LouCi4er Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Λέω να της πάρω κάτι σχετικά καλό να βγάλει 2-3 χρόνια.Σαν συσκευή αξίζει το note 13 pro ή υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο?Το one plus nord 3 που παίζει στα ίδια λεφτά,τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Στα 300 ευρωπουλα πας για το nord 3 και ας ειναι περσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, LouCi4er είπε Λέω να της πάρω κάτι σχετικά καλό να βγάλει 2-3 χρόνια.Σαν συσκευή αξίζει το note 13 pro ή υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο?Το one plus nord 3 που παίζει στα ίδια λεφτά,τι λέει? Σαν χαρακτηριστικά και benchmarks φαίνεται ουάου. Ακόμα όμως δεν λέω να εμπιστευτώ την mediatek. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Εχω το Realme 8i απο τον Ιανουαριο του 2022 και δεν εχω το παραμικρο παραπονο.Εκτος απο ενα δυο μικροχαζα θεματα του λογισμικου της Realme,απο μπαταρια και επιδοσεις ειναι κομπλε.Μαλλον για το 13 Pro θα παω.Ελπιζω να μην με κρεμασει η Xiaomi μιας και δεν εχω αγορασει ουτε ενα προιον της μεχρι τωρα και γενικα δεν την εχω σε εκτιμηση,απλα το συγκεκριμενο εχει καλα χαρακτηριστικα και ειναι αρκετα φθηνο οποτε αναγκαστικα θα παω σε αυτο. 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε Στα 300 ευρωπουλα πας για το nord 3 και ας ειναι περσινο. Δεν προσεξα το μυνημα σου,δεν με πειραζει το οτι ειναι περσινο,λες ειναι καλυτερη επιλογη το Nord 3? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Εχω το Realme 8i απο τον Ιανουαριο του 2022 και δεν εχω το παραμικρο παραπονο.Εκτος απο ενα δυο μικροχαζα θεματα του λογισμικου της Realme,απο μπαταρια και επιδοσεις ειναι κομπλε.Μαλλον για το 13 Pro θα παω.Ελπιζω να μην με κρεμασει η Xiaomi μιας και δεν εχω αγορασει ουτε ενα προιον της μεχρι τωρα και γενικα δεν την εχω σε εκτιμηση,απλα το συγκεκριμενο εχει καλα χαρακτηριστικα και ειναι αρκετα φθηνο οποτε αναγκαστικα θα παω σε αυτο. Δεν προσεξα το μυνημα σου,δεν με πειραζει το οτι ειναι περσινο,λες ειναι καλυτερη επιλογη το Nord 3? Μην μπλεξεις με xiaomi ,ειδικα εαν δεν τα εχεις ξαναδοκιμασει.Σου μιλαει παθων.Λογισμικο για κλαματα,με κολληματα,διαφημισεις και αλλα.Πολυ καθαροτερο λογισμικο της oneplus.Και ναι τολμω να πω οτι το nord 3 ειναι καλυτερο.Εχει ηδη παρουσιαστει ο αντικαταστατης του,το nord 4,ο οποιος φυσικα ειναι αρκετα ακριβος. Εναλακτικα δες και το realme 12+. Και εγω με realme ειμαι με mediatek απο τον Μαιο του 22 χωρις προβληματα.Και με 4ραμ μνημη. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από osfp1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Μην μπλεξεις με xiaomi ,ειδικα εαν δεν τα εχεις ξαναδοκιμασει.Σου μιλαει παθων.Λογισμικο για κλαματα,με κολληματα,διαφημισεις και αλλα.Πολυ καθαροτερο λογισμικο της oneplus.Και ναι τολμω να πω οτι το nord 3 ειναι καλυτερο.Εχει ηδη παρουσιαστει ο αντικαταστατης του,το nord 4,ο οποιος φυσικα ειναι αρκετα ακριβος. Εναλακτικα δες και το realme 12+. Και εγω με realme ειμαι με mediatek απο τον Μαιο του 22 χωρις προβληματα.Και με 4ραμ μνημη. Αγοράζω Xiaomi 10 χρόνια τώρα. Που ακριβώς το είδατε το λογισμικό για κλάματα με κολλήματα και φυσικά ναι διαφημίσεις υπάρχουν κακώς σε μία χαζοεφαρμογή που κάνει memory clean την οποία οκ κάνεις τον κόπο και την απενεργοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 46 λεπτά πριν, manolis940 είπε Αγοράζω Xiaomi 10 χρόνια τώρα. Που ακριβώς το είδατε το λογισμικό για κλάματα με κολλήματα και φυσικά ναι διαφημίσεις υπάρχουν κακώς σε μία χαζοεφαρμογή που κάνει memory clean την οποία οκ κάνεις τον κόπο και την απενεργοποιείς. Ανοιξε το google και ξεκινα να διαβαζεις. Οπως ανεφερα ειχα και εγω xiaomi και ειδα τη γλυκα. Κανουν updates και κανεις τον σταυρο σου αν θα δουλευουν σωστα ολα μετα. Για παρε και κατι αλλο να δεις διαφορα και να συγκρινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, osfp1978 είπε Ανοιξε το google και ξεκινα να διαβαζεις. Οπως ανεφερα ειχα και εγω xiaomi και ειδα τη γλυκα. Κανουν updates και κανεις τον σταυρο σου αν θα δουλευουν σωστα ολα μετα. Για παρε και κατι αλλο να δεις διαφορα και να συγκρινεις. Θα ανοίξω το Google για κάτι που χρησιμοποιώ χρόνια τώρα από το Redmi note 3; Δεν διαφωνώ ότι το Nord μοιάζει καλύτερη επιλογή αν και έχω μια επιφύλαξη για την κάμερα αλλά γενικότερα τα όσα λες απλά δεν ισχύουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Ειχαν-εχουν 2-3 φιλοι μου xiaomi και τους ακουγα που καναν ολο παραπονα,για ψιλοπραγματα βασικα.Δεν δουλευε σωστα το messenger,τους εστελνα μυνημα και μπορει να ερχοταν ειδοποιηση μετα απο ωρες πχ ή ηθελε 6-7 φορες να χτυπησεις την οθονη για να ανοιξει αντι για 2.Συναδελφος στην δουλεια εχει το redmi note 12,εχει 2 καρτες cosmote μεσα,η μια εχει σημα κανονικα,η αλλη σχεδον ποτε.Απο τις 10 φορες που θα τον παρω στο ενα νουμερο,γραφει ειναι κλειστο.Τον παιρνω κατευθειαν στο δευτερο και χτυπαει με την πρωτη.Αυτο μου παραπονιεται συνεχεια και αυτος. Απο την αλλη,αν δεις 10 ατομα,τα 7 εχουν xiaomi.Πιστευω οτι ειναι τραγικα μεγαλος ο αριθμος κατοχων οποτε καποια ψιλο προβληματακια ισως δικαιολογουνται.Κατα την γνωμη μου.Απλα εγω δεν εχω παρει ποτε xiaomi και ψιλο κολλαω καπως,Χωρια που η γυναικα μου εχει 4 χρονια ενα Honor και δεν εχει κανει ποτε κιχ και το σκεφτομαι να της παρω κατι που ισως δεν ειναι τερμα αξιοπιστο.27-10 εχει τα γενεθλια της οποτε εχω χρονο να το ψαξω. 10 ώρες πριν, osfp1978 είπε Μην μπλεξεις με xiaomi ,ειδικα εαν δεν τα εχεις ξαναδοκιμασει.Σου μιλαει παθων.Λογισμικο για κλαματα,με κολληματα,διαφημισεις και αλλα.Πολυ καθαροτερο λογισμικο της oneplus.Και ναι τολμω να πω οτι το nord 3 ειναι καλυτερο.Εχει ηδη παρουσιαστει ο αντικαταστατης του,το nord 4,ο οποιος φυσικα ειναι αρκετα ακριβος. Εναλακτικα δες και το realme 12+. Και εγω με realme ειμαι με mediatek απο τον Μαιο του 22 χωρις προβληματα.Και με 4ραμ μνημη. Το Relame 12 pro plus ελεγα να της παρω αλλα μολις ειδε οτι κανει 400€ μου ειπε με τιποτα.Εδω για να την πεισω να της παρω το redmi note 13 pro που κανει 300€ της ειπα ψεμματα οτι θα το παρω με τιμολογιο και θα πεσει στο ~200αρι και παλι με κοιταγε 10 δευτερολεπτα και το σκεφτοταν.Θα δω,μπορει να της παρω το 12 pro plus και να της πω ειναι το απλο που εχει λιγοτερο.Παντως απο Realme εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,και μονο που το βγαζω το βραδυ απο τον φορτιστη και γραφει 100% και το πρωι που το παιρνω λεει ακομα 100% λεει πολλα για το λογισμικο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, manolis940 είπε Θα ανοίξω το Google για κάτι που χρησιμοποιώ χρόνια τώρα από το Redmi note 3; Δεν διαφωνώ ότι το Nord μοιάζει καλύτερη επιλογή αν και έχω μια επιφύλαξη για την κάμερα αλλά γενικότερα τα όσα λες απλά δεν ισχύουν! Θα σου πω ενα παραδειγμα.... Ειναι δυνατον να εχει η χιαομι always on display και αυτο να μην ειναι ποτε always;Παρα να υπαρχει περιορισμος στα 10 δευτερολεπτα; Χωρις δυνατοτητα παραμετροποιησης; Realme,Samsung και οι υπολοιποι που εχουν αυτο το χαρακτηριστικο,σου δινουν την δυνατοτητα να το χρησιμποιησεις οσο θες,οποτε θες. Π.χ. εγω το εχω απο τις 6.30 το πρωι εως τις 11 το βραδυ.Μετα απενεργοποιηται. Και μη μου πεις οτι το κανει για λογους αυτονομιας; Το realme 8 που εχω με επεξεργαστη στα 12nm εχει εξαιρετικη αυτονομια,ποσο θα επιβαρυνθει ενα χιαομι με επεξεργστη στα 6nm που εχουν ακομη καλυτερη αυτονομια; Ενα απλο απαραδεκτο παραδειγμα της χιαομι,που κοροιδευει τους πελατες της με αυτο το χαρακτηριστικο.Και μη μου πεις οτι δεν ισχυει. Φιλος με xiaomi 12t pro εχει πραγματικο AoD.Δηλαδη στα ακριβα ειμαστε ενταξει και στα φθηνα υπαρχει περιορισμος; Δες στο poco x6 εχουμε περιορισμο ενω στο x6 pro οχι. Κοροιδια σκετη. 3 ώρες πριν, LouCi4er είπε Ειχαν-εχουν 2-3 φιλοι μου xiaomi και τους ακουγα που καναν ολο παραπονα,για ψιλοπραγματα βασικα.Δεν δουλευε σωστα το messenger,τους εστελνα μυνημα και μπορει να ερχοταν ειδοποιηση μετα απο ωρες πχ ή ηθελε 6-7 φορες να χτυπησεις την οθονη για να ανοιξει αντι για 2.Συναδελφος στην δουλεια εχει το redmi note 12,εχει 2 καρτες cosmote μεσα,η μια εχει σημα κανονικα,η αλλη σχεδον ποτε.Απο τις 10 φορες που θα τον παρω στο ενα νουμερο,γραφει ειναι κλειστο.Τον παιρνω κατευθειαν στο δευτερο και χτυπαει με την πρωτη.Αυτο μου παραπονιεται συνεχεια και αυτος. Απο την αλλη,αν δεις 10 ατομα,τα 7 εχουν xiaomi.Πιστευω οτι ειναι τραγικα μεγαλος ο αριθμος κατοχων οποτε καποια ψιλο προβληματακια ισως δικαιολογουνται.Κατα την γνωμη μου.Απλα εγω δεν εχω παρει ποτε xiaomi και ψιλο κολλαω καπως,Χωρια που η γυναικα μου εχει 4 χρονια ενα Honor και δεν εχει κανει ποτε κιχ και το σκεφτομαι να της παρω κατι που ισως δεν ειναι τερμα αξιοπιστο.27-10 εχει τα γενεθλια της οποτε εχω χρονο να το ψαξω. Το Relame 12 pro plus ελεγα να της παρω αλλα μολις ειδε οτι κανει 400€ μου ειπε με τιποτα.Εδω για να την πεισω να της παρω το redmi note 13 pro που κανει 300€ της ειπα ψεμματα οτι θα το παρω με τιμολογιο και θα πεσει στο ~200αρι και παλι με κοιταγε 10 δευτερολεπτα και το σκεφτοταν.Θα δω,μπορει να της παρω το 12 pro plus και να της πω ειναι το απλο που εχει λιγοτερο.Παντως απο Realme εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,και μονο που το βγαζω το βραδυ απο τον φορτιστη και γραφει 100% και το πρωι που το παιρνω λεει ακομα 100% λεει πολλα για το λογισμικο του. Ριξε μια ματια και στο realme 12+ το 8/256 παιζει γυρω στα 280 ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2024 στις 8:24 ΠΜ, LouCi4er είπε Ειχαν-εχουν 2-3 φιλοι μου xiaomi και τους ακουγα που καναν ολο παραπονα,για ψιλοπραγματα βασικα.Δεν δουλευε σωστα το messenger,τους εστελνα μυνημα και μπορει να ερχοταν ειδοποιηση μετα απο ωρες πχ ή ηθελε 6-7 φορες να χτυπησεις την οθονη για να ανοιξει αντι για 2.Συναδελφος στην δουλεια εχει το redmi note 12,εχει 2 καρτες cosmote μεσα,η μια εχει σημα κανονικα,η αλλη σχεδον ποτε.Απο τις 10 φορες που θα τον παρω στο ενα νουμερο,γραφει ειναι κλειστο.Τον παιρνω κατευθειαν στο δευτερο και χτυπαει με την πρωτη.Αυτο μου παραπονιεται συνεχεια και αυτος. Απο την αλλη,αν δεις 10 ατομα,τα 7 εχουν xiaomi.Πιστευω οτι ειναι τραγικα μεγαλος ο αριθμος κατοχων οποτε καποια ψιλο προβληματακια ισως δικαιολογουνται.Κατα την γνωμη μου.Απλα εγω δεν εχω παρει ποτε xiaomi και ψιλο κολλαω καπως,Χωρια που η γυναικα μου εχει 4 χρονια ενα Honor και δεν εχει κανει ποτε κιχ και το σκεφτομαι να της παρω κατι που ισως δεν ειναι τερμα αξιοπιστο.27-10 εχει τα γενεθλια της οποτε εχω χρονο να το ψαξω. Το Relame 12 pro plus ελεγα να της παρω αλλα μολις ειδε οτι κανει 400€ μου ειπε με τιποτα.Εδω για να την πεισω να της παρω το redmi note 13 pro που κανει 300€ της ειπα ψεμματα οτι θα το παρω με τιμολογιο και θα πεσει στο ~200αρι και παλι με κοιταγε 10 δευτερολεπτα και το σκεφτοταν.Θα δω,μπορει να της παρω το 12 pro plus και να της πω ειναι το απλο που εχει λιγοτερο.Παντως απο Realme εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,και μονο που το βγαζω το βραδυ απο τον φορτιστη και γραφει 100% και το πρωι που το παιρνω λεει ακομα 100% λεει πολλα για το λογισμικο του. Όλα τα κινητά έχουν ψιλοπράγματα που κάπου πονάνε. Ειδάλλως δεν θα έκαναν updates με διάφορα fixes. Πάντως σε βλέπω να πηγαίνεις προς ολοταχώς για παντόφλα xD Πάρε κάτι στα 200€ και κάνε τα υπόλοιπα πιτόγυρα με την παρέα. Στις 21/9/2024 στις 12:21 ΜΜ, osfp1978 είπε Θα σου πω ενα παραδειγμα.... Ειναι δυνατον να εχει η χιαομι always on display και αυτο να μην ειναι ποτε always;Παρα να υπαρχει περιορισμος στα 10 δευτερολεπτα; Χωρις δυνατοτητα παραμετροποιησης; Realme,Samsung και οι υπολοιποι που εχουν αυτο το χαρακτηριστικο,σου δινουν την δυνατοτητα να το χρησιμποιησεις οσο θες,οποτε θες. Π.χ. εγω το εχω απο τις 6.30 το πρωι εως τις 11 το βραδυ.Μετα απενεργοποιηται. Και μη μου πεις οτι το κανει για λογους αυτονομιας; Το realme 8 που εχω με επεξεργαστη στα 12nm εχει εξαιρετικη αυτονομια,ποσο θα επιβαρυνθει ενα χιαομι με επεξεργστη στα 6nm που εχουν ακομη καλυτερη αυτονομια; Ενα απλο απαραδεκτο παραδειγμα της χιαομι,που κοροιδευει τους πελατες της με αυτο το χαρακτηριστικο.Και μη μου πεις οτι δεν ισχυει. Φιλος με xiaomi 12t pro εχει πραγματικο AoD.Δηλαδη στα ακριβα ειμαστε ενταξει και στα φθηνα υπαρχει περιορισμος; Δες στο poco x6 εχουμε περιορισμο ενω στο x6 pro οχι. Κοροιδια σκετη. Ριξε μια ματια και στο realme 12+ το 8/256 παιζει γυρω στα 280 ευρω. Το MIUI ή το HyperOS πλέον είναι Android διανομή που στοχεύει πάρα πολύ στην εξοικονόμιση ενέργειας. Αυτό σημαίνει δύο βασικά πράγματα. Ότι δεν θα πάρεις χαρακτηριστικά τα οποία τρώνε αρκετή από την μπαταρία και ότι οι εφαρμογές που θα εγκαταστήσεις by default θα έχουν την επιλογή να κλείνουν στα παρασκήνιο και θα πρέπει εσύ να επιλέξεις να μην το κάνουν έτσι ώστε να παίρνεις έγκερα τις ειδοποιήσεις σου, κάτι σαν αυτό που περιγράφει ο @LouCi4er παραπάνω, αν και μία εποχή το messenger είχε πρόβλημα με το θέμα των ειδοποιήσεων. Δεν ξέρω λοιπόν τι έχει το Realme σου και το λες εξαιρετική αυτονομία, εμένα το Poco X6 που αγοράσα και παραπάνω μου βγάλει όλη την μέρα στην δουλειά με Hotspot για το Laptop και χρήση και παραμετροποίηση διάφορων εργαλείων, ενώ άλλο κινητό δεν το κάνει. Διαλέγεις λοιπόν και παίρνεις ανάλογα τις ανάγκες σου. Θα μπορούσε να έχει μόνιμο AoD αλλά προφανώς για όσους χρησιμοποιούμε τα κινητά ως εργαλεία και όχι ως προϊόντα ανάδειξης μεγέθους του εγωϊσμού μας δεν μας ενδιαφέρει. Όπως και να χει δεν είναι ανάγκη να λέμε ανακρίβειες τύπου ότι είναι γεμάτα διαφημίσεις και άλλα τέτοια. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από manolis940 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Τελικά της παρήγγειλα το realme 12 pro+ 12gb σε μπεζ. 15 ώρες πριν, manolis940 είπε Όλα τα κινητά έχουν ψιλοπράγματα που κάπου πονάνε. Ειδάλλως δεν θα έκαναν updates με διάφορα fixes. Πάντως σε βλέπω να πηγαίνεις προς ολοταχώς για παντόφλα xD Πάρε κάτι στα 200€ και κάνε τα υπόλοιπα πιτόγυρα με την παρέα. Το MIUI ή το HyperOS πλέον είναι Android διανομή που στοχεύει πάρα πολύ στην εξοικονόμιση ενέργειας. Αυτό σημαίνει δύο βασικά πράγματα. Ότι δεν θα πάρεις χαρακτηριστικά τα οποία τρώνε αρκετή από την μπαταρία και ότι οι εφαρμογές που θα εγκαταστήσεις by default θα έχουν την επιλογή να κλείνουν στα παρασκήνιο και θα πρέπει εσύ να επιλέξεις να μην το κάνουν έτσι ώστε να παίρνεις έγκερα τις ειδοποιήσεις σου, κάτι σαν αυτό που περιγράφει ο @LouCi4er παραπάνω, αν και μία εποχή το messenger είχε πρόβλημα με το θέμα των ειδοποιήσεων. Δεν ξέρω λοιπόν τι έχει το Realme σου και το λες εξαιρετική αυτονομία, εμένα το Poco X6 που αγοράσα και παραπάνω μου βγάλει όλη την μέρα στην δουλειά με Hotspot για το Laptop και χρήση και παραμετροποίηση διάφορων εργαλείων, ενώ άλλο κινητό δεν το κάνει. Διαλέγεις λοιπόν και παίρνεις ανάλογα τις ανάγκες σου. Θα μπορούσε να έχει μόνιμο AoD αλλά προφανώς για όσους χρησιμοποιούμε τα κινητά ως εργαλεία και όχι ως προϊόντα ανάδειξης μεγέθους του εγωϊσμού μας δεν μας ενδιαφέρει. Όπως και να χει δεν είναι ανάγκη να λέμε ανακρίβειες τύπου ότι είναι γεμάτα διαφημίσεις και άλλα τέτοια. Το realme το χρησιμοποιούσα περισυ το καλοκαίρι για hotspot όλη μέρα σχεδόν, απόγευμα στον υπολογιστή και βράδυ βλέπαμε ταινίες.Να έπεφτε 10-15% και πολύ λέω για ένα 6ωρο.Δεν τρώει πολύ μπαταρία το hotspot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Τελικά της παρήγγειλα το realme 12 pro+ 12gb σε μπεζ. Το realme το χρησιμοποιούσα περισυ το καλοκαίρι για hotspot όλη μέρα σχεδόν, απόγευμα στον υπολογιστή και βράδυ βλέπαμε ταινίες.Να έπεφτε 10-15% και πολύ λέω για ένα 6ωρο.Δεν τρώει πολύ μπαταρία το hotspot. Από μόνο του όχι. Αλλά εγώ δεν το αφήνω καθόλου σχεδόν καθόλου να κλείσει γιατί πχ το χρησιμοποιώ για να κάνω monitoring κάποιο router ή βάζω κάποια remote κάμερα στο πολύμετρο και πάω σε ένα PIR για να δω αν στέλνει σήμα το tamber στο κέντρο. Το laptop το έχω για τα σχέδια και σημειώσεις πάνω σε αυτά γιατί το κινητό με κουράζει σ' αυτό. Τώρα όσον αφορά το realme από εκεί που πήγαινες για κινητό των 300€ πήγες στα 600€; Το διαζύγιο να θα το πάρετε εδώ ή να σας το τυλίξουμε για το σπίτι; 😄 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από manolis940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Όχι 600 ρε συ,400€ το πήρα.Για 300€ πήγαινα,400€ έδωσα.Δε βαριεσαι,χρωματιστά χαρτιά με νούμερα είναι και τίποτα παραπάνω.Αφου υπάρχουν και κάνουμε την δουλειά μας δεν με πειράζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Όχι 600 ρε συ,400€ το πήρα.Για 300€ πήγαινα,400€ έδωσα.Δε βαριεσαι,χρωματιστά χαρτιά με νούμερα είναι και τίποτα παραπάνω.Αφου υπάρχουν και κάνουμε την δουλειά μας δεν με πειράζει. Έβλεπα το Μπλε. Απίστευτη διαφορά τιμής για ένα χρώμα 😄. Καλορίζικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα