Fotia Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Ναι σωστά για το Α54 ... Απλα το θυμήθηκα στο G82 ,γιατί υπενθυμίζει με ενοχλητικό μήνυμα ,κατά το άνοιγμα της συσκευής, την ύπαρξη κάρτας SD.. 1 hour ago, osfp1978 said: Μια διορθωση....το Α54 εχει υποδοχη για microSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Μπορείς να κοιτάξεις και το Realme 12+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 27/8/2024 στις 7:28 ΠΜ, kaykis27 είπε Καλημέρα, το g84 παίζει προσφορά στα 200€ αξίζει έναντι του redmi note 13 pro 4g που είναι στα 230; Για αυτά που προσφέρει μου φαίνεται πολύ τίμιο για 200€, το έχει κανείς να μας πει αν είναι κομπλέ γενικά ή αν έχει θεματακια; Και πώς πάει από κάμερα σε σύγκριση πάντα με τον ανταγωνισμό σε περίπου αντίστοιχη τιμή. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από SciManiac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Το G84 της Motorola για τα 230€ που κοστίζει είναι μια εξαιρετικά πολύ καλή αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Μπορει η καμερα του με OIS να ειναι καλη, αλλα θεωρω τραγικο να μην εχουν ληψη βιντεο 4Κ! Και μαλιστα οχι μονο entry επιπεδου, αλλα και μεσαια. Πραγμα που εχω σε ολα τα κινητα μου απο το 2016 (LG V10 και ΜΟΤΟ Ζ2 Play) και παντα επαιρνα μεσαιας κατηγοριας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 18 ώρες πριν, SciManiac είπε Για αυτά που προσφέρει μου φαίνεται πολύ τίμιο για 200€, το έχει κανείς να μας πει αν είναι κομπλέ γενικά ή αν έχει θεματακια; Και πώς πάει από κάμερα σε σύγκριση πάντα με τον ανταγωνισμό σε περίπου αντίστοιχη τιμή. Στα 215 περιπου ευρω υπαρχει το σαμσουγκ Α34 με πολυ καλυτερη καμερα.... https://www.bestprice.gr/item/2158449661/samsung-galaxy-a34-5g-6gb-128gb-dual.html?filter=in-stock:1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Στο Skroutz πάτως γράφουν ανάμικτα για το Α34 https://www.skroutz.gr/s/40892427/Samsung-Galaxy-A34-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Awesome-Graphite.html#reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Στα 215 περιπου ευρω υπαρχει το σαμσουγκ Α34 με πολυ καλυτερη καμερα.... https://www.bestprice.gr/item/2158449661/samsung-galaxy-a34-5g-6gb-128gb-dual.html?filter=in-stock:1 Αν κρίνω απ' τις φωτογραφίες που βλέπω στο skroutz , τα χρώματα είναι υπερβολικά ξεπλυμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Αν κρίνω απ' τις φωτογραφίες που βλέπω στο skroutz , τα χρώματα είναι υπερβολικά ξεπλυμένα. Δεν το εχω....Απο reviews τα διαβαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eft Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα το g84 εδώ και λίγες μέρες παίζει στα 199 από γερμανό https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/motorola-moto-g84-dual-5g-12gb/256gb-smartphone/?productId=20426105&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-32494804852938756+-5262386121094699656+-128022028045826794&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwodC2BhAHEiwAE67hJLUcGX7N8fWScwaV07gyogfFKLkI-M_LnVRoHMZJY8OoIyuh4Cq_whoCPVMQAvD_BwE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Εχει κυκλοφορησει το Motorola G85 με 12GB Ram στα 248€ https://www.skroutz.gr/s/54935065/Motorola-Moto-G85-5G-12GB-256GB-Urban-Gray.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Θέλω να πάρω δώρο στην γυναικα μου και σκέφτομαι για το xiaomi redmi note 13 pro.Υπαρχει καμία καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα?Της είπα να της πάρω καλύτερα το 13 pro + αλλά δεν της αρέσουν τα χρώματα,έχει κολλήσει με το πράσινο 13 pro.Για πείτε καμιά γνωμη, αξίζει σαν συσκευή? Απλή χρήση κάνει,youtube,instagram,σερφαρισμα και τέτοια.Παιχνιδια δεν παίζει καθόλου στο κινητό.Μπαταρια,καλή οθόνη και όσο το δυνατόν γίνεται πιο καλές καμερες την ενδιαφερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Θέλω να πάρω δώρο στην γυναικα μου και σκέφτομαι για το xiaomi redmi note 13 pro.Υπαρχει καμία καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα?Της είπα να της πάρω καλύτερα το 13 pro + αλλά δεν της αρέσουν τα χρώματα,έχει κολλήσει με το πράσινο 13 pro.Για πείτε καμιά γνωμη, αξίζει σαν συσκευή? Απλή χρήση κάνει,youtube,instagram,σερφαρισμα και τέτοια.Παιχνιδια δεν παίζει καθόλου στο κινητό.Μπαταρια,καλή οθόνη και όσο το δυνατόν γίνεται πιο καλές καμερες την ενδιαφερουν Το χρώμα φτιάχνεται και με μία θήκη αλλά αν την ενδιαφέρει το χρώμα μόνο, σίγουρα τότε την ενδιαφέρουν και οι επιδώσεις ενός 13 pro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Τι εννοείς την ενδιαφέρουν οι επιδόσεις ενός 13 pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Τι εννοείς την ενδιαφέρουν οι επιδόσεις ενός 13 pro? Αν την ενδιαφέρουν εννοώ. Αν δεν πάρε της ένα άλλο τηλέφωνο όπου να της αρέσει το χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα