το καταλάβω. Το να λες για άλλη μια φορά ότι μπάζει, τουλάχιστον δώσε και μερικά δεδομένα αλλά κάπως σοβαρά. Το ότι διάβασες στα site rumors ότι το HyperOS θα κάνει την επανάσταση δεν μπορεί να φταίει γι αυτό η Xiaomi. Πρακτικά εγώ που το λειτουργώ δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά. Τουλάχιστον δεν είχα τον χρόνο να κάτσω ακόμα να την ψάξω. Επίσης όσον αφορά τα άρθρα με τις διαφημίσεις αναφέρεσαι σε αυτά που σου λένε να κάνεις 3 συγκεκριμένα βήματα και δίπλα αναφέρουν και την Realme και την Oppo αλλά και άλλες εταιρείες. Επίσης πότε είπα για καλύτερη μπαταρία; Είπα για διαχείρηση της μπαταρίας. Όταν μετέφερα της εφαρμογές μου απ' το παλιό στο καινούργιο αν δεις πιο πίσω όπως αναφέρω είχα 100+ εφαρμογές δικές μου που τις είχα κατεβάσει εγώ. Όμως η μέρα με το MIUI και κατά συννέπεια με το HyperOS βγαίνει για πλάκα χωρίς να χρειαστεί να πάω σε 100 εφαρμογές να κάνω καμιά αλλαγή στις επιλογές ενέργειας. Μια συμβουλή για το τέλος το ότι έχω Xiaomi τα τελευταία 10+ χρόνια δεν είναι γιατί είμαι φανατικός με την εταιρεία. Τυγχάνει να δοκιμάσω και άλλα τηλέφωνα όπως επίσης τυγχάνει να επισκευάζω και τηλέφωνα και έχω μία πιο σφαιρική άποψη για το πότε φτάνουν σε ένα συνεργείο τα τηλέφωνα και μετά από πόσο καιρό πόσο κοστίζουν τα γνήσια ανταλλακτικά τους και αν βρίσκονται εύκολα στην αγορά. Και μια παρατήρηση για το τέλος. Οι άνθρωποι του εφέ το κάνουν κατά κύριο λόγο με φθηνά αντικείμενα. Με ιμιτασιόν rolex με σαξοκόλαρα πειραγμένα που κάνουν μόνο φασαρία κ.ο.κ. Τα αρθρα που διαβασα λενε μονο για το miui/hyper πουθενα δεν υπαρχει αναφορα για αλλη εταιρια.Και μαλιστα δινουν αναφορα οτι η διαδικασια με τα "απλα" βηματα,πρεπει να γινεται για καθε εφαρμογη ξεχωριστα.Αυτο ειδα τουλαχιστον εγω. Ειναι δεδομενο οτι το x6 σου εχει καλυτερο επεξεργαστη απ το δικο μου.Αλλα η διαχειρηση ενεργειας εξαρταται ΚΑΙ απο το λογισμικο.Τα μοτορολα με το πολυ ελαφρυ λειτουργικο εχουν ακομη καλυτερη διαχειρηση ενεργειας. Εφετζης δεν υπαρξα ποτε και ουτε θελω να γινω. Τελος να αναφερω δυο πραγματακια.Το realme 8 που εχω φορτιζει ανα τρεις μερες με μετρια προς βαρια χρηση και ειναι ηδη 2+ ετων με τα δεδομενα να ανοιχτα ολη μερα συν το ΑoD απο τις 7 το πρωι εως τις 11 το βραδυ.Επειδη ειμαι κοντα στο να αλλαξω συσκευη,αυτη που συμπλρωνει ολα τα κουτακια μου ειναι το poco m6 pro.Αλλα βλεποντας τα πολλα παραπονα,συν το AoD που δεν δουλευει οπως πρεπει απορριπτεται.
manolis940 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, osfp1978 είπε Τα αρθρα που διαβασα λενε μονο για το miui/hyper πουθενα δεν υπαρχει αναφορα για αλλη εταιρια.Και μαλιστα δινουν αναφορα οτι η διαδικασια με τα "απλα" βηματα,πρεπει να γινεται για καθε εφαρμογη ξεχωριστα.Αυτο ειδα τουλαχιστον εγω. Ειναι δεδομενο οτι το x6 σου εχει καλυτερο επεξεργαστη απ το δικο μου.Αλλα η διαχειρηση ενεργειας εξαρταται ΚΑΙ απο το λογισμικο.Τα μοτορολα με το πολυ ελαφρυ λειτουργικο εχουν ακομη καλυτερη διαχειρηση ενεργειας. Εφετζης δεν υπαρξα ποτε και ουτε θελω να γινω. Τελος να αναφερω δυο πραγματακια.Το realme 8 που εχω φορτιζει ανα τρεις μερες με μετρια προς βαρια χρηση και ειναι ηδη 2+ ετων με τα δεδομενα να ανοιχτα ολη μερα συν το ΑoD απο τις 7 το πρωι εως τις 11 το βραδυ.Επειδη ειμαι κοντα στο να αλλαξω συσκευη,αυτη που συμπλρωνει ολα τα κουτακια μου ειναι το poco m6 pro.Αλλα βλεποντας τα πολλα παραπονα,συν το AoD που δεν δουλευει οπως πρεπει απορριπτεται. Όχι πως λέει κάτι αλλά: Tired Of Ads? Here's How You Can Remove Them On Xiaomi, Oppo Or Realme Phones Το εφετζής δεν το είπα προσωπικά για σένα. Ήταν ένα σχόλιο μέσα στα πολλά του AoD . Για την motorola θα συμφωνήσω. Αν φέρει κάτι καλό σε hardware στο προσεχές διάστημα πιθανών το επόμενο κινητό να είναι motorola. Ωστόσο όσο μένει πίσω στην σχέση τιμής και hardware .... Από κει και πέρα το Poco X6 το οποίο διάλεξα και δεν είχα σκοπό να πάω σε αυτό (δες τα πρώτα μηνύματα). Είναι ένα σύνολο πραγμάτων που προσφέρει και όχι απλώς κάτι συγκεκριμένο.Ως drawback, θα ήθελα πάρα πολύ να μου δίνει την δυνατότητα στην αρχή της παραμετροποίησης του κινητού να επιλέξω πια απ' τις εφαρμογές του θα ήθελα ( το ίδιο ισχύει και για τα gapps) και να μην κάτσω εγώ να κάνω διαγραφή και απενεργοποίηση σε μία μία αλλά δεν είναι για μένα αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά του καθώς το ίδιο κάνω σε όλα τα κινητά από και αν έχουν μόνο gapps μέσα και βάζω τις δικές μου εφαρμογές. Πχ δεν υπάρχει περίπτωση για media να μην έχω μέσα VLC. Ίσως βέβαια γι αυτό δεν συναντάω διαφημίσεις γιατί το μοναδικό app της Xiaomi που χρησιμοποιώ είναι το Gallery και το Camera(τα οποία δεν έχουν). Φυσικά το παραπάνω κινητό δεν είναι για όλους και δεν υπάρχει κινητό που να είναι για όλους. Καλό όμως είναι να μην φανατιζόμαστε και να λέμε ότι μας κατέβει απ' το κεφάλι και ότι διαβάζουμε απ' τον κάθε τυχάρπαστο. Τα κινητά της Xiaomi είναι ευρέως αποδεκτά από τον κόσμο και σε διάφορα site με κριτικές πλησιάζουν τα 5/5. Αν ήταν "κακά" κινητά σήμερα θα είχαν εξαφανιστεί όπως τα Nokia με windows phone για παράδειγμα.
osfp1978 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, manolis940 είπε Όχι πως λέει κάτι αλλά: Tired Of Ads? Here's How You Can Remove Them On Xiaomi, Oppo Or Realme Phones Το εφετζής δεν το είπα προσωπικά για σένα. Ήταν ένα σχόλιο μέσα στα πολλά του AoD . Για την motorola θα συμφωνήσω. Αν φέρει κάτι καλό σε hardware στο προσεχές διάστημα πιθανών το επόμενο κινητό να είναι motorola. Ωστόσο όσο μένει πίσω στην σχέση τιμής και hardware .... Από κει και πέρα το Poco X6 το οποίο διάλεξα και δεν είχα σκοπό να πάω σε αυτό (δες τα πρώτα μηνύματα). Είναι ένα σύνολο πραγμάτων που προσφέρει και όχι απλώς κάτι συγκεκριμένο.Ως drawback, θα ήθελα πάρα πολύ να μου δίνει την δυνατότητα στην αρχή της παραμετροποίησης του κινητού να επιλέξω πια απ' τις εφαρμογές του θα ήθελα ( το ίδιο ισχύει και για τα gapps) και να μην κάτσω εγώ να κάνω διαγραφή και απενεργοποίηση σε μία μία αλλά δεν είναι για μένα αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά του καθώς το ίδιο κάνω σε όλα τα κινητά από και αν έχουν μόνο gapps μέσα και βάζω τις δικές μου εφαρμογές. Πχ δεν υπάρχει περίπτωση για media να μην έχω μέσα VLC. Ίσως βέβαια γι αυτό δεν συναντάω διαφημίσεις γιατί το μοναδικό app της Xiaomi που χρησιμοποιώ είναι το Gallery και το Camera(τα οποία δεν έχουν). Φυσικά το παραπάνω κινητό δεν είναι για όλους και δεν υπάρχει κινητό που να είναι για όλους. Καλό όμως είναι να μην φανατιζόμαστε και να λέμε ότι μας κατέβει απ' το κεφάλι και ότι διαβάζουμε απ' τον κάθε τυχάρπαστο. Τα κινητά της Xiaomi είναι ευρέως αποδεκτά από τον κόσμο και σε διάφορα site με κριτικές πλησιάζουν τα 5/5. Αν ήταν "κακά" κινητά σήμερα θα είχαν εξαφανιστεί όπως τα Nokia με windows phone για παράδειγμα. Ειδες που συμφωνουμε κι αλλου...😁 Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω χρησιμοποιω "εργοστασιακες" εφαρμογες του εκαστοτε κατασκευαστη.Ουτε καν γκαλερι....Χρησιμοποιω μια δικια μου,οπως επισης VLC,opera και αλλες δικες μου,οπως κι εσυ. Με εβαλες σε σκεψεις ομως.....Οπως σου ειπα το poco m6 pro μου ταιριαζει γαντι γιατι προσφερει οτι θελω στην τιμη που θελω,ενω εχει και στο κουτι θηκη φορτιστη,δηλαδη ερχεται κομπλε σε σχεση με τα υπολοιπα που βλεπω.Αλλα βλεπω εκδοσεις με NFC,χωρις NFC,εκδοσεις global,εκδοσεις ΕU ενα μπερδεμα κοινως. Τελως παντων,ισως κανω την κινηση.Αν δε με βολεψει θα μπει πωλητηριο.
manolis940 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Ειδες που συμφωνουμε κι αλλου...😁 Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω χρησιμοποιω "εργοστασιακες" εφαρμογες του εκαστοτε κατασκευαστη.Ουτε καν γκαλερι....Χρησιμοποιω μια δικια μου,οπως επισης VLC,opera και αλλες δικες μου,οπως κι εσυ. Με εβαλες σε σκεψεις ομως.....Οπως σου ειπα το poco m6 pro μου ταιριαζει γαντι γιατι προσφερει οτι θελω στην τιμη που θελω,ενω εχει και στο κουτι θηκη φορτιστη,δηλαδη ερχεται κομπλε σε σχεση με τα υπολοιπα που βλεπω.Αλλα βλεπω εκδοσεις με NFC,χωρις NFC,εκδοσεις global,εκδοσεις ΕU ενα μπερδεμα κοινως. Τελως παντων,ισως κανω την κινηση.Αν δε με βολεψει θα μπει πωλητηριο. Προφανώς στο 2024 δεν βρίσκω λόγο να πάρεις τηλέφωνο που δεν έχει NFC. Από κει και πέρα όσον αφορά την EU version δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ γιατί είχε απλώς κάποια features όπως το Mi caller το οποίο πρακτικά αντικαθιστά την εφαρμογή της Google και σου έδινε όμως την δυνατότητα να ηχογραφήσεις μία κλήση. Δεν το βρήκα όμως κάποια ουσιαστική διαφορά. Βρίσκεις όμως κινητό που να έχει την EU μέσα προεγκατεστημένη;
osfp1978 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Στα καταστήματα υπάρχει η ενδειξη EU στην περιγραφη.Τωρα τι διαφορες υπαρχουν δεν ξερω. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει,ας μας πει.
manolis940 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Στα καταστήματα υπάρχει η ενδειξη EU στην περιγραφη.Τωρα τι διαφορες υπαρχουν δεν ξερω. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει,ας μας πει. Έχω διαβάσει και το βρήκα και πάλι ότι στους Mediatek ότι δεν υποστηρίζεται η EU rom το οποίο το κάνει δύο φορές παράξενο. Πιστεύω ότι απλά δεν ξέρουν τι γράφουν αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Απ' την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως φέρνουν κινητά πιο οικονομικά με Κινέζικη ROM και πάνε και τους βάζουν μόνοι τους την EU και δεν θα μου φαινόταν περίεργο να σου έστελναν τα συγκεκριμένα καταστήματα και κανένα αντάπτορα για τον φορτιστή xD
osfp1978 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Έχω διαβάσει και το βρήκα και πάλι ότι στους Mediatek ότι δεν υποστηρίζεται η EU rom το οποίο το κάνει δύο φορές παράξενο. Πιστεύω ότι απλά δεν ξέρουν τι γράφουν αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Απ' την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως φέρνουν κινητά πιο οικονομικά με Κινέζικη ROM και πάνε και τους βάζουν μόνοι τους την EU και δεν θα μου φαινόταν περίεργο να σου έστελναν τα συγκεκριμένα καταστήματα και κανένα αντάπτορα για τον φορτιστή xD To realme 8 που εχω εχει mediatek και δεν εχω θεμα. Το δικο σου γράφει κάτι στο κουτί;Global ή EU ; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2024 από osfp1978
GATE123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, osfp1978 είπε To realme 8 που εχω εχει mediatek και δεν εχω θεμα. Το δικο σου γράφει κάτι στο κουτί;Global ή EU ; 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Έχω διαβάσει και το βρήκα και πάλι ότι στους Mediatek ότι δεν υποστηρίζεται η EU rom το οποίο το κάνει δύο φορές παράξενο. Πιστεύω ότι απλά δεν ξέρουν τι γράφουν αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Απ' την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως φέρνουν κινητά πιο οικονομικά με Κινέζικη ROM και πάνε και τους βάζουν μόνοι τους την EU και δεν θα μου φαινόταν περίεργο να σου έστελναν τα συγκεκριμένα καταστήματα και κανένα αντάπτορα για τον φορτιστή xD https://el.xiaomiplanet.sk/ποιες-είναι-οι-διαφορές-μεταξύ-της-παγκόσμιας-και-της-κινεζικής-έκδοσης-του-hyperos/ https://el.xiaomiplanet.sk/παγκόσμια-διανομή-vs-eea-xiaomi/ 1
osfp1978 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, GATE123 είπε https://el.xiaomiplanet.sk/ποιες-είναι-οι-διαφορές-μεταξύ-της-παγκόσμιας-και-της-κινεζικής-έκδοσης-του-hyperos/ https://el.xiaomiplanet.sk/παγκόσμια-διανομή-vs-eea-xiaomi/ Αν και μας εβγαλε τα ματια η μεταφραση,το αρθρο ήταν κατάτοπιστικοτατο. Ειδωμεν.... Το κινητό μου έχει αρχίσει και με προειδοποιει με διάφορα κολπακια οτι οδεύει προς το τέλος του σιγά σιγά.Ποτε κολλάει ποτε δεν χτυπάει όταν με καλουν και τετοια. Αρα ετοιμαζομαι γι αλλο.... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2024 από osfp1978
manolis940 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, osfp1978 είπε To realme 8 που εχω εχει mediatek και δεν εχω θεμα. Το δικο σου γράφει κάτι στο κουτί;Global ή EU ; Άλλο προφανώς η rom της realme και άλλο της Xiaomi. Το κουτί μου δεν γράφει κάτι απάνω. Το καταλαβαίνω απ' την version του HyperOS όταν πάω στις ρυθμίσεις όπως δείχνει και το 2ο link του @GATE123 3 ώρες πριν, GATE123 είπε https://el.xiaomiplanet.sk/ποιες-είναι-οι-διαφορές-μεταξύ-της-παγκόσμιας-και-της-κινεζικής-έκδοσης-του-hyperos/ https://el.xiaomiplanet.sk/παγκόσμια-διανομή-vs-eea-xiaomi/ Πραγματικά τόσο κατατοπιστικό άρθρο στα Αγγλικά έστω και και με το πρόχειρο search που έκανα δεν βρήκα. Μάλλον θα αρχίσω να δίνω και άλλη μία ευκαιρία στα Ελληνικά 😄
osfp1978 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξυ το Motorola G85 εχει κατεβει κστω απο 240 ευρω....Το λες και ευκαιρια για οσους δε ψαχνουν πολλα πολλα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2024 από osfp1978 1
Votritis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Εν τω μεταξυ το Motorola G85 εχει κατεβει κστω απο 240 ευρω....Το λες και ευκαιρια για οσους δε ψαχνουν πολλα πολλα. ακριβο για εμενα στα 240 οταν στα 280 υπαρχει το Edge 40 Neo ..... 1
osfp1978 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Votritis είπε ακριβο για εμενα στα 240 οταν στα 280 υπαρχει το Edge 40 Neo ..... Σωστος... 2 ώρες πριν, Votritis είπε ακριβο για εμενα στα 240 οταν στα 280 υπαρχει το Edge 40 Neo ..... Ναι αλλα που ειναι καλο αυτο; Δε διαβαζω και τα καλυτερα reviews.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα