Fulgore Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 5 λεπτά πριν, osfp1978 είπε https://globalw.gr/index.php?route=product/product&path=1&product_id=1326&ref=bestprice.gr&__bpgid=MXBgclB4Y3FeXnQsMjBESDYlS1guT2E= Ωπ έχεις δίκιο, τώρα είδα ότι ο άλλος συμφορουμίτης πιο πάνω έγραψε ότι κοιτάζει το 4G 13 pro και όχι το 5G. Το σχόλιο μου περί εγγύησης πάντως ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 31 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ωπ έχεις δίκιο, τώρα είδα ότι ο άλλος συμφορουμίτης πιο πάνω έγραψε ότι κοιτάζει το 4G 13 pro και όχι το 5G. Το σχόλιο μου περί εγγύησης πάντως ισχύει. Φυσικα και ισχύει.Εδω πρέπει να ειναι εναν χρονο εγγυηση καταστηματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Το τονίζω αυτό γιατί οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν και αν κάτσει η στραβή μετά κάνουν παράπονα σε skroutz/bestprice, ότι είναι παρα εισαγωγής, δεν τους καλύπτει η Infoquest κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Το galaxy A35 δεν ειναι προτιμότερο απο το Note 13 Pro 4G? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ad276 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 4 ώρες πριν, Votritis είπε Το galaxy A35 δεν ειναι προτιμότερο απο το Note 13 Pro 4G? Το ειχαμε υπ οψιν μας,αλλα ερχεται "γυμνο" δηλαδη ουτε φορτιστη εχει στο κουτι του,ουτε θηκη,ουτε τζαμακι προστασιας. Οποτε αυτα πρεπει να παρεις εξτρα με αποτελεσμα να ανεβαινει η τιμη του κι αλλο.Και καλα ενα φορτιστη ολοι εχουμε αλλα τα υπολοιπα; Εκτος αυτου το χιαομι φορτιζει στα 67w ενω το Α35 μολις στα 25w. Σορρυ σαμυ,αλλα δεν θα παρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Στις 28/5/2024 στις 6:37 ΜΜ, Votritis είπε , και γενικα σε οποιον το εχω δείξει το εχει ζηλεψει για το μικρο του μεγεθος και βαρος Στις 28/5/2024 στις 9:09 ΜΜ, Fulgore είπε Συμφορουμίτη, αν εσένα σε καλύπτει το κινητό, κανένα θέμα. Εγώ δεν έχω θέμα με τους κατόχους του συγκεκριμένου κινητου. Ούτε κακή εταιρεία έβγαλα την συγκεκριμένη εταιρεία, ούτε λέω ότι το stock android είναι ανάξιο λόγου, ούτε τίποτα. Στο κατά πόσο αξίζει να προτείνεται σε κάποιον άλλο το 2024 η συγκεκριμένη συσκευή ήταν η ένσταση μου και εξηγησα και το γιατί, γιατί μια χαρά επιλογές υπάρχουν. Το Motorola ήταν καλή συσκευή μέχρι και πέρυσι. Πλέον σαν νέα συσκευή, μόνο και μόνο λόγω ανύπαρκτης υποστήριξης δεν αξίζει. Οποιος την έχει πάρει ήδη, ας την χαρεί. Αν υπήρχε το καλύτερο κινητό θα πηγαίναμε όλοι αύριο να το αγοράζαμε. Η κάθε χρήση είναι διαφορετική. Ο χρήστης του συγκεκριμένου κινητού το είχε σαν βασικό κριτήριο το βάρος και τον όγκο. Τώρα όσον αφορά την υποστήριξη έχεις δίκιο. Στην ουσία όμως είναι κάτι που γρήγορα θα έρθει σε όλες τις συσκευές που θα πάρεις καθώς ως επί το πλείστον οι εταιρείες support έχουν για 2 με 3 χρόνια. Για κάποιους που σε αυτό το διάστημα αλλάζουν τηλέφωνο αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, για κάποιους άλλους όμως όπως εμένα που ακόμα δεν έχω προλάβει να σετάρω το τηλέφωνο μου στο 100% είναι τεράστιο πρόβλημα καθώς η αλλαγή συσκευής μου τρώει χρόνο. Το αποδέχεσαι πας παρακάτω και αν πάρεις και κάνα security update απ' το φιλότιμο του κατασκευαστή, λες και ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, manolis940 είπε Τώρα όσον αφορά την υποστήριξη έχεις δίκιο. Στην ουσία όμως είναι κάτι που γρήγορα θα έρθει σε όλες τις συσκευές που θα πάρεις καθώς ως επί το πλείστον οι εταιρείες support έχουν για 2 με 3 χρόνια. Για κάποιους που σε αυτό το διάστημα αλλάζουν τηλέφωνο αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, για κάποιους άλλους όμως όπως εμένα που ακόμα δεν έχω προλάβει να σετάρω το τηλέφωνο μου στο 100% είναι τεράστιο πρόβλημα καθώς η αλλαγή συσκευής μου τρώει χρόνο. Το αποδέχεσαι πας παρακάτω και αν πάρεις και κάνα security update απ' το φιλότιμο του κατασκευαστή, λες και ευχαριστώ. Δεν μιλάω στο ποια εταιρεία δίνει πιο γρήγορα τα updates συμφορουμίτη. Μιλάω γενικά για υποστήριξη. Το Motorola που επιλέχθηκε για την σύζηγο είναι συσκευή του 2022.. Είναι τεράστιο fail να προτείνεται συσκευή το 2024 η οποία δεν θα πάρει έστω 1 μεγάλη αναβαθμιση. Μετά το περσινό Android 14, τέλος η υποστήριξη και πιθανώς του χρόνου να σταματήσει και η υποστήριξη σε security patches. To Poco X6 πχ οκ ήρθε με Android 13, αλλά θα πάρει άλλες 3 εκδόσεις και 4χρόνια security συνολικά, κοινώς μια χαρά(ακόμα καλύτερα το X6 pro). Η ένσταση μου δεν ήταν δηλαδή για το poco αλλά για το morotola της συζύγου. Επεξ/σία 8 Ιουνίου από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν μιλάω στο ποια εταιρεία δίνει πιο γρήγορα τα updates συμφορουμίτη. Μιλάω γενικά για υποστήριξη. Το Motorola που επιλέχθηκε για την σύζηγο είναι συσκευή του 2022.. Είναι τεράστιο fail να προτείνεται συσκευή το 2024 η οποία δεν θα πάρει έστω 1 μεγάλη αναβαθμιση. Μετά το περσινό Android 14, τέλος η υποστήριξη και πιθανώς του χρόνου να σταματήσει και η υποστήριξη σε security patches. To Poco X6 πχ οκ ήρθε με Android 13, αλλά θα πάρει άλλες 3 εκδόσεις και 4χρόνια security συνολικά, κοινώς μια χαρά(ακόμα καλύτερα το X6 pro). Η ένσταση μου δεν ήταν δηλαδή για το poco αλλά για το morotola της συζύγου. Στον τίτλο του θέματος λεει Moto G84 ή κάτι άλλο; . Το g84 εκανε 40Ε παραπανω απο το 30 ΝΕΟ , στα σημεια ειναι χειρότερο(και ειδικα στην καμερα) δηλαδη θα παρει καποιος ενα χειροτερο και ακριβότερο τηλέφωνο για να κερδισει ενα update του android που οπως λεει και το παρακατω βιντεο θα μπορουσε να ειναι μια αναβάθμιση του 14 , απλα "πρεπει" καθε χρονο να βγαινει καινούριά εκδοση android Εγω το g84 που εχω δει να το προτείνουν πολλοι το θεωρω στα λεφτα του κακη επιλογη και πρότεινα ενα αλλο Μοτορολα δεν προτεινα το 30 ΝΕΟ αντι του POCOX6 που προφανως ειναι αλλη κατηγορία. Επεξ/σία 8 Ιουνίου από Votritis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaykis27 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Καλημέρα, το g84 παίζει προσφορά στα 200€ αξίζει έναντι του redmi note 13 pro 4g που είναι στα 230; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, kaykis27 είπε Καλημέρα, το g84 παίζει προσφορά στα 200€ αξίζει έναντι του redmi note 13 pro 4g που είναι στα 230; Οχι, είναι πιο αδύναμος ο 695 του Motorola και χάνεις και σε κάμερα: https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=12526&idPhone2=12581 https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-7s-gen-2-vs-qualcomm-snapdragon-695 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaykis27 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Οχι, είναι πιο αδύναμος ο 695 του Motorola και χάνεις και σε κάμερα: https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=12526&idPhone2=12581 https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-7s-gen-2-vs-qualcomm-snapdragon-695 Αυτό το Xiaomi είναι το 5g. Εγώ σκέφτομαι για το 4g https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12526&idPhone2=12749 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, kaykis27 είπε Αυτό το Xiaomi είναι το 5g. Εγώ σκέφτομαι για το 4g https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12526&idPhone2=12749 Ακόμα χειρότερος ο επεξεργαστής του 4G. Κάτω χαμηλά στην σελίδα, έχει και ποσοστό ψήφων. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-695-vs-mediatek-helio-g99 Αυτοί οι επεξεργαστές είναι για απλή χρήση, αν τώρα δυσκολεύονται λίγο, όσο περνάει ο καιρός θα είναι χειρότερα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaykis27 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ακόμα χειρότερος ο επεξεργαστής του 4G. Κάτω χαμηλά στην σελίδα, έχει και ποσοστό ψήφων. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-695-vs-mediatek-helio-g99 Αυτοί οι επεξεργαστές είναι για απλή χρήση, αν τώρα δυσκολεύονται λίγο, όσο περνάει ο καιρός θα είναι χειρότερα. Σαν σύνολο γενικά είναι καλύτερο το Moto (πέρα από τον επεξεργαστή) ; Επεξ/σία 27 Αυγούστου από kaykis27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σε διάφορες αναφορές το Motorola G84 που αναφέρθηκε ,είναι σαν περιορισμένη αναβάθμιση του G82 που δεν κυκλοφόρησε αρκετά , για να το πουλήσουν σαν νεώτερο μοντέλο . Αν έχει ή όχι καλύτερα εσωτερικά μέρη το G84 είναι άγνωστο σε σχέση με το G82 .Το G84 πάντως το έχουν οι αλυσίδες να το δει κανείς ανοικτό . Tα πάντα όμως είναι σχετικά με τι αναζητά κανεις και τι του αρέσει ..όχι ονομαστικά σαν τεχνολογία. Παρακάτω ενα συγκριτικό με ανόμοιας κατηγορίας κινητά ,αλλα στη πράξη έχουν άλλο ενδιαφέρον. -Το στήσιμο που έχουν τα Μοtorola ,είναι απο τα καλύτερα για καθημερινή χρήση . Εγω 'παιξει" με εταιρικό κινητό το Motorola G82 με Α13 που ακόμα παίρνει security updates ..Συγκριση με αντίστοιχο εταιρικό Samsung A54 με Α14 και μηνιαία updates ,το τελευταίο update πολύ μεγάλο σε μέγεθος ..τόσο ώστε να δείχνει μια καθυστέριση λειτουργιών αρχικά ....αλλα και το κινητό της Samsung είναι μεγάλο και βαρύ όπως και το λογισμικό της ..Δύσκολη προσαρμογή αν δεν είχες Samsung κινητό στο παρελθόν.. -Η οθόνη του G82 , Αmoled στη μέση η φωτεινότητα ,δείχνει πολυ καλύτερα από samsung A54 .. -Η αίσθηση σαν πολυ γρήγορο , παρότι έχει Sd 695 είναι στο Μotorola G82 ,νιώθεις ότι ρολάρει ,"πετά" . -Στις φωτό με GCam ,το G82 ,δείχνουν παραπάνω απο αξιοπρεπείς οι φωτογραφίες του ,να μην πώ στα επίπεδα του Α54 ή καλύτερες σε κάποια σημεία ... To Α54 είναι κλειδωμένο και δεν δέχεται Gcam ,και έχει μια αίσθηση έμφασης στο χρώμα πορτοκαλί που έχει και η στοκ καμερα του Motorola G82 . Καλύτερες οι νυκτερινές με το Α54 ,σε σχέση με την στοκ κάμερα της Μotorola που είναι απαράδεκτη . Με Gcam στο G82 αλλάζουν πολλά και στις νυκτερινές ,ειδικά στα χρώματα ,όχι όμως σε απόλυτο σκοτάδι όπως μπορεί λήψη το A54 με την στοκ κάμερα. -Πολύ καλύτερος ο ήχος στο Motorola ,και σε ρυθμίσεις . -Τo G82 έχει αδύναμο wifi , και λήψη data κινητής . (iσως είναι και θέμα δικτύου ) -Το G82 εχει θέμα αναπαραγωγής 4Κ υλικού και ζεστένεται κλασικά λόγω Αmoled . Αντίθετα το G82 εχει ακόμα για την τάση των εταιριών. FM radio , 3.5 βύσμα ακουστικών ,υποδοχη για κάρτα SD, και είναι πλήρες συμβατό με ότι BT δοκιμάστηκε. -H μπαταρία του G82 είναι καλύτερη, κρατά άνετα μια μέρα ,ίσως και παραπάνω , και φορτίζει γρήγορα. Συνοψίζοντας .. Πιθανόν όλα τα παραπάνω να ισχύουν και στο Motorola G84 αν το επιλέξει κανείς πέρα απο αυστηρά τεχνολογικά κριτήρια ,αναβαθμίσεις κλπ της εποχής . Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Fotia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Fotia είπε Σε διάφορες αναφορές το Motorola G84 που αναφέρθηκε ,είναι σαν περιορισμένη αναβάθμιση του G82 που δεν κυκλοφόρησε αρκετά , για να το πουλήσουν σαν νεώτερο μοντέλο . Αν έχει ή όχι καλύτερα εσωτερικά μέρη το G84 είναι άγνωστο σε σχέση με το G82 .Το G84 πάντως το έχουν οι αλυσίδες να το δει κανείς ανοικτό . Tα πάντα όμως είναι σχετικά με τι αναζητά κανεις και τι του αρέσει ..όχι ονομαστικά σαν τεχνολογία. Παρακάτω ενα συγκριτικό με ανόμοιας κατηγορίας κινητά ,αλλα στη πράξη έχουν άλλο ενδιαφέρον. -Το στήσιμο που έχουν τα Μοtorola ,είναι απο τα καλύτερα για καθημερινή χρήση . Εγω 'παιξει" με εταιρικό κινητό το Motorola G82 με Α13 που ακόμα παίρνει security updates ..Συγκριση με αντίστοιχο εταιρικό Samsung A54 με Α14 και μηνιαία updates ,το τελευταίο update πολύ μεγάλο σε μέγεθος ..τόσο ώστε να δείχνει μια καθυστέριση λειτουργιών αρχικά ....αλλα και το κινητό της Samsung είναι μεγάλο και βαρύ όπως και το λογισμικό της ..Δύσκολη προσαρμογή αν δεν είχες Samsung κινητό στο παρελθόν.. -Η οθόνη του G82 , Αmoled στη μέση η φωτεινότητα ,δείχνει πολυ καλύτερα από samsung A54 .. -Η αίσθηση σαν πολυ γρήγορο , παρότι έχει Sd 695 είναι στο Μotorola G82 ,νιώθεις ότι ρολάρει ,"πετά" . -Στις φωτό με GCam ,το G82 ,δείχνουν παραπάνω απο αξιοπρεπείς οι φωτογραφίες του ,να μην πώ στα επίπεδα του Α54 ή καλύτερες σε κάποια σημεία ... To Α54 είναι κλειδωμένο και δεν δέχεται Gcam ,και έχει μια αίσθηση έμφασης στο χρώμα πορτοκαλί που έχει και η στοκ καμερα του Motorola G82 . Καλύτερες οι νυκτερινές με το Α54 ,σε σχέση με την στοκ κάμερα της Μotorola που είναι απαράδεκτη . Με Gcam στο G82 αλλάζουν πολλά και στις νυκτερινές ,ειδικά στα χρώματα ,όχι όμως σε απόλυτο σκοτάδι όπως μπορεί λήψη το A54 με την στοκ κάμερα. -Πολύ καλύτερος ο ήχος στο Motorola ,και σε ρυθμίσεις . -Τo G82 έχει αδύναμο wifi , και λήψη data κινητής . (iσως είναι και θέμα δικτύου ) -Το G82 εχει θέμα αναπαραγωγής 4Κ υλικού και ζεστένεται κλασικά λόγω Αmoled . Αντίθετα το G82 εχει ακόμα για την τάση των εταιριών. FM radio , 3.5 βύσμα ακουστικών ,υποδοχη για κάρτα SD, και είναι πλήρες συμβατό με ότι BT δοκιμάστηκε. -H μπαταρία του G82 είναι καλύτερη, κρατά άνετα μια μέρα ,ίσως και παραπάνω , και φορτίζει γρήγορα. Συνοψίζοντας .. Πιθανόν όλα τα παραπάνω να ισχύουν και στο Motorola G84 αν το επιλέξει κανείς πέρα απο αυστηρά τεχνολογικά κριτήρια ,αναβαθμίσεις κλπ της εποχής . Μια διορθωση....το Α54 εχει υποδοχη για microSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα