ANAGNPANA Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 45 λεπτά πριν, filip123go είπε Άραγε μπορείς να τους πας δικαστικά...; Με ποια δικαιολογία απλά σου παίρνουν τα χρήματα μέσα από τη κάρτα..; Δεν ξέρεις εσυ ότι αν δεν ανανεώσεις το υπόλοιπο σου σε μια κάρτα χάνεται το υπόλοιπο ; Που ζεις ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 8 minutes ago, ANAGNPANA said: Δεν ξέρεις εσυ ότι αν δεν ανανεώσεις το υπόλοιπο σου σε μια κάρτα χάνεται το υπόλοιπο ; Που ζεις ; Αλλά λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ. Προφανώς και ξέρω ότι μετα απο ένα χρονικό διάστημα σου κλέβουν τα λεφτά απο τη κάρτα. Το θέμα είναι, με ποια δικαιολογία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 59 λεπτά πριν, filip123go είπε Άραγε μπορείς να τους πας δικαστικά...; Με ποια δικαιολογία απλά σου παίρνουν τα χρήματα μέσα από τη κάρτα..; Μόλις τώρα, filip123go είπε Αλλά λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ. Προφανώς και ξέρω ότι μετα απο ένα χρονικό διάστημα σου κλέβουν τα λεφτά απο τη κάρτα. Το θέμα είναι, με ποια δικαιολογία. Δεν υπάρχει δικαιολογία έτσι γίνεται σε όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της Ελλάδας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 16 minutes ago, ANAGNPANA said: Δεν υπάρχει δικαιολογία έτσι γίνεται σε όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της Ελλάδας Αρα σου κέβουν λεφτά, γιατί έτσι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 27 λεπτά πριν, filip123go είπε Αρα σου κέβουν λεφτά, γιατί έτσι. Ρε φίλε ο καθένας κάνει τις επιλογές του εγώ χρησιμοποιώ υο COSMOTE NEO που ούτε χάνω χρήματα από κάρτα και ούτε σύνδεση είναι αφού κάθε μήνα μπορω να αλλάζω πρόγραμμα και όποτε το θέλω το σταματάω Όλα είναι θέμα επιλογών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 2 minutes ago, ANAGNPANA said: εγώ χρησιμοποιώ υο COSMOTE NEO που ούτε χάνω χρήματα από κάρτα και ούτε σύνδεση είναι αφού κάθε μήνα μπορω να αλλάζω πρόγραμμα και όποτε το θέλω το σταματάω Αλλά έτσι πληρώνεις κάθε μήνα 16€ τουλάχιστον. Ο σκοπός της καρτοκινητής, τουλάχιστον πριν την φέρουν στο επίπεδο που είναι τώρα, ήταν να μην χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα/δίμηνο 13€+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ardov Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Είναι κλεψιά συμφωνώ απόλυτα, γιατί να λήγει το υπόλοιπό σου? Ουσιαστικά στην εφαρμογή "χρηματικό ποσό" αναφέρει ως υπόλοιπο. Συνεπώς είναι σαν ενα είδος "τράπεζας" αποκλειστικά για αγορά υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Ουσιαστικά με την όποια ανανέωση δεν γίνεται καμία αγορά υπηρεσίας, παρά ένα είδος φόρτισης προπληρωμένης κάρτας. Καταθέτεις το ποσό στον κουμπαρά "σου" με τη λογική να το καταναλώσεις. Πουθενά δεν έχω ακούσει να "λήγει" ενας "καταθετικός λογαριασμός" μέσα σε 2 μήνες. Είναι όντως παρανοϊκό αν το σκεφτεί κανείς. Πριν ορισμένα χρόνια αρκούσε μια ανανέωση τον χρόνο, πλέον είναι ξεκάθαρα πολιτική αθέμιτου πλουτισμού. ΩΣΤΟΣΟ, τη στιγμή που η εταιρία ενημερώνει μήνες πρίν για τις επικείμενες αλλαγές στην πολιτική της και πώς η μη καταγγελία της σύμβασης (τηλεφωνικής σύνδεσης καρτοκινητής) συνιστά αποδοχή των νέων όρων, σε κλέβει μεν (ηθικά μιλώντας), σε έχει ενημερώσει όμως δε και εσύ το έχεις αποδεχτεί επίσης μη κάνοντας καταγγελία της σύμβασης, δηλαδή διακοπή ή μεταφορά της σύνδεσης σε άλλον πάροχο με τους ίδιους φυσικά (συνεννοημένους από το "καρτέλ") όρους. 29 λεπτά πριν, Mene είπε Αλλά έτσι πληρώνεις κάθε μήνα 16€ τουλάχιστον. Ο σκοπός της καρτοκινητής, τουλάχιστον πριν την φέρουν στο επίπεδο που είναι τώρα, ήταν να μην χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα/δίμηνο 13€+. Εδώ να υπενθυμίσω πώς μπορούν οι συνδρομητές να ανανεώσουν από 8€ τον χρόνο ομιλίας του ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ σε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Για τις υπόλοιπες εταιρίες δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι τέτοιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Έτσι λειτουργεί η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα εδώ και χρόνια πλέον θες 140€ το χρόνο απλά και μόνο για να διατηρείς ένα κινητό ακόμη και αν κάνεις ελάχιστη χρήση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulalume Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Ζειτε ενα δραμα ρε γαμωτο εσεις που σας κλέβουν... Φτιαξτε μια δικη σας εταιρεία με πιο φιλικη προς τον απλο λαο πολιτικη να πλουτισετε και να μην σας κλεβουν κιολας 12 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 6 hours ago, alexioannou said: Είχα από ανανέωση 10€ χρησιμοποίησα τα 6,5€ για απεριόριστα data σε τουριστικό κατάλυμα. είχε έρθει προειδοποίηση ότι θα μου αφαιρέσουν το υπολοιπο,ΚΛΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ απλή ελληνική γλώσσα,και το έκαναν. Χρήματα μου κατασχέθηκαν .... η λογική πάει περίπατο. έχει ξεφύγει η κατάσταση πλέον...... αλλαξε παροχο αφου σε κλεβουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Κάποιες νομικές προβλέψεις για καταχρηστικούς όρους σε σύμβαση προσχώρησης , δεσπόζουσα θέση, καταχρηστική άσκηση δικαιώματος κλπ. δεν τις έχει ακούσει ποτέ η ΕΕΤΤ? Και μάλιστα με εναρμονισμένες πρακτικές από όλους τους παρόχους κινητής... Ο ορισμός του ασύδοτου καπιταλισμού χωρίς καμία κρατική ρύθμιση και εποπτεία. Και βρίσκονται άνθρωποι και λένε ότι καλά κάνουν... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας σε αυτή τη χώρα. Επεξ/σία 18 Μαϊου από kalmik 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Αν υπάρχει μέσα κάποιο ποσό που λήγει μπορεί να γίνει μεταφορά αλλού? Και αν ναι, θα έχει άλλη ημερομηνία λήξης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulalume Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Ρε φιλε μιλάς για καταχρηστικους ορους σε συμβαση, τη στιγμή που ο TS χρησιμοποιει προσωπικη του καρτα εμπορικά για να δίνει ίντερνετ μεσω hotspot απο κινητο σαν παροχη σε τουριστικο κατάλυμα. Και μην πει οτι το παρεχει δωρεαν, για τον ιδιο λογο δεν επιτρέπεται οι καφετέριες να εχουν ιδιωτικες συνδρομες τηλεοπτικων καναλιων και ας μην χρεώνουν παραπανω οταν δειχνουν ποδόσφαιρο. Ολα δικα μας δεν γίνεται, δεν θελεις καρτα, κανε συμβόλαιο, υπάρχουν πολυ πιο συμφέροντα συμβολαια απο καρτα. Δεν θελεις ουτε συμβολαιο, ε μην εχεις κινητο και κανε τις δουλειες σου από σταθερό. Πάντως σίγουρα μην πουλας παροχη απο καρτοκινητο δικο σου και μετα ζητας και ρέστα 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 3 minutes ago, ulalume said: Ρε φιλε μιλάς για καταχρηστικους ορους σε συμβαση, τη στιγμή που ο TS χρησιμοποιει προσωπικη του καρτα εμπορικά για να δίνει ίντερνετ μεσω hotspot απο κινητο σαν παροχη σε τουριστικο κατάλυμα. Και μην πει οτι το παρεχει δωρεαν, για τον ιδιο λογο δεν επιτρέπεται οι καφετέριες να εχουν ιδιωτικες συνδρομες τηλεοπτικων καναλιων και ας μην χρεώνουν παραπανω οταν δειχνουν ποδόσφαιρο. Ολα δικα μας δεν γίνεται, δεν θελεις καρτα, κανε συμβόλαιο, υπάρχουν πολυ πιο συμφέροντα συμβολαια απο καρτα. Δεν θελεις ουτε συμβολαιο, ε μην εχεις κινητο και κανε τις δουλειες σου από σταθερό. Πάντως σίγουρα μην πουλας παροχη απο καρτοκινητο δικο σου και μετα ζητας και ρέστα Spoiler Καλά τα λες.!! Και τα παιδάκια στην Αφρική ξέχασες που πεινάνε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Eξωτερικο στα καρτοκινητα πότε "ληγει" το υπολοιπο; επισης, στις ελληνικες εταιρειες δεν μπορεις να ζητησεις επιστροφητου πιστωτικου υπολοιπου που υπαρχει στην καρτα σου. Απλα το αναφερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα