Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και έχετε ξεχυλώσει το θέμα μου να σας πω ότι αυτόν τον λίγο καιρό που τα έχω και τα δύο είναι μπόμπα.

Το Neo δεν το χρησιμοποιώ προσωπικά αλλά του αναγνωρίζω ότι είναι τέρμα καθαρό από οποιαδήποτε βλακεία ( εκτός αυτές της Google). Το X6 του πίνω το αίμα. Δουλειά, Games και τα βγάζει πέρα μια χαρά. Νου έχει κολλήσει μόνο σε στιγμές που έχει πολύ χαμηλή μπαταρία <10%. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τα όσα λένε για την μπαταρία του, ειλικρινά βγάζει άνετα την μέρα.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ad276 είπε

Κατι σε χιαομι μηπως;Στο ευρος εως 230 ευρω υπαρχει καποια καλη καμερα;Εστω και μοντελο του 22,δε μας πειραζει.

μεγάλη προσοχή σε Xiaomi σε αυτά τα χρήματα γιατί υπάρχει θέμα με αντιπροσωπείες/εγγύηση, ανάλογα το κατάστημα αγοράς.

Η Infoquest μόνο τις συσκευές που δίνει στις μεγάλες αλυσίδες καλύπτει με εγγύηση.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Στις 26/5/2024 στις 5:08 ΜΜ, manolis940 είπε

Μιας και έχετε ξεχυλώσει το θέμα μου να σας πω ότι αυτόν τον λίγο καιρό που τα έχω και τα δύο είναι μπόμπα.

Το Neo δεν το χρησιμοποιώ προσωπικά αλλά του αναγνωρίζω ότι είναι τέρμα καθαρό από οποιαδήποτε βλακεία ( εκτός αυτές της Google). Το X6 του πίνω το αίμα. Δουλειά, Games και τα βγάζει πέρα μια χαρά. Νου έχει κολλήσει μόνο σε στιγμές που έχει πολύ χαμηλή μπαταρία <10%. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τα όσα λένε για την μπαταρία του, ειλικρινά βγάζει άνετα την μέρα.

Ρε τον Μανωλιο με τις κινεζικές που έχει θα μας πει για το iOS🤣

Δημοσ.
Στις 26/5/2024 στις 5:08 ΜΜ, manolis940 είπε

To poco δεν μασάει πουθενά συμφορουμίτη γιατί έχει πολύ καλύτερα specs σε σχέση με το τραγικό motorola.

Πραγματικά απορώ που άτομα πρότειναν αυτή την συσκευή το 2024, η οποία δεν θα έχει άλλη software υποστήριξη, έχει την μικρότερη μπαταρία της κατηγορίας του(μολις 4000 όταν ολα τα αλλα κινητα εχουν 5000),και ο επεξεργαστής του ειναι ο αδύναμος Snapdragon 695.

Για την μπαταρία υπάρχουν παράπονα, γιατί έχει μεγαλύτερη κατανάλωση το poco σε σχέση με άλλα αντίστοιχα κινητά της κατηγορίας του. Εχει την μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά όπως βλέπεις χάνει από πόσες άλλες συσκευές.

image.png.4bbc318dc65436a1fb786e2b55e54b09.png

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

To poco δεν μασάει πουθενά συμφορουμίτη γιατί έχει πολύ καλύτερα specs σε σχέση με το τραγικό motorola.

Πραγματικά απορώ που άτομα πρότειναν αυτή την συσκευή το 2024, η οποία δεν θα έχει άλλη software υποστήριξη, έχει την μικρότερη μπαταρία της κατηγορίας του(μολις 4000 όταν ολα τα αλλα κινητα εχουν 5000),και ο επεξεργαστής του ειναι ο αδύναμος Snapdragon 695.

Πρωτων ο άνθρωπος δεν σύγκρινει  τα δυο κινητα ,  τα εχει παρει και τα δυο και οπως λεει στην πρωτη φραση που μαλλον δεν διάβασες  ".... τα έχω και τα δύο είναι μπόμπα."

Δεύτερων εγω ειμαι αυτος που το προτεινα γιατι εχω το κινητο  εδω και μερικους μηνες και απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι δεν το εχεις δουλεψει καθολου για να εχεις γνωμη. 

Η μπαταρια του αν και ονομαστικά  μικρη  μου αντεχει χαλαρα πανω απο μερα και με την ταχυφορτιση εχεις σε 15λεπτα +50% ,  ο αδύναμος επεξεργαστης που λες παει σφαιρα στο μενου και σε οτι εφαρμογές εγω χρησιμοποιώ (δεν παιζω παιχνιδια) . Φιλος εχει το Α54 και φαινεται σαν  να λαγκαρει στα μενου σε σχεση με το μοτορολα που εχει στοκ android , και γενικα σε οποιον το εχω δείξει το εχει ζηλεψει για το μικρο του μεγεθος και βαρος .Aν και δεν βγαζω φωτο η καμερα του ειναι μαλλον μετρια αλλα βελτιώνεται αρκετα με την gcam . 

Εχεται κολλήσει καποιοι με τα specs , για τα 183Ε που εκανε εγω δεν εχω κανενα παράπονο.   

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Votritis είπε

Μα αυτά που αναφέρω πιο πάνω δεν χρειάζεται να έχεις δουλέψει το κινητό για να έχεις γνώμη.

Το ότι δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση από το τωρινό Android 14, είναι γεγονός. 

Το ότι η μπαταρία είναι μικρή, είναι επίσης γεγονός. 

Το συγκεκριμένο motorola όντως δεν το έχω δουλέψει. Εχω όμως δουλέψει το S23 με παρόμοια  οθόνη και μπαταρία που και για αυτό λένε πολύ καλά λόγια για την μπαταρία του.

Και αυτό από αυτονομία μια χαρά είναι, εκτός αν ανοίξεις 5G και έχεις την οθόνη μόνιμα στα 120hz. Εκεί η μπαταρία πέφτει για πλάκα, γιατί 5G και 120Hz θέλουν μεγάλες μπαταρίες, ειδικά αν παίζεις και παιχνίδια.

Και για τα περι Stock android που λές δεν διαφωνώ.

Και το ξαναλέω, η ένσταση μου δεν είναι για όποιον έχει ήδη πάρει στο παρελθόν αυτή την συσκευή.

Η ένσταση μου είναι ότι είναι κακή αγορά στα μισά του 2024 που είμαστε μια συσκευή του 2022.

Τόσες άλλες πιο καινούργιες συσκευές έχει η motorola...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα αυτά που αναφέρω πιο πάνω δεν χρειάζεται να έχεις δουλέψει το κινητό για να έχεις γνώμη.

Το ότι δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση από το τωρινό Android 14, είναι γεγονός. 

Το ότι η μπαταρία είναι μικρή, είναι επίσης γεγονός. 

Το συγκεκριμένο motorola όντως δεν το έχω δουλέψει. Εχω όμως δουλέψει το S23 με παρόμοια  οθόνη και μπαταρία που και για αυτό λένε πολύ καλά λόγια για την μπαταρία του.

Και αυτό από αυτονομία μια χαρά είναι, εκτός αν ανοίξεις 5G και έχεις την οθόνη μόνιμα στα 120hz. Εκεί η μπαταρία πέφτει για πλάκα, γιατί 5G και 120Hz θέλουν μεγάλες μπαταρίες, ειδικά αν παίζεις και παιχνίδια.

Και για τα περι Stock android που λές δεν διαφωνώ.

Και το ξαναλέω, η ένσταση μου δεν είναι για όποιον έχει ήδη πάρει στο παρελθόν αυτή την συσκευή.

Η ένσταση μου είναι ότι είναι κακή αγορά στα μισά του 2024 που είμαστε μια συσκευή του 2022.

Τόσες άλλες πιο καινούργιες συσκευές έχει η motorola...

Οι καινουριες συσκευές της Μοτορολα ειναι ολες 6.5+ ιντσες , αν υπηρχε κατι σε 6.1 θα ειχα δωσει και 350Ε+ , σκεφτόμουν  για το πιξελ 7α αλλα δεν μου αρεσει καθολου η φορμα του και τα μεγαλα μπεζελ που εχει .

Για το αν θα παρει αλλο android μου ειναι αδιαφορο οπως και 8 στους δεκα που εχουν τηλεφωνο και δεν ξερουν καν τι εκδοση εχει η συσκευή τους. το προηγούμενο τηλ που ειχα ειχε android 10 και τωρα πηγα σε 14 , δεν αλλαξε τιποτα στην ζωη μου .

Για καποιο που θελει μια μικρη συσκευή που να λειτουργεί απροβλημάτιστα για καθημερινή χρηση  ειναι μια καλη αγορα και  δεν υπαρχει και τιποτα αλλο 6.1-6.2 ιν με κατω απο 200Ε

Εσυ δεν εχεις το τηλ και το κρινεις απο τα  specs , δες στο σκρουτζ τις κριτικές απο αυτους που το πηραν το 2024 ...... https://www.skroutz.gr/s/46238286/Motorola-Edge-30-Neo-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Black-Onyx.html#reviews

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Votritis είπε

Οι καινουριες συσκευές της Μοτορολα ειναι ολες 6.5+ ιντσες , αν υπηρχε κατι σε 6.1 θα ειχα δωσει και 350Ε+ , σκεφτόμουν  για το πιξελ 7α αλλα δεν μου αρεσει καθολου η φορμα του και τα μεγαλα μπεζελ που εχει .

Για το αν θα παρει αλλο android μου ειναι αδιαφορο οπως και 8 στους δεκα που εχουν τηλεφωνο και δεν ξερουν καν τι εκδοση εχει η συσκευή τους. το προηγούμενο τηλ που ειχα ειχε android 10 και τωρα πηγα σε 14 , δεν αλλαξε τιποτα στην ζωη μου .

Για καποιο που θελει μια μικρη συσκευή που να λειτουργεί απροβλημάτιστα για καθημερινή χρηση  ειναι μια καλη αγορα και  δεν υπαρχει και τιποτα αλλο 6.1-6.2 ιν με κατω απο 200Ε

Εσυ δεν εχεις το τηλ και το κρινεις απο τα  specs , δες στο σκρουτζ τις κριτικές απο αυτους που το πηραν το 2024 ...... https://www.skroutz.gr/s/46238286/Motorola-Edge-30-Neo-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Black-Onyx.html#reviews

Συμφορουμίτη, αν εσένα σε καλύπτει το κινητό, κανένα θέμα.

Εγώ δεν έχω θέμα με τους κατόχους του συγκεκριμένου κινητου.

Ούτε κακή εταιρεία έβγαλα την συγκεκριμένη εταιρεία, ούτε λέω ότι το stock android είναι ανάξιο λόγου, ούτε τίποτα.

Στο κατά πόσο αξίζει να προτείνεται σε κάποιον άλλο το 2024 η συγκεκριμένη συσκευή ήταν η ένσταση μου και εξηγησα και το γιατί, γιατί μια χαρά επιλογές υπάρχουν.

Το Motorola ήταν καλή συσκευή μέχρι και πέρυσι. Πλέον σαν νέα συσκευή, μόνο και μόνο λόγω ανύπαρκτης υποστήριξης δεν αξίζει.

Οποιος την έχει πάρει ήδη, ας την χαρεί.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα ειμαστε αναμεσα στο redmi note 12 pro 5g και στι redmi note 13 pro 4g.Τι γνωμη εχετε;

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.

Αν πρόκειται να κρατήσεις το κινητό για κάμποσο, καλύτερα να πας στο 13αρι, για να έχεις περισσότερες αναβαθμίσεις στη διάθεσή σου, βέβαια, ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι είναι 4G αν και, για να είμαστε ειλικρινείς, μπορεί να διαφημίζεται αλλά, δεν υπάρχει παντού κάλυψη 5G επομένως, δεν θα υπάρχει θέμα με το 4G. 

Δημοσ.

Γιατί όχι το Note 13 Pro που είναι καλύτερο και από τα δύο; 

Μεταξύ αυτών των δύο που ανέφερες, αρχικά το Note 12 Pro είναι ένα χρόνο πιο παλιό.

Το 12 σε επεξεργαστή λίγο καλύτερο. Φωτογραφικά πάνω κάτω το ίδιο καλά. Το 13 παίρνει έξτρα SD το 12 όχι. Στο 13 το δαχτυλικο στην οθόνη στο 12 στο πλάι.

Σε διαχείριση μπαταρίας καλύτερη λίγο το 13. 

Σαν οθόνη πάνω κάτω τα ίδια. 

Ζυγίζεις και παίρνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...