Προς το περιεχόμενο

smartphone στα 250-300€ Moto G84 ή κάτι άλλο;

manolis940

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι σωστά  για το Α54  ...

Απλα το θυμήθηκα  στο G82 ,γιατί υπενθυμίζει με ενοχλητικό μήνυμα ,κατά το άνοιγμα της συσκευής, την ύπαρξη κάρτας SD..

1 hour ago, osfp1978 said:

Μια διορθωση....το Α54 εχει υποδοχη για microSD

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/8/2024 στις 7:28 ΠΜ, kaykis27 είπε

Καλημέρα, το g84 παίζει προσφορά στα 200€ αξίζει έναντι του redmi note 13 pro 4g που είναι στα 230;

Για αυτά που προσφέρει μου φαίνεται πολύ τίμιο για 200€, το έχει κανείς να μας πει αν είναι κομπλέ γενικά ή αν έχει θεματακια; Και πώς πάει από κάμερα σε σύγκριση πάντα με τον ανταγωνισμό σε περίπου αντίστοιχη τιμή.

Επεξ/σία από SciManiac

Μπορει η καμερα του με OIS να ειναι καλη, αλλα θεωρω τραγικο να μην εχουν ληψη βιντεο 4Κ! Και μαλιστα οχι μονο entry επιπεδου, αλλα και μεσαια.

Πραγμα που εχω σε ολα τα κινητα μου απο το 2016 (LG V10 και ΜΟΤΟ Ζ2 Play) και παντα επαιρνα μεσαιας κατηγοριας!

18 ώρες πριν, SciManiac είπε

Για αυτά που προσφέρει μου φαίνεται πολύ τίμιο για 200€, το έχει κανείς να μας πει αν είναι κομπλέ γενικά ή αν έχει θεματακια; Και πώς πάει από κάμερα σε σύγκριση πάντα με τον ανταγωνισμό σε περίπου αντίστοιχη τιμή.

Στα 215 περιπου ευρω υπαρχει το σαμσουγκ Α34 με πολυ καλυτερη καμερα....

https://www.bestprice.gr/item/2158449661/samsung-galaxy-a34-5g-6gb-128gb-dual.html?filter=in-stock:1

3 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Στα 215 περιπου ευρω υπαρχει το σαμσουγκ Α34 με πολυ καλυτερη καμερα....

https://www.bestprice.gr/item/2158449661/samsung-galaxy-a34-5g-6gb-128gb-dual.html?filter=in-stock:1

Αν κρίνω απ' τις φωτογραφίες που βλέπω στο  skroutz , τα χρώματα είναι υπερβολικά ξεπλυμένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Θέλω να πάρω δώρο στην γυναικα μου και σκέφτομαι για το xiaomi redmi note 13 pro.Υπαρχει καμία καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα?Της είπα να της πάρω καλύτερα το 13 pro + αλλά δεν της αρέσουν τα χρώματα,έχει κολλήσει με το πράσινο 13 pro.Για πείτε καμιά γνωμη, αξίζει σαν συσκευή?

Απλή χρήση κάνει,youtube,instagram,σερφαρισμα και τέτοια.Παιχνιδια δεν παίζει καθόλου στο κινητό.Μπαταρια,καλή οθόνη και όσο το δυνατόν γίνεται πιο καλές καμερες την ενδιαφερουν

12 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Θέλω να πάρω δώρο στην γυναικα μου και σκέφτομαι για το xiaomi redmi note 13 pro.Υπαρχει καμία καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα?Της είπα να της πάρω καλύτερα το 13 pro + αλλά δεν της αρέσουν τα χρώματα,έχει κολλήσει με το πράσινο 13 pro.Για πείτε καμιά γνωμη, αξίζει σαν συσκευή?

Απλή χρήση κάνει,youtube,instagram,σερφαρισμα και τέτοια.Παιχνιδια δεν παίζει καθόλου στο κινητό.Μπαταρια,καλή οθόνη και όσο το δυνατόν γίνεται πιο καλές καμερες την ενδιαφερουν

Το χρώμα φτιάχνεται και με μία θήκη αλλά αν την ενδιαφέρει το χρώμα μόνο, σίγουρα τότε την ενδιαφέρουν και οι επιδώσεις ενός 13 pro;

11 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Τι εννοείς την ενδιαφέρουν οι επιδόσεις ενός 13 pro?

Αν την ενδιαφέρουν εννοώ. Αν δεν πάρε της ένα άλλο τηλέφωνο όπου να της αρέσει το χρώμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...